tapahtuma - 1.11.2022

CHANGE22-muutostapahtuma – Katso tallenne

  • Digitaalinen yhteiskunta
CHANGE22-muutostapahtuma Vanhalla Ylioppilastalolla Helsingissä. Isossa salissa on pyöreät pöydät, joiden ääressä istuu paljon ihmisiä. Tila on valaistu tunnelmallisesti, juontajat seisovat lavalla ja suurilla näytöillä lukee CHANGE22.

Vuoden vaikuttavin muutostapahtuma CHANGE22: Johtaminen maailman murroksessa pidettiin vanhalla ylioppilastalolla 1.11.2022.

CHANGE22 on tarkoitettu kaikille muutosten onnistumisesta kiinnostuneille, kuten liiketoimintajohdolle, toiminnan kehittäjille sekä projekti- ja muutosjohtamisen asiantuntijoille.

Tapahtuman puhujina ovat Finnairin viestintäjohtaja Päivyt Tallqvist, valtiovarainministeriön muutosjohtaja Ville-Veikko Ahonen, Nokian Head of Diversity and Inclusion Anneli Karlstedt ja Plan International Suomen pääsihteeri Ossi Heinänen.

Tilaisuuden juontavat kokeneet muutososaajat Eeva Kiiskinen ja Heikki Lehtola.

Tapahtuman tarjoavat CCEA & Gofore. CCEA on ihmislähtöisen muutoksen asiantuntijayritys ja osa Gofore-konsernia.

Puhujat

Päivyt Tallqvist

Viestintäjohtaja, Finnair

Finnairin toimintaympäristö on muuttunut dramaattisesti viime vuosina, ensin pandemian vuoksi ja sen jälkeen Venäjän ilmatilan sulkeutumisen vuoksi. Tämä on vaatinut aktiivista sopeutumista ja kykyä toimia jatkuvassa epävarmuudessa.

Ville-Veikko Ahonen

Hyvinvointialueiden käynnistämisen muutosjohtaja, valtiovarainministeriö

Ville-Veikko Ahosen vastuulla on hyvinvointialueiden toiminnan käynnistäminen ja uudistuminen. Ville-Veikon mielestä tärkein tavoite on, että yksikään työntekijä tai asiakas ei katoa muutoksen myllerryksessä. Tilaisuudessa hän kertoo mitä Suomen historian suurin hallinnollinen uudistus muutosjohtamisen näkökulmasta tarkoittaa.

Anneli Karlstedt

Head of Diversity and Inclusion, Nokia

Kulttuuriin ja inkluusioon liittyvät asiat ovat korkealla Annelin asialistalla. Hän uskoo, että tiimien jäsenten monimuotoiset identiteetit, taustat, kokemukset ja kognitiiviset kyvyt auttavat yrityksiä ja tiimejä suoriutumaan paremmin ja tuottamaan uniikkia asiakaskokemusta. CHANGE22:ssa Anneli kertoo mitä on inklusiivinen johtaminen, miten sitä opetellaan ja opitaan ja mistä voi aloittaa.

Ossi Heinänen

Pääsihteeri, Plan International Finland

Ossi Heinänen aloitti pääsihteerin tehtävissä vuonna 2012. Ennen Plan Internationalia hän on toiminut eri järjestöjen johtotehtävissä. Ossille kehityksen edellytys on muutos. Epäkohtia ei voi poistaa ilman, että mikään muuttuu.

Koska

ti 1.11.

Missä

Tapahtumatallenne

Takaisin ylös