Blogi 1.4.2013

Gofore tukemaan sosiaali- ja terveydenhuollon kokonaisarkkitehtuurityötä VAKAVA-projektissa

Gofore

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 11 vuotta sitten.

Kuntaliitto on valinnut Goforen toimittamaan kokonaisarkkitehtuurin asiantuntijapalveluita VAKAVA-projektiin. Projektin tavoitteena on suunnitella alueellinen sosiaali- ja terveydenhuollon kokonaisarkkitehtuuri, jolla varmistetaan niin asiakastiedon saatavuus hallinnollisista rajoista huolimatta kuin asiakas- ja potilastietojärjestelmien tuki perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja sosiaalihuollon tiivistyvälle yhteistyölle. Projekti koostuu valtakunnallisesta projektista ja viidestä alueellisesta projektista, jotka toteutetaan yhdessä yliopistollisten sairaanhoitopiirien ja alueiden suurimpien kuntien kanssa. Työhön osallistuvat myös muut sairaanhoitopiirit, kunnat ja kuntayhtymät.
Gofore vakuutti tarjouskilpailussa niin kokonaisarkkitehtuurin kuin terveyden ja hyvinvoinnin toimialan osaamisellaan. Näemme VAKAVA-projektin roolin erittäin keskeisenä kansallisen sosiaali- ja terveyspalvelujen tulevaisuuden arkkitehtuurin suunnittelussa. Tiedonhallinnan kehittäminen on ratkaisevassa asemassa hyvinvointipalvelujen tulevaisuuden kannalta ja VAKAVA-projekti tärkeä askel sen tavoitetilan synnyttämisessä.
Lisätietoja VAKAVA-projektista:
http://www.kunnat.net/vakava

Takaisin ylös