tapahtuma - 19.4.2024

Keskustelutilaisuus: Kestävää arvoa elämäntapahtumalähtöisestä digitalisaatiosta

  • Digitaalinen yhteiskunta

Mitä tarkoittaa elämäntapahtumalähtöisyys, kun puhutaan digitaalisista palveluista ja yhteiskunnan kehityksestä? Miten elämäntapahtumalähtöisen digitalisaation tuoma arvo valjastetaan niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla?

Olet lämpimästi tervetullut mukaan jakamaan kokemuksia sekä löytämään ratkaisuja ja mahdollisuuksia elämäntapahtumalähtöiseen digitalisaatioon muiden julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioiden edustajien kanssa 19.4. klo 8.30–10.30 Helsinkiin. Tilaisuus järjestetään Siltasaari 10 -kiinteistössä, johon myös Goforen upouusi toimisto rakentuu tänä vuonna!

Tilaisuuden aiheeseen meidät johdattaa palkittu tutkija Lotta Vuoristo, jonka alustus käsittelee elämäntapahtumalähtöistä digitalisaatiota yksilöiden motivaation ja piilossa olevan arvon valjastamisen kautta. Alustuksen jälkeen on varattu reilusti aikaa yhteiselle keskustelulle, kysymyksille ja kokemusten jakamiselle. Voit tuoda keskusteluun omassa organisaatiossasi tunnistettuja haasteita ja odotuksia, joihin toivot näkemyksiä muilta osallistujilta. Keskustelua fasilitoi Goforen johtava muutoskonsultti Pipsa Purhonen.

Tilaisuus on jatkoa syksyllä 2023 järjestetylle tilaisuudelle, jossa keskustelimme Digi- ja väestötietoviraston johtavan asiantuntija Sirpa Fourastien johdolla siitä, miten elämäntapahtumalähtöistä digitalisaatiota mahdollistavia ekosysteemejä voidaan rakentaa. Voit osallistua tähän tilaisuuteen, vaikka et olisi ollut mukana viime syksynä. Tutustu edellisen tilaisuuden esitysmateriaaleihin täällä.

Aikataulu

  • 8.30 Aamiainen
  • 9.00 Ohjelma alkaa
  • 9.10 Alustus päivän aiheeseen, Lotta Vuoristo
  • 9.30 Keskustelua, kysymyksiä & kokemusten jakamista
  • 10.30 Tapahtuma päättyy

Varaa paikkasi pian. Tilaisuuden osallistujamäärä on rajattu, jotta voimme varmistaa laadukkaan ja luottamuksellisen keskustelun. Toivomme, että mahdollisimman moni osallistuja pääsisi keskustelemaan paikan päälle, mutta järjestämme tarpeen mukaan myös mahdollisuuden osallistua etänä.

Ilmoittaudu mukaan sivun alaosan lomakkeesta!

Mistä elämäntapahtumiin pohjautuvissa palveluissa on kyse? 

Ytimessä olemme me ihmiset ja kokemuksemme palvelusta tärkeissä elämäntapahtumissa, kuten lapsen syntymässä, muutossa ja nimenvaihdoksessa. Mitä, jos esimerkiksi muuton yhteydessä hoituisivat helposti ja kerralla niin osoitteenmuutos, päivähoitopaikan haku kuin kaukolämpösopimuksen tekeminen? Yhdeksi olennaiseksi asiaksi nousee esiin, miten julkisen ja yksityisen sektorin palvelut pystytään tarjoamaan saumattomana kokonaisuutena.

Keskustelutilaisuutemme tuovat sinulle näkemystä, konkretiaa ja kohokohtia arkeen yhdessä paketissa ja keräävät kerrasta toiseen osallistujilta loistopalautteet.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Puhujat

Lotta Vuoristo

Lotta Vuoristo on palkittu tutkija ja kauppatieteiden tohtori. Hän on toiminut henkilöstöhallinnosta sekä viestinnästä vastaavana johtajana osana peliyhtiö Rovion johtoryhmää vuodesta 2022 alkaen. Ennen siirtymistään Roviolle hän vastasi Koneen muutosjohtamisen kyvykkyydestä sekä toimi Koneen yrityskulttuurin kehittämisohjelman globaalina johtajana. Käyttäytymistieteilijänä ja muutosjohtajana Lotta on perehtynyt etenkin yksilöiden hahmottamiskykyyn sekä motivaation synnyttämiseen vaikeaselkoisissa muutostilanteissa. Hän on kouluttanut tuhansia johtajia ja lukemattomia kansainvälisiä johtoryhmiä vastuulliseen, ihmislähtöiseen muutosjohtajuuteen hyödyntäen uusinta teknologiaa sekä viimeisintä tieteellistä tutkimustietoa mm. neurotieteiden alalta.

Pipsa Purhonen

Pipsa Purhonen on viestinnän tohtori ja muutosjohtamisen asiantuntija, jolla on kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä konsulttina, viestinnän freelancerina, tutkijana ja kouluttajana 20 vuoden ajalta. Pipsa on tukenut muutosprojekteja ja -ohjelmia lukuisissa organisaatioissa julkisyhteisöistä suuryrityksiin.

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu mukaan tästä

Koska

pe 19.4. 8.30-10.30

Missä

Koulutustila Arena, Siltasaari 10 | Siltasaarenkatu 8-10, 00530 Helsinki

Takaisin ylös