Blogi 13.10.2016

Kasvuyritys Gofore perustaa 100 hengen huippuyksikön Jyväskylään

Gofore

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 8 vuotta sitten.

Suomen kolmanneksi paras työpaikka Gofore Oy painaa kaasua ja laajentaa Jyväskylään. Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntija kasvaa huimaa vauhtia ja aikoo rekrytoida Jyväskylään 100 sähköisten palveluiden kehittämisen osaajaa. Yritys uudistaa voimakkaasti työkulttuuria ja hakee porukkaansa huippuosaajia, joilla on rohkeutta kyseenalaistaa asioita sekä aito tahto luoda parempaa työelämää ja it-alaa. Goforella on toimipisteet myös Tampereella ja Helsingissä työllistäen yhteensä noin 200 henkilöä.
– Palveluidemme kysyntä on vahvassa kasvussa. Yritykset sekä julkisen hallinnon organisaatiot ovat heränneet uusien digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Maailma muuttuu kiihtyvällä tahdilla ja me haluamme olla avaintekijänä siinä mukana, Goforen toimitusjohtaja Timur Kärki kertoo.
– Haluamme tuoda Jyväskylään oman kiimaisen tavan toimia, joka perustuu poikkeukselliseen asiakas- ja työntekijäkokemukseen. Tavoittelemme Jyväskylän alueelta parhaita it-osaajia sekä digitaalisessa muutoksessa apua tarvitsevia asiakkaita, Kärki jatkaa.
Tänä vuonna Goforen liikevaihto kasvaa noin 50 % – lähelle 19 miljoonaa euroa. Näkymät ensi vuodelle ovat niin ikään erinomaiset. Voimakas kasvu mahdollistaa huippuosaajien tavoittelemisen pääkaupunkiseudun ja Tampereen ulkopuolelta.
– Ehdotin Jyväskylän valtaamista kahvikupin ääressä ja asiaa lähdettiin heti selvittämään. Päätös syntyi muutamassa viikossa. Jyväskylään rantautuminen vaikutti täysin ilmeiseltä ratkaisulta, hehkuttaa Jyväskylän oma poika Arto Puikkonen, joka vastaa Goforessa muotoilu- ja suunnittelupalveluiden liiketoiminnasta.
– Olemme todella innoissamme huippuyksikön perustamisesta Jyväskylään. Tiedämme, että alueella on paljon it-ammattilaisia, jotka haluavat olla mukana muuttamassa maailmaa. Meidän kanssa heillä on siihen mahdollisuus, Puikkonen sanoo.
Jyväskylän alueen huippuosaajien kannattaa olla yhteydessä Goforeen. Yritys hakee noin kolmeakymmentä henkilöä heti alkuun ja pyrkii kasvattamaan yksikön koon sataan henkeen kahden vuoden kuluessa. Myös kiinnostuneet asiakkaat, olkaa hyvät ja ottakaa rohkeasti yhteyttä.
Lisätietoja:
Gofore Oy
Toimitusjohtaja
Timur Kärki, timur.karki@gofore.com, 040 828 5886
Gofore Oy
Rekrytointi
gofore.com/liity-joukkoon
Gofore Crew Jyväskylä
Gofore Oy
Myynti
Juha Virtanen, juha.virtanen@gofore.com, 050 413 3136

Goforelta löytyy nippu ex-jyväskyläläisiä tai kaupungissa opiskelleita, jotka lobbasivat Jyväskylän valtauksen puolesta.
Monilla Goforen työntekijöillä on kytköksiä Jyväskylään. He ovat kotoisin Jyväskylästä tai sen lähikunnista, tai sitten he ovat opiskelleet siellä.

 
 

Takaisin ylös