Liity joukkoon

Ketteryyskuiskaaja

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa noin 1300 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Etsimme joukkoomme Agile Coacheja edistämään asiakkaidemme erilaisia muutoshankkeita.

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa, ja valitsemaan mielenkiintoisimmat tilaisuudet viikoittaisista esityksistä ja kiltatoiminnasta. Tuemme osallistumista myös muihin osaamistasi kasvattaviin koulutuksiin ja tapahtumiin. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten saunailtojen, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Mitä toivomme sinulta

Olet aktiivinen muutosagentti. Herätät uteliaisuutta ja autat organisaatioita luomaan, kommunikoimaan ja toteuttamaan muutoksia ketterien menetelmien avulla. Sinulla on tarvittavat taidot ja kokemus ymmärtääksesi, miten sekä järjestelmät ja organisaatiot toimivat ja miten niitä voidaan parantaa. Pystyt saamaan hähmäisistä toiveista konkreettisia tarpeita, joille osaat lähteä luomaan muutostoimintaa.

Sinulla on erinomaiset ihmissuhde- ja viestintätaidot ja työskentelet sujuvasti organisaation kaikilla tasoilla: johtoryhmästä strategiselle ja operatiiviselle tasolle. Sinulla on ymmärrys ja kokemusta erilaisista ketterän kehityksen kehikoista (Scrum, Kanban, Safe jne.) ja osaat erottaa periaatteet niiden taustalla ja opastaa ihmisiä myös ajattelemaan ketterästi. Olet toiminut ketterän kehityksen parissa esim. scrum masterina, tuoteomistajana tai jo hankkinut kannuksia agile coachina.

Erilaisten sidosryhmien valmentaminen on sinulle luontaista, ja osaat auttaa niin asiakkaita kuin kollegojasi parantamaan omaa ja tiimin toimintaa. Nautit muuttuvasta toimintaympäristöstä ja ymmärrät jatkuvan ammatillisen osaamisen kehittämisen tärkeyden. Tällä hetkellä teemme pääsääntöisesti töitä etänä, mutta tulevaisuudessa voi olla tarpeen työskennellä asiakkaiden tiloissa. Suurimmaksi osaksi asiakkuutemme ovat Helsingissä, Turussa ja Tampereella, joten asuessasi näiden kaupunkien ulkopuolella, löytyy sinulta tarvittaessa matkustusvalmiutta. Aloitus sopimuksen mukaan. Yrityksemme on kansainvälinen, joten toivomme, että puhut suomen lisäksi sujuvaa englantia.

Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja Agilen Petri Ketoselta p. 040 868 5461, petri.ketonen@gofore.com.


Goforelaiselta

”Minulle Agile coach-rooli antaa mahdollisuuden työskennellä sekä ihmisten että prosessien parissa. Roolissani saan auttaa ihmisiä tekemään asioita fiksummin. Itse opin työssäni jatkuvasti uutta, one size does not fit for all ja se on tämän työn suola. Kokemuksen ja kokeilujen avulla löydämme ratkaisut, jotka toimivat juuri tässä asiakkuudessa.

Agile coach kulkee asiakkaan kanssa muutosmatkalla tukena ja turvana. Coachauksessa on tärkeää löytää asiakkaan kanssa yhteys, jonka avulla asiakas oivaltaa ketterän tekemisen salat. Agile coach ei siis ole ainoastaan asiantuntija ketterässä tekemisessä vaan hallitsee myös valmentamisen tekniikoita. Monesti riittää jo sekin, että kuuntelee asiakasta ja aidosti kuulee heidän haasteensa. Vasta sen jälkeen lähtee haarukoimaan suuntaa, mikä olisi pienin mahdollinen muutos tehtäväksi, jotta päästäisiin lähemmäksi tavoitetilaa.

Muutosprosesseissa tarvitaan kykyä soveltaa omaa osaamista, kielellistää asiat asiakkaan ymmärrettävään muotoon. Meillä on monenlaisia asiakkaita, heitä jotka ovat muutosmatkan alkutaipaleella ja heitä ketkä ovat jo pidemmällä. Välillä onkin hyvä palata alkupisteelle, mikä on ensimmäinen muutos, joka hyödyttäisi eniten asiakasta ja minkä toteuttaminen olisi melko pieni ponnistus.”

– Katja Luumi, Agile Coach

Lue myös: ”Patenttiratkaisuja ei ole” – Agile Coach Katja Luumin työssä monipuolinen työkokemus on vahvuus vailla vertaa

Entä millaista Agile Coachin työ on? Opi lisää!

Toimipistettä

Helsinki, Jyväskylä, Lappeenranta, Remote, Tampere, Turku

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös