Blogi • 22.05.2013

Gofore Hanselin johdon konsultointipalvelujen puitejärjestelyyn

Gofore Hanselin johdon konsultointipalvelujen puitejärjestelyyn

Gofore Oy on valittu puitesopimustoimittajaksi Hanselin johdon konsultointipalvelujen nelivuotiseen (2013-2017) puitejärjestelyyn, joka on astunut voimaan 6.5.2013. Gofore on mukana puitejärjestelyn osa-alueella E, joka koskee hanke- ja projektihallintapalveluja. Osa-alueen palveluihin sisältyy muun muassa hanke- ja projektihallinnan käytäntöjen ja menetelmien kehittäminen, hankesuunnittelu ja varsinaiset projektipäällikköpalvelut.
Olemme mukana myös Hanselin teknisen IT-konsultoinnin puitejärjestelyssä (2011-2015), jonka puitteissa olemme työskennelleet erityisesti kokonaisarkkitehtuurin, kehittämishankkeiden valmistelun ja johtamisen sekä sovelluskehityksen hankkeissa useiden eri hallinnonalojen kanssa. Hanke- ja projektihallinnan osa-alueen myötä täydennämme valtionhallinnon asiakkaiden palvelutarjontaamme muun muassa laajojen hankkeiden hankesuunnitteluun ja projektipäällikköpalveluihin.
Hansel-puitesopimustoimittajien joukossa Gofore erottuu vahvalla kokemusperäisellä arkkitehtuuriosaamisella. Hanke- ja projektihallinnan käytäntöjen linkittäminen arkkitehtuurityöhön sekä ketterään, vaiheittaiseen kehittämiseen on erikoisosaamistamme, joka vastaa mainiosti julkisen sektorin tämän hetkisiin haasteisiin. Väitämme, että tietojärjestelmäprojekteissa voi onnistua. Väitämme myös, että me tiedämme onnistumisen lääkkeet. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.
 
Lisätietoja: 
Mikael Nylund
Vanhempi palveluarkkitehti
Liiketoimintavastaava, IT-johdon asiantuntijapalvelut

Mikael Nylund

Mikael on Goforen toimitusjohtaja. Hän on työskennellyt Goforessa vuodesta 2010 lähtien ja auttanut sinä aikana lukuisia organisaatioita polulla kohti digitaalista liiketoimintaa. Mikael ajattelee, että parempi tulevaisuus tehdään teknologian avulla ihmisten ehdoilla.

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.