Blogi 20.4.2015

Gofore vakuutti Verohallinnon

Gofore

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 9 vuotta sitten.

Verohallinto on valinnut Gofore Oy:n sopimustoimittajakseen projektinhallinnan asiantuntijapalveluihin.
Gofore valikoitui Verohallinnon toimittajaksi valtion yhteishankintayhtiön Hansel Oy:n puitejärjestelyn mukaisessa sisäisessä kilpailutuksessa, jossa Verohallinto haki yhteistyökumppania tulevien mittavien tietojärjestelmäprojektiensa hallintaan. Verohallinto on Goforelle merkittävä uusi asiakkuus.
Sopimustoimittajana Gofore tarjoaa Verohallinnolle kokeneita projektipäälliköitä vastaamaan projektien onnistuneesta läpiviennistä.

”Vaativien hankkeiden hallinta Goforen vahvuuksia”

Liiketoimintajohtaja Mikael Nylund Goforesta sanoo, että Verohallinnon osaamisvaatimukset projektipäälliköilleolivat poikkeuksellisen kovat.

Verohallinto edellytti asiantuntijoilta laajaa ja syvää osaamista. Henkilökohtaisessa pisteytyksessämaksimipisteisiin vaadittiin yli 15 vuoden työkokemusta ICT-projektipäällikkönä ja vähintään kolmen vuoden kokemusta sekä sovellusalustojen, sovellusten, sähköisten asiointipalveluiden että liiketoimintaprosessien kehittämisestä, kustakin osa-alueesta erikseen. Näitä projektinhallinnan eksperttejä tuli tarjota kaikkiaan kymmenen.
”Harvalla yrityksellä on tarjota tällaista osaamisarsenaalia. Vaativien ja monitahoisten projektin hallinta on yksiGoforen vahvuuksista ”, Nylund toteaa.
Varsinkin palvelulähtöisissä ja kokonaisarkkitehtuurin ohjaamissa julkisen hallinnon kehityshankkeissa projektipäälliköksi halutaan entistä useammin kokenut hankehallinnan ammattilainen pitämään langat käsissään javastaamaan projektin onnistumisesta.
Goforella on runsaasti kokemusta julkisen hallinnon sähköisten palvelujen kehittämisestä jauudistamisesta. Verohallinto puolestaan kuuluu julkisen hallinnon organisaatioiden kärkijoukkoon sähköisten palvelujen kehittäjänä. Verohallinnon Tietohallinto vastaa suomalaisen yhteiskunnan rahoituksen kannalta keskeisestä tietoteknisestä infrastruktuurista ja sovelluksista.
Takaisin ylös