Blogi • 24.11.2016

Gofore selvittää First North -listautumista

Gofore selvittää First North -listautumista

Digitalisaation asiantuntijayritys Gofore tutkii mahdollisuutta listautua Helsingin pörssin First North -markkinapaikalle vuoden 2017 aikana. Goforen toimitusjohtaja, Timur Kärki, kertoi asiasta henkilökunnalle suunnatussa kuukausikatsauksessa torstaina 24.11.
Goforen pääliiketoimintaa ovat digitalisaatioon liittyvät konsultointi- ja ohjelmistokehityspalvelut. Yli kymmenen vuoden voimakas orgaaninen kasvu on jatkunut edelleen vuoden 2016 aikana. ”Asiakaskysyntä on lisääntynyt ja niinpä vastaava, tässä kokoluokassa täysin poikkeuksellinen, noin 50 % kasvu on mahdollista myös ensi vuonna”, Goforen toimitusjohtaja Kärki sanoo. Yhtiön liikevaihtoennuste vuodelle 2017 on 27,5 M€.
Yhtiön kiivas kasvutahti noteerattiin sijalle 20. tiistaina julkistetussa Deloitte Techology Fast 50 2016 Finland -listauksessa. Kasvun turvaamiseksi myös tulevina vuosina yhtiö tutkii First North -listautumismahdollisuuksia. Goforella on toimistot Tampereella ja Helsingissä, vuodenvaihteessa avataan toimisto myös Jyväskylässä.
 

Gofore Oyj

Gofore Oyj

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.