Blogi • 04.04.2014

Trafi valitsi Goforen kehittämään sähköisen asioinnin palveluja

Trafi valitsi Goforen kehittämään sähköisen asioinnin palveluja

Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi on valinnut Goforen puitesopimustoimittajaksi sähköisen asioinnin palvelujensa kehittämiseen. Ensimmäinen hanke tämän sopimuksen puitteissa alkoi maaliskuussa 2014.
Trafi haluaa tarjota asiakkailleen kattavan ja helppokäyttöisen sähköisen palvelukokonaisuuden. Sen käyttäjiä ovat mm. yksityishenkilöt, liikenneammattilaiset ja välillisesti kaikki liikenteessä liikkujat ja matkustajat.
Trafin kilpailutuksessa Gofore sai kolmesta valitusta puitetoimittajasta parhaat pisteet. Sopimuskausi kestää viisi vuotta. Goforen alihankkijana Trafi-yhteistyössä toimii Ambientia Oy.
Aiemmin Gofore ja Trafi ovat tehneet yhteistyötä Liikenteen turvallisuusviraston kokonaisarkkitehtuurimenetelmien ja sähköisen asioinnin viitearkkitehtuurin kehittämisessä.
Lisätietoja:
Gofore Oy
Juha Virtanen
Liiketoimintajohtaja, sähköisten palveluiden rakennustoimisto
050 413 3136

Juha Virtanen

Juhan vastuulla on Goforen myynnin ja asiakkuuksien johtaminen. Erityisesti Juhan sydäntä lähellä on maailman muuttaminen paremmaksi uusien digitaalisten innovaatioiden ja toimintatapojen kautta. Tällä hetkellä Juhan tärkeimpänä tehtävänä on kehittää Goforesta Suomen parasta asiakasarvoa tuottava digitalisoinnin kumppani.

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.