Blogi • 19.10.2015

Korkeakoulujen IT-Päivillä tavataan!

Korkeakoulujen IT-Päivillä tavataan!

Vuoden odotus on päättynyt ja taas on sen aika, nimittäin legendaaristen Korkeakoulujen IT-Päivien. Tapahtuma järjestetään hulppeasti Finlandia-talossa huomenna tiistaina 20.10. sekä keskiviikkona 21.10. Gofore on jälleen pääyhteistyökumppanina tukemassa tapahtumaa. Tänä vuonna tapahtuman organisoinnista vastaavat HAMK, LAMK ja Laurea-ammattikorkeakoulu, joista Laurea toimii vastuullisena järjestäjänä.
Kuluneen vuoden aikana olemme päässeet palvelemaan hyvin laajasti Suomen opetussektoria ja vahvistaneet entisestäänkin asemaamme Suomen opetuksen digitaalisen muutoksen ajajana ja toteuttajana. Olemme tehneet hedelmällistä yhteistyötä mm. Aalto-yliopiston, CSC:n, Helsingin yliopiston, Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa sekä jatkaneet opetuksen kansallisten tietojärjestelmien kehittämistä Opetushallituksen kanssa.
Kansallinen palveluarkkitehtuuri -ohjelma (KaPA) luo Suomelle ison mahdollisuuden merkittävään digiloikkaan. KaPA tulee koskettamaan tavalla tai toisella myös kaikkia opetuksen toimijoita. Tästä kuulette lisää huomisessa puheenvuorossamme (Tietohallinto-ohjelmalinja klo 12–12.30). Mikko Kolehmainen ja Helsingin yliopiston Ville Tenhunen kertovat, miten korkeakoulut voivat käytännössä hyötyä KaPA:sta.
Goforen ständi sijaitsee keskeisellä paikalla Piazzalla. Tervetuloa juttelemaan asiantuntijoidemme kanssa esimerkiksi seuraavista aiheista:
– Antto Seppälä: digitaalisen tulevaisuuden mahdollisuudet
– Arto Puikkonen: ylivertaisen asiakaskokemuksen luominen
– Anne-Mari Seppola: parhaat kehityskäytännöt käyttöön
– Mikko Kolehmainen: kaikki hyöty irti Kansallisesta palveluarkkitehtuurista
– Ville Nordberg: jatkuvalla mittaamisella parempaa asiakasarvoa
– Juha Virtanen: miten Gofore voi palvella organisaatiotasi
Katso lisää tapahtumasta
Huomenna nähdään!

Juha Virtanen

Juhan vastuulla on Goforen myynnin ja asiakkuuksien johtaminen. Erityisesti Juhan sydäntä lähellä on maailman muuttaminen paremmaksi uusien digitaalisten innovaatioiden ja toimintatapojen kautta. Tällä hetkellä Juhan tärkeimpänä tehtävänä on kehittää Goforesta Suomen parasta asiakasarvoa tuottava digitalisoinnin kumppani.

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.