Blogi 27.3.2014

Menestyksekäs vuosi 2013

Gofore

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 10 vuotta sitten.

Gofore Oy:n vuosi 2013 oli kaikilla mittareilla menestys. Liikevaihtomme oli 6,0 M€. Liikevoitto oli 880 t€ (14,8 % liikevaihdosta), ja tilikauden lopullinen voitto verojen jälkeen oli 662 t€. Liikevaihtomme kasvoi vuodesta 2012 62 % ja liikevoittomme yli 100 %. Oli loistava vuosi siis – kiitos kaikille asiakkaillemme, kumppaneillemme, ja tietenkin työntekijöillemme!
Kasvumme perustuu asiakaskuntamme rohkeaan panostukseen uusien tehokkaampien toimintaprosessien, niitä tukevien tietojärjestelmien sekä sähköisten asiointipalveluiden kehittämisessä. Olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa rakentamassa uutta tietoyhteiskuntaa, jossa myös IT-palveluiden tarjoajilta odotetaan uutta kykyä tukea asiakasta toiminnan ja tietoteknisen ympäristön murroksessa. Edustammekin kehittämisen uutta aikakautta asiakaslähtöisellä, avoimella ja luotettavalla toiminnallamme.
Viime vuoden lopulla tehdyn asiakastyytyväisyyskyselyn vapaasanakommenteista 70 prosentissa vastauksista esiintyi termi asiantunteva tai osaava, 39 prosentissa esiintyi sana ketterä tai joustava. 35 prosentista vastauksista löytyi sana luotettava tai rehellinen. 98 prosenttia asiakkaistamme myös suosittelisi meitä kollegoilleen. Eniten aiemmasta kyselystä oli muuttunut palveluidemme merkitys asiakkaillemme – asiakkaamme mieltävät palvelumme entistä tärkeämmiksi toiminnalleen.
Henkilökunnan tyytyväisyyttä henkilöstöjohtamiseen olemme mitanneet vuosittain LeadIT-tutkimuksella. Goforen työilmapiiri sai annettujen kouluarvosanojen keskiarvona 9,47 ja yhteishenki 9,45. Nämä ovat hienoja lukemia kasvuyritykselle. Meille on tärkeää, että henkilökuntamme viihtyy työtehtävissään – vain näin voimme tarjota laadukasta palvelua hymyssä suin asiakkaillemme.
Tänä vuonna tavoittelemme lähes yhdeksän miljoonan euron liikevaihtoa. Henkilöstön määrä on kasvanut 25 prosenttia alkuvuoden aikana ja ennakoimme, että vuoden lopussa meitä goforelaisia on yli 90.

Takaisin ylös