Gofore Amazon Web Services -jälleenmyyjäksi

Gofore vahvistaa otettaan Suomen osaavimpana pilvipalveluiden konsultointi- ja toteutuskumppanina. Gofore  ja Amazon Web Services (AWS) ovat tehneet jälleenmyyntisopimuksen AWS:n palveluiden tarjoamisesta Suomessa.

Amazon Web Services on yksi maailman johtavista ja eniten käytetyistä pilvipalvelualustoista. Goforella on kokemusta Amazonin palveluiden käyttämisestä ja konsultoinnista asiakasprojekteissa jo lähes viiden vuoden ajalta. AWS:n palveluita käytetään sadoissa tuhansissa yrityksissä ympäri maailmaa. AWS:n lähimmät datakeskukset sijaitsevat Irlannissa ja Saksassa.

DevOps ja AWS – toimiva parivaljakko

AWS:n pilvi-infrastruktuuri on erinomainen valinta osaksi organisaatioiden DevOps-kulttuuria. Se mahdollistaa nopeat kokeilut, jatkuvan kehittämisen, skaalautuvuuden sekä infrastruktuurin kustannustehokkuuden. Käytön kustannukset muodostuvat todellisen käytön mukaan. Asiakas voi siis keskittyä kustannusten tuijottamisen sijaan innovointiin ja palvelukehitykseen.

Sovi ilmainen arviointi

Gofore muotoilee ja rakentaa tarpeisiisi parhaiten soveltuvan pilvi-infrastruktuurin sekä johtaa hallitusti pilvipalveluiden käyttöön siirtymisen.

Tulemme mielellämme kertomaan lisää palveluistamme. Voit myös sopia kanssani ilmaisen virtuaalisesti asiantuntijan toimesta suoritettavan organisaatiosi pilvivalmiuden arvioinnin.

Lue lisää Goforen pilvipalveluista ja ota yhteyttä:

Juha Virtanen
Myyntijohtaja
Juha.virtanen@gofore.com
050 413 3136

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Join the team

Cloud Specialist

Helsinki, Tampere

Backend Developer

Helsinki, Tampere

Frontend Developer

Helsinki, Tampere