Liity joukkoon

Ohjelmistokehittäjä

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa noin 1300 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Uutta: Gofore on nyt myös osa Malagan alueen kansainvälistä teknologiahubia, ja meillä on töitä tarjolla aiempaa kansainvälisemmin. 

Tässä on mahdollisuutesi päästä kehittämään palkittua työkulttuuriamme yhdessä uuden tiimin kanssa – tavalla, joka sopii paikalliseen Espanjan menoon! 🇪🇸

Olemme kansainvälinen digitalisaation asiantuntijayritys, ja meitä goforelaisia yhdistää halu kehittyä ja jakaa osaamistamme, sekä yhteisöllinen työkulttuuri. Työskentelemme niin asiakkailla, toimistoillamme kuin etänä melkein mistä tahansa. Toimistomme ovat paikkoja sekä työnteolle että kollegoiden tapaamiseen. Pääset näkemään muutamien toimistojemme menoa täältä: Jyväskylä, Oulu, Turku, Lappeenranta.

Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Goforen kasvu on kannattavaa ja haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa saada aikaiseksi positiivista vaikuttavuutta ja kestäviä digitaalisia ratkaisuja.

Asiakasprojektit ja teknologiat

Työskentelemme esimerkiksi paitsi älykkään teollisuuden – eli sulautettujen järjestelmien – ja liikennetoimialan myös terveydenhuollon ja varhaiskasvatuksen kehitys- ja uudistusprojekteissa. Tarjolla on aidosti merkityksellisiä julkisen ja yksityisen sektorin projekteja, jotka vaikuttavat satojen tuhansien suomalaisten elämään.

Yksittäistä ohjelmointikielen osaamista tärkeämpää on kiinnostus ja kyky uuden teknologian haltuun ottamiselle. Meille on myös tärkeää, että löydämme juuri sinua kiinnostavan projektin! Asiakasprojektimme ovat yleensä pitkäkestoisia ja pääset useimmiten keskittymään yhteen projektiin kerrallaan. Haluatko tietää lisää siitä, millaisia asiakasprojekteja teemme? Lue https://gofore.com/asiakkaamme/ Tutustu myös: Case Aimo Park: Uudenlainen pysäköinti (https://gofore.com/asiakkaamme/aimo-park/).

Onko vahvin osaamisesi backend ja/tai fullstack?

Toivomme, että sinulla on jo muutama vuosi kehityskokemusta. Olet ylpeä luomastasi koodista, joka on testattua ja toimivaa. Eduksesi on, mikäli sinulta löytyy sekä DevOps-henkisyyttä että kiinnostusta pilvialustoja (AWS, Azure, GCP) kohtaan. Projekteissamme käytetään esimerkiksi seuraavia teknologioita:  

  • .NET, Java, Spring Boot, Python, Django, Node.js, Express
  • SQL Server, PostgreSQL, MongoDB, DynamoDB
  • Azure, AWS, Serverless Framework
  • JavaScript, TypeScript, React, Angular, Vue.js, Next.js

Mikäli olet kiinnostunut frontend-kehittämisestä (JavaScript, TypeScript, React, Vue, Angular), tuemme sinua tässä mielellämme.

Oletko frontend-osaaja?

Olet kiinnostunut moderneista frontend-teknologioista etkä ujostele käyttää niitä. Rakastat eleganttia koodia, jota on helppo ylläpitää ja jatkokehittää. Toisten mielestä JavaScriptiin liittyvät lähinnä popupit ja alertit – sinulle se tuo ennemminkin mieleen avainsanan SPA. Haluat tehdä web-sovelluksia, jotka ovat intuitiivisia ja helppokäyttöisiä kaikilla eri päätelaitteilla.

Sinulla voi olla kiinnostusta ohjelmistokehitykseen tai kokemusta siitä myös laaja-alaisemmin. Erityisesti kokemus moderneista web-frameworkeista ja kirjastoista sekä funktionaalisesta ja reaktiivisesta ohjelmoinnista katsotaan eduksi. Pilvipalveluiden (AWS, Azure, GCP) käyttö ja laadukkaiden web-rajapintojen toteutus eri keinoin voivat myös olla lähellä sydäntäsi.

Jos React Native on juttusi..

Toivomme että löydät itsesi seuraavista:

  • Sinulla on kokemusta ja aitoa halua mobiilisovellusten kehittämiseen erityisesti React Native-alustalla
  • Sinulla on mahdollisesti kokemusta natiivisovellus- (iOS & Android) tai Flutter -kehityksestä
  • Ymmärrät myös backend-teknologioita ja miten niitä tulisi parhaiten integroida mobiilisovelluksesta käytettäväksi.

Oletko kiinnostunut fyysistä laitteista ja sulautetuista ohjelmistoista?

Toivomme, että hallitset joko sulautettujen ydintekniikoiden salat (C/C++ ohjelmointi, laiterajapinnat ja reaaliaikakäyttöjärjestelmät) tai Qt/QML-kehityksen tai sulautetun Linuxin säätämisen. Sinulla on kokemusta joko sulautettujen järjestelmien ohjelmistoarkkitehtuurisuunnittelusta, ohjelmoinnista tai testauksesta. On iso plussa, jos tunnet yksikkö- ja integraatiotestausta. Olet kotonasi teknisten vempeleiden ympäröimänä.

Toivomme, että sinulla on jo useamman vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä ja hallitset modernit teknologiat ja menetelmät. Sinulla on mahdollisesti kokemusta esimerkiksi pilvipalveluista tai halu kehittyä niiden saralla.

Olet ylpeä luomastasi koodista, joka on testattua ja toimivaa. Olet tottunut työskentelemään osana itseohjautuvaa tiimiä ja yhteistyössä asiakkaan tuoteomistajan kanssa. Asiakaslähtöisyys ja ei-teknisten ihmisten kanssa kommunikointi ovat myös olennainen osa toimenkuvaasi. Tehtävään valitulle henkilölle voidaan tehdä henkilöturvallisuusselvitys.

Osaamisen kehittäminen

Meille on tärkeää että haluat kehittyä ammatillisesti. Meillä valitset etenemispolkusi kehittämällä osaamistasi niillä osa-alueilla, joita tarvitset ammattilaisena kasvamiseen.

Sinulla on mahdollisuus osallistua erilaisiin ulkoisiin koulutuksiin, sekä liiketoimintaa tukevien sertifikaattien (esimerkiksi AWS, Azure, Certified Scrum Master, SAFe, Certified in Cybersecurity℠) suorittamiseen.

Meillä voit kehittyä esimerkiksi monipuoliseksi tekniseksi asiantuntijaksi tai Scrum Masteriksi tai puolestaan keskittyä syventämään asiantuntijuuttasi valitsemissasi teknologioissa.

Palkkakehitys

Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, oma aktiivisuus oppivan työyhteisön kehittämiseen sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!) sekä oman osaamisen kehittäminen.

Meiltä löytyy erilaisia palkkamalleja, minkä lisäksi kuukausipalkan ohessa on käytössä yrityksen menestykseen liittyviä erillisiä bonuksia. Bonukset voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen.

“Kyllä, haluan Goforelle töihin – mutta miten rekrytointiprosessi toimii?”

Lue lisää blogistamme.

Toimipistettä

Espoo, Malaga, Kajaani, Oulu, Helsinki, Jyväskylä, Lappeenranta, Tampere, Turku

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös