Liity joukkoon

Account Executive

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Kokenut asiakkuuksien johtaja tai sellaiseksi tähtäävä, kiinnostaisiko hypätä mukaan Goforen huipputiimiin? 

Haemme älykkään teollisuuden strategisten asiakkuuksien tiimiimme lisävahvistusta työskentelemään pääasiassa suurten, kansainvälisten asiakkaidemme kanssa liikkuvien työkoneiden / raskaiden ajoneuvojen segmentissä. Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuria mukanamme myös asiakasprojekteihin. 

Sinulla on kokemusta asiakkuuksien johtamisesta sekä teollisuuden digitalisaatioon liittyvien asiakaskohtaisten ratkaisujen ja konsultointipalveluiden myynnistä. Nautit ihmisten kohtaamisesta ja auttamisesta, ja keskustelet luontevasti niin insinöörien kuin ylimmän johdon kanssa. Toimit sujuvasti kasainvälisessä ympäristössä. Herätät luottamusta asiakkaissa ja kommunikoit monimutkaisia kokonaisuuksia sujuvasti. Tunnet teollisuuden toimialan ja sen ominaispiirteet kuin omat taskusi. 

Arjessasi johdat ja valmennat systemaattisesti asiakkuustiimiesi toimintaa, sekä johdat etulinjassa asiakkuuden laajentamista ja suhteiden rakentamista. Yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa vastaat myynti- ja asiakkuussuunnitelmien valmistelusta, ajantasaisuudesta, sekä implementaatiosta. Olet ajava voima merkittävissä myynticaseissa. Tärkeää työssäsi onkin tunnistaa asiakkuuden kokonaispotentiaali, verkostoitua eri sidosryhmien kanssa ja hyödyntää eri asiantuntijoita tuloksellisesti. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaistasi ja heidän toimintaympäristöistänsä, ja työskentelet määrätietoisesti auttaaksesi heitä menestymään. Olet sopivan kunniahimoinen ja edellytät eteenpäin menevää asennetta myös kollegoiltasi. 

Haluat oppia uutta ja olla kehittämässä strategisia asiakkuuksia. Nautit haastavista tilanteista ja ratkaisujen etsimisestä yhdessä muiden kanssa. Olet valmis laittamaan osaamisesi peliin ja pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin. Ehdotat ja edistät rohkeasti muutoksia niin asiakkaille kuin omiin toimintatapoihimme. 


Arvostamme lisäksi 

  • Konsultoivaa ja asiakaslähtöistä asennetta – pyrit ymmärtämään ja ratkaisemaan asiakkaiden todelliset haasteet ja tarpeet yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. 
  • Olemassa olevia verkostoja johtavien teollisuusyritysten päättäjien kanssa 
  • Matkustusvalmiutta pääkaupunkiseudulle, sekä ajoittain Eurooppaan tai muualle Suomeen, missä asiakkaamme ovat 
  • Sujuvaa kommunikointia englanniksi, suomen ja/tai saksan kielen taito katsotaan eduksi 


Tarjoamme sinulle: 

  • Mahdollisuuden kasvaa edelleen ammattilaisena, vaikka olisitkin jo kokenut asiakkuuksien ja myynnin ammattilainen. 
  • Mielenkiintoisia hankkeita maailmassa, jossa fyysinen ja digitaalinen yhdistyvät, ja luovat teollisuuteen aivan uudenlaisia mahdollisuuksia. Tilaisuuden auttaa teollisuusyrityksiä uudistamaan toimintaansa ja liiketoimintaansa. Sparraavan, tehokkaan ja yhdessä toimintaa kehittävän tiimin. 
  • Esihenkilön, joka tukee ja auttaa sinua onnistumaan.
  • Kuukausipalkan lisäksi kilpailukykyisen palkitsemisjärjestelmän, jossa on sisällytettynä yhdessä tehtyihin tuloksiin perustuva kannustin. 
  • Kattavat työsuhde-edut, sisältäen laajan henkilökohtaisen kehityksen tuen, laajimman markkinoilla olevan työterveyden kokonaisuuden, valitsemasi työvälineet sekä joustavuuden työajan ja -paikan suhteen, sekä tietysti Suomen ja Euroopan parhaimmistoon valitun työilmapiirin ja kulttuurin. 
  • Lisäksi pääset Goforen oman työehtosopimuksen piiriin, joka on goforelaisten itsensä luoma ja ylläpitämä.
  • Sinulla on mahdollisuus tulla myös Goforen omistajaksi Crew Share -osakesäästöohjelmamme kautta. 



Mikäli näet itsesi osana tiimiämme 

Laita meille CV:si sekä motivaatiokirjeesi alla olevan lomakkeen kautta.  

  

Hakuaika päättyy 21.8.2024. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime minuuteille, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme päätöksen mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. 

  

Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti 

Toimipisteet

Helsinki, Remote, Tampere, Turku

If we proceed in the recruitment process, what is your preferred method of contact?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös