Blogi • 16.12.2014

Työterveyslaitos loikkaa digiaikaan Goforen avustuksella

Työterveyslaitos loikkaa digiaikaan Goforen avustuksella

Työterveyslaitoksen (TTL) Asiakasratkaisut-toiminta-alue lähtee parantamaan toimintansa kannattavuutta ja kehittämään palveluliiketoimintaansa kohti digitaalista aikakautta panostamalla sähköisten palveluiden ja niiden välisten rajapintojen kehittämiseen.
Työterveyslaitos tulee luomaan yhdessä Gofore Oy:n kanssa asiakaslähtöisen ja ketterään kehitykseen perustuvan palvelukehitysmallin, jossa toteutushankkeita ohjataan iteratiivisesti asiakasdialogin sekä tarkentuvan liiketoimintamallin perusteella.
Hankkeen aikana toteutettavia tuoteaihioita on useita ja niistä ensimmäiset julkaistaan kevään 2015 aikana. Ensimmäisten palveluiden joukossa ovat Nolla tapaturmaa -foorumi sekä Työterveydenhuollon laatuportaali. Julkaistavien palveluiden kehitys jatkuu DevOps-toimintatapaa noudattaen elokuuhun 2016.
Sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonalalla toimiva TTL on työhyvinvoinnin tutkija, kehittäjä ja asiantuntija. Hyvinvointia työstä on Työterveyslaitoksen visio. Toiminnan tavoitteita ovat turvallinen ja mielekäs työ, kannustava organisaatio, vaikuttava työterveyshuolto ja kukoistava työntekijä.
Gofore on vuonna 2001 perustettu, vahvassa kasvussa oleva sähköisten palveluiden arkkitehtuuri- ja rakennustoimisto, jonka missiona on Suomen pelastaminen. Autamme asiakkaitamme kehittämään tietojärjestelmiä käyttäjälähtöisesti, ketterästi ja arkkitehtuurilla ohjaten.
Lisätietoa:
Gofore Oy
Juha Virtanen
Liiketoimintajohtaja, sähköisten palveluiden rakennustoimisto
050 413 3136 tai
Työterveyslaitos, asiakasratkaisut
Mikko Mäkipää
Kehityspäällikkö
043 825 6348 tai

Juha Virtanen

Juhan vastuulla on Goforen myynnin ja asiakkuuksien johtaminen. Erityisesti Juhan sydäntä lähellä on maailman muuttaminen paremmaksi uusien digitaalisten innovaatioiden ja toimintatapojen kautta. Tällä hetkellä Juhan tärkeimpänä tehtävänä on kehittää Goforesta Suomen parasta asiakasarvoa tuottava digitalisoinnin kumppani.

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.