Blogi 9.11.2016

TET-harjoittelussa Goforella

Gofore

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 8 vuotta sitten.

Olimme Goforella viikon työharjoittelussa. Tutustuimme IT-alan yrityksen arkeen ja kokemus oli ehdottomasti mielenkiintoinen. Pääsimme kokemaan yrityksen mahtavan työilmapiirin, järjestelemään tavaroita ja ruokia, tutustumaan yrityksen historiaan ja käymään läpi hauskoja palautelappuja – Mariokartin ja biljardin peluuta unohtamatta. Kuluneen viikon aikana myös varastoimme tavaraa ja teimme vaatesäilytysratkaisujen uudelleensijoittamista (naulakot). Loppuviikko kuluikin tupaantuliaisia järjesteltäessä. Olimme positiivisesti yllättyneitä siitä, mitä kaikkea Gofore tarjoaa työntekijöilleen: pelikonsolit, välipalat ja kahviautomaatit vain muutamia mainitaksemme.
Ilmapiiri Goforella on ollut mahtava. Kaikki ovat olleet hyväntuulisia ja valmiita auttamaan kaikenlaisissa kysymyksissä. Olemme saaneet viikon aikana monia hyviä neuvoja kaikenlaisista asioista. Täällä ei suututtu virheistä, mainittakoon nyt esimerkiksi avainten tiputtaminen hissikuiluun. Tällaista työilmapiiriä saa etsiä kauan. Goforen tilat ovat valoisia ja uudenaikaisia. Avokonttoriratkaisu on omiaan parantamaan työilmapiiriä ja edistämään vuorovaikutusta työntekijöiden kesken. Viherseinät olivat hieno idea piristämään tiloja ja keittiöt ovat hyvin varusteltuja.
Kokemuksemme Goforella on ollut mielenkiintoinen. Olemme tavanneet uusia ihmisiä ja oppineet uusia asioita yrityksen toiminnasta ja historiasta.  Saamamme tehtävät ovat olleet pääosin järkeviä ja vaihtelevia. Pakko kuitenkin tässä vaiheessa huomauttaa, että IT-yritykseksi Goforella on yllättävän paljon siivottavia komeroita ja leveitä hissikuiluja. Haluamme kuitenkin kiittää kaikkia hienosta kuluneesta viikosta ja toivottaa hyvää joulunodotusta.
Olli Peura & Oskari Saari
 
tet-harjoittelu

Takaisin ylös