Liity joukkoon

ICT-hankintojen konsultti

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Hankintakonsulttina vastaat julkishallinnon asiakkaidemme ICT-hankintaprojektien kokonaisvaltaisesta läpiviennistä.

Asiakkailta saamamme toimeksiannot sisältävät ICT-hankintojen läpivientiä aina hankinnan strategisesta suunnittelusta sopimuksen viimeistelyyn asti sekä muita ICT-hankintoihin ja sopimuksiin liittyviä konsultointitehtäviä. Olemme tukeneet hankinnoissa mm. Helsingin, Vantaan ja Tampereen kaupunkia, Kempoweria, Valiota ja Fintrafficia.

Pääsääntöisesti ICT-hankintoihin liittyvät toimeksiantomme sisältävät yksittäisen hankinnan strategista suunnittelua, esiselvitystä, markkinakartoitusta, kilpailutuksen suunnittelua ja toteutusta sekä sopimusneuvotteluiden läpivientiä. Hankintakonsulttimme tukevat asiakkaitamme myös muissa hankinnan elinkaaren vaiheissa, kuten hankintatoimen ja sopimushallinnan kehittämisessä sekä toimittajahallinnassa.

Usein laajat ja monimuotoiset toimeksiantomme toteutetaan useamman konsulttimme voimin. Sinun ei siis tarvitse olla kaikkien edellä mainittujen huippuosaaja, kunhan tunnistat vaiheiden sisältä kokonaisuuksia, joiden suorittamisesta sinulla on vahvaa osaamista.

Mitä tarjoamme sinulle

Gofore on vahva, kasvava ja menestyvä yhtiö, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittyä mukana. Toimintaamme leimaa luottamus, läpinäkyvyys ja välittäminen. Teemme työtä vahvan merkityksen pohjalta; rakennamme inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää maailmaa digitaalisen muutoksen avulla.

Rinnallasi ovat asiantuntevat kollegat, jotka jakavat tietoa ja osaamista sekä sparraavat arjen työssä. Meillä pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemustasi monipuolisissa asiakasprojekteissa ja valitsemaan itsellesi sopivimman tavan kehittää omaa osaamistasi.

Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten yhteisten aktiviteettien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvittavan tasapainon, tarjoamme joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeidesi mukaan. Työsuhde-etumme ovat kilpailukykyiset ja henkilöstölähtöiset. Tarjoamme mm. lounasedun, virike-edun, koulutukset sekä laajat terveyspalvelut.


Mitä toivomme sinulta

  • Sinulla on useamman vuoden laaja-alainen kokemus julkishallinnon ja/tai yksityissektorin ICT-hankinnoista
  • Sinulla on kattava ymmärrys hankintalaista ja muusta toimintaa ohjaavasta sääntelystä
  • Olet ollut toteuttamassa laajoja sekä merkittäviä hankintaprojekteja
  • Kykenet tunnistamaan ja jäsentämään laajatkin hankintatarpeet
  • Osaat auttaa asiakkaita parhaiden hankintamallien ja -menetelmien käyttämisessä
  • Kykenet vastaamaan hankintaprojektista ja ohjaamaan sen alusta loppuun saakka
  • Sinulta löytyy vähintään perusymmärrys sopimusjuridiikasta

Hyvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta tulet hyvin toimeen asiakkaiden, toimeksiantoihin liittyvien sidosryhmien sekä Goforen muiden konsulttien kanssa. Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, aikaansaava ja asiakaspalveluhenkinen. Ymmärrät laadukkaiden tuotosten ja asiakkaan odotusten täyttymisen olevan työsi keskiössä. Langat pysyvät käsissäsi, vaikka samanaikaisesti tulessa olisikin monta rautaa. Pyrit määrätietoisesti kohti ratkaisua ja uskallat tarttua toimeen. Lisäksi sinulla on intohimoinen asenne työhösi.

Katsomme eduksi kokemuksen projektijohtamisesta sekä korkeakoulututkinnon. Tehtävään valitulle henkilölle voidaan tehdä henkilöturvallisuusselvitys asiakkaidemme toimesta.

Palkkakehitys

Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!) sekä oman osaamisen kehittäminen. Hankintakonsulttina peruskuukausipalkkasi on 4 000 € – 7 000 €, minkä lisäksi saat bonusta kuukausittaiseen laskutusasteeseesi perustuen. Tämän lisäksi Gofore tarjoaa erilaisia yrityksen menestykseen perustuvia bonuksia esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen liittyen.


Rekrytointiprosessimme

Kuulostaako sinulle sopivalta paikalta? Jos vastaat kyllä, niin älä enää epäröi, vaan lähetä meille CV:si ja hakemuskirjeesi alta löytyvällä lomakkeella! Näin rekrytointi Goforella etenee: https://gofore.com/rekrytointi-goforella/

Jos haluat lisätietoja tai jokin jäi askarruttamaan mieltäsi, otathan yhteyttä sähköpostitse hankinnan vastuuhenkilöihimme (petri.vuorela@gofore.com / essi.rae@gofore.com).

Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti.

Toimipisteet

Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Lappeenranta, Oulu, Tampere, Turku

Hankintakonsultti ymmärtää asiakasta ja hankintalakia

Autan asiakkaitamme heidän hankintaprojektiensa läpiviennissä, toimien sekä neuvonantajana että vastaten hankintaan liittyvistä käytännön tehtävistä aina hankinnan valmistelusta kilpailutukseen ja edelleen sopimusneuvotteluihin asti.

Tyypilliset tehtäväni valmisteluvaiheessa aloitan hankinnan tarkemmalla määrittelyllä, jonka tulosten pohjalta työstän yhdessä asiakkaan kanssa hankinnan kohteeseen liittyvät vaatimukset ja sopimusluonnoksen. Näiden pohjalta autan asiakasta valitsemaan oikeat soveltuvuusvaatimukset, määrittelemään halutun tarjouksen muodon sekä asettamaan hankinnan tavoitteita tukevat vertailuperusteet.

Olen aina ollut hyvin kiinnostunut tietotekniikasta ja ajauduin vasta myöhemmin hankintojen pariin melkein puolivahingossa. Työskentely ympäristössä, jossa ympärilläni on paljon erilaisia IT-alan ammattilaisia on minulle hyvin mieluisaa. Sisäisten keskustelujen seuraamisen kautta saan näkemystä erilaisiin digitalisaation trendeihin.

Goforella minulla on myös mahdollisuus toteuttaa omia projektejani hyvin itsenäisesti. Tukea on tarjolla kollegoiden, aikaisempien tarjouspyyntöjen sekä mallipohjien muodossa, mutta mitään etukäteen saneltua kaavaa, jota kaikissa projekteissa olisi pakko noudattaa, ei ole. Usein vaikuttaminen oman työn sisältöön alkaa jo osallistumisesta projektia koskevan tarjouksen laatimiseen.”

Jan Virta, hankintakonsultti 

Lue lisää

If we proceed in the recruitment process, what is your preferred method of contact?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös