Tapahtuma

Webinaaritallenne: Miten mittaat muutosta?

Webinaaritallenne

Webinaaritallenne: Miten mittaat muutosta?

Webinaaritallenne

Mistä voimme tietää, miten ihmiset kokevat tulossa tai meneillään olevan muutoksen? Tietävätkö he muutoksesta riittävästi? Ymmärtävätkö he syyt? Tahtovatko he muuttua? Osaavatko? Ovatko he sitoutuneita?

Ihmisten kokemusta muutoksen etenemisestä ja eri vaiheissa tarvittavaa tukea ei voida ymmärtää kunnolla ilman luotettavaa ja ajan tasalla olevaa dataa. Mittaamalla ihmisten käsityksiä muutoksesta varmistat, että olet kaiken aikaa muutoksen sykkeellä ja tiedät, miten ihmiset kussakin hetkessä muutoksen kokevat. Se on kriittistä tehokkaan ja onnistuneen muutosjohtamisen kannalta. Ja tekee muutoksestasi mitattavan.

CHANGE-webinaariissa johtava konsulttimme Minna Kivimäki kertoo, miten mittaat muutosta organisaatiossasi ja vastaa osallistujien kysymyksiin mittaamisesta.

Webinaari on osa CCEAn CHANGE-tapahtumia, jotka tuovat sinulle näkemystä, konkretiaa ja kohokohtia arkeen yhdessä paketissa ja jotka kerrasta toiseen keräävät osallistujilta loistopalautteet. Vuoden 2021 tapahtumien kokonaisarvosanojen keskiarvo on ollut 4,31 asteikolla 1–5. CCEA on osa Gofore-konsernia.

Tilaa webinaaritallenne sähköpostiisti tästä: