Blogi 13.10.2015

Gofore Helsinki hakee sinut kotoa töihin – kuittaa bonus allekirjoituksesta!

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 9 vuotta sitten.

Gofore kasvaa ja kehittyy myös Helsingissä. Kampin toimistomme tulee lähiaikoina siirtymään pienestä keskisuureksi, kun viideskymmenes goforelainen aloittaa Helsingissä. Kasvu on ollut huimaa – eihän siitä ole vasta kuin kaksi ja puoli vuotta, kun koko Gofore teki tuon saman loikan uuteen kokoluokkaan!
Olemme onnistuneet saamaan Helsinkiin joukon huipputyyppejä. Tällä hetkellä mietimme, miten palkkaamme Helsinkiin seuraavat 50 osaavaa ja innostunutta goforelaista. Miten tulemme ulos kaapista, kun tarjolla on loistava yrityskulttuuri ja merkityksellisiä projekteja, mutta riittävän moni ei tiedä siitä? Miten löydämme parhaat osaajat, jotka todennäköisesti ovat jo töissä, eivätkä edes etsi uutta työpaikkaa? Miten erotumme joukosta kovasti kilpailluilla rekrymarkkinoilla?
Näitä kysymyksiä pohdimme viime keväänä, ja leikkisästä heitosta tehdä jotain mullistavaa syntyi ajatus kääntää koko rekrytointi päälaelleen. Pohdiskelun tuloksena syntyi ohjelmistokehittäjille suunnattu Gofore 180 -kampanja, jossa valta annetaan työnhakijalle. Työnhakija varaa itse ajan tapaamiseen ja haastattelee haluamaansa goforelaista. Kaiken kukkuraksi tarjoamme kyydin Helsingin toimistollemme. Usein todetaan, että ketään ei haeta kotoa töihin. Gofore hakee.
Kampanja käynnistyy tänään tiistaina 13.10. ja kestää seuraavat neljä viikkoa. Odotamme kahvipannu kuumana ensimmäisiä haastattelijoita paikalle. Vähän jo jännittää ovatko kysymykset vaikeita.
Gofore 180 -kampanjan lanseerauksen lisäksi haluamme juhlistaa Helsingin toimistomme siirtymistä keskisuureen kokoluokkaan. Tämän kunniaksi tarjoamme tästä hetkestä eteenpäin 2 000 € allekirjoitusbonuksen kaikille uusille työntekijöille, jotka tekevät työsopimuksen Helsingin toimipisteeseemme loppuvuoden 2015 aikana. Bonus maksetaan ensimmäisen palkan yhteydessä ja koskee kaikkia rooleja. Nyt on siis erittäin hyvä hetki toimia, jos haaveilet urasta Goforella.
Mainittujen kampanjoiden rinnalla jatkamme luonnollisesti tavanomaisempaa rekrytointia. Haemme jatkuvasti joukkoomme lisää uusia työkavereita, useisiin eri rooleihin, sekä Helsingin että Tampereen toimipisteisiimme. Otamme vastaan myös avoimia hakemuksia. Jos kiinnostuit, älä epäröi ottaa yhteyttä!
>> Katso myös Gofore 180 -video
Rekrytointiterveisin
Erkki Salminen
Johtaja, Kulttuuri ja osaamiset
Mari Wuoti
Gofore Crew Recruiter
>> Lue Gofore 180 -kampanjasta lisää tiedotteestamme
>> Varaa aika Gofore 180 -haastatteluun
>> Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

 

allekirjoitusbonus

duunit

Gofore 180

Gofore Crew Services

Great Place to Work

rekry

rekrytointi

työnhaku

työpaikat

Takaisin ylös