Blogi 14.1.2016

Gofore kumppaniksi luomaan ELY-keskusten ja TE-toimistojen tulevaisuuden palvelu- ja työkulttuuria

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 8 vuotta sitten.

KEHA-keskus kehittää ELY-keskusten ja TE-toimistojen työkulttuuria, toimintaa ja palvelua vastaamaan digitaalisen aikakauden vaatimuksia. Gofore Oy auttaa KEHA-keskusta digitaalisen transformaation toteuttamisessa vuosina 2016–2020.
KEHA-keskus tulee luomaan yhdessä Goforen kanssa kehitysmallin, joka perustuu käyttäjälähtöiseen suunnitteluun, ketterään toteuttamiseen sekä asiakaskokemuksen jatkuvaan parantamiseen. Mallilla tavoitellaan eri osapuolia hyödyttävää joustavuutta, innovatiivisuutta ja synergian kautta muodostuvaa kustannustehokkuutta.

Yrittäjyyden tukeminen osana hallitusohjelmaa

KEHA-keskus tuottaa ja kehittää verkkopalveluita, jotka kokoavat yhteen julkisen hallinnon palveluita ja niiden vakioituja tietoja tarjoten ne keskitetysti saataville. Yhtenä esimerkkinä kehitettävistä palveluista on Oma Yritys Suomi -palvelu, jonka kautta yrittäjät voivat hoitaa liiketoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen asiointiin liittyviä tehtäviä sähköisesti. Palvelu sujuvoittaa yrityksen asiointia julkishallinnon eri viranomaisten ja organisaatioiden kanssa sekä tarjoaa yrityspalveluja tuottaville organisaatioille sähköisten palvelujen myyntikanavan.

Merkittävä uusi aluevaltaus

KEHA-keskus on Goforelle merkittävä uusi asiakkuus. Gofore valikoitui KEHA-keskuksen toimittajaksi Hansel Oy:n Teknisen IT-konsultointi puitejärjestelyn palveluita koskevassa kilpailutuksessa. Sopimus kestää toukokuun 2020 loppuun ja on arvoltaan noin viisi miljoonaa euroa.
”Olemme innoissamme päästessämme kehittämään ELY-keskusten ja TE-toimistojen toimintaa sekä luomaan tulevaisuuden palvelu- ja työkulttuuria. Uusi sopimus täydentää hienosti Goforen vahvaa asemaa Suomen julkisen sektorin digitalisoijana. Mikä parasta, voimme tarjota KEHA:lle ainutlaatuista osaamista ja synergiaa mm. Kansallisen palveluarkkitehtuurin (KaPA) hyödyntämisessä”, myyntijohtaja Juha Virtanen Goforesta sanoo.
Lisätietoja:
Gofore Oy
Kristiina Härkönen
Johtava konsultti, strategiset asiakkuudet
040 742 3411, kristiina.harkonen@gofore.com
KEHA-keskus
Heikki Heikkilä
Tietohallintojohtaja
0295 020 100, heikki.heikkila@ely-keskus.fi

digitaalinen transformaatio

digitalisaatio

ELY-keskus

KEHA-keskus

TE-keskus

työelämä

Takaisin ylös