Blogi 11.11.2015

Gofore Helsingin yliopiston kehityskumppanina

Gofore

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 9 vuotta sitten.

Gofore on vuoden 2015 aikana vahvistanut kehityskumppanuuttaan Helsingin yliopiston kanssa. Palvelualueidemme laaja hyödyntäminen asiakkuudessa, toimialatuntemuksen kasvaminen ja korkeakoulusektorin haasteiden sekä kehityskohteiden tunnistaminen ovat edesauttaneet kumpaakin osapuolta tavoitteidensa saavuttamisessa. Helsingin yliopistolle kansainvälinen digitaalinen näkyvyys on strateginen tavoite. Digitaalisuuden haasteita ratkaiseva yhteistyömme sopii myös täydellisesti Goforen missioon ja visioon.
Goforen vahva panostus asiakasyhteistyön kehittämiseen alkaa tuottamaan hedelmää. Olemme myös kehittäneet itseämme asiakkaan arvokokemuksen ymmärtämisessä sekä siinä, miten voimme visualisoida arvokokemuksen kehittymistä yhdessä asiakkaan ja toimittajan henkilöstön kesken. Työtä on tarkoitus jatkaa entistäkin kovemmalla vauhdilla vuonna 2016.
Olemme laajentaneet projektitoimituksiamme monelle eri taholle. Teemme yhteistyötä Helsingin yliopiston uuden verkkopalvelun kehittämisen lisäksi mm. digitaalisten opetus- ja oppimisympäristöjen, koulutustarjonnan kehittämisen, Kansalliskirjaston verkkosivujen, Kansalliskirjaston digitoitujen aineistojen esitysjärjestelmän ja avoimen yliopiston palveluiden saralla. Olemma myös mukana kehittämässä Helsingin yliopiston sisäisen Service Deskin ja Helpdeskin palveluita. Lisäksi teemme konsultointityötä mm. projektien menetelmäosaamisen, käyttäjäkokemuksen kehittämisen ja avoimen datan alueilla.
Yliopistosektorin korkean kustannusten säästöpaineen vuoksi toimintamme tähtää tehokkaaseen ja asiakkaan tavoitteiden mukaiseen it-toimintojen tehostamiseen. Selviä kustannushyötyjä onkin jo todettavissa mm. uuden verkkopalvelun sisällönsyötön helppouden vuoksi. Lisäksi koulutustarjonnan käytettävyystestauksesta on saatu erittäin hyviä tuloksia.
Kerromme lisää kumppanuudestamme 25.11. järjestettävässä aamiaistilaisuudessa otsikolla: Digitaalisesti vaikuttavaksi – Helsingin yliopiston uusiwww-projektin tarina. Tilaisuuden isäntinä toimivat @HelsinkiUniUX ja @GoforeOyIlmoittaudu pikaisesti, 30 ensimmäistä mahtuu mukaan.

Takaisin ylös