Liity joukkoon

Freelancer – Cloud Architect

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Etsimme joukkoomme myös osaavia freelancereita osaksi asiakasprojektejamme. Freelancerit ovat tärkeä osa onnistumistamme asiakkaidemme kanssa ja etsimme jatkuvasti kokeneita freelance-konsultteja toimimaan osana Gofore-tiimejä. Lue lisää alta!


Pääset projekteissamme toimimaan asiakasta lähellä kestävien ja tehokkaiden pilviratkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa. Vaihtuvissa projekteissamme on tilaa erilaisille kyvykkyyksille pilvirintamalla: saatat olla pilviarkkitehtina DevOps-guru mikropalveluiden infran pystyttämisessä ja suunnittelussa, tai kenties ympäristönä M365 tai Dynamics 365 ja niidenpilviarkkitehtuurisuunnittelu on enemmän heiniäsi. Asiakasprojektitarjonnassamme on myös keikkoja, jotka edellyttävät korkeaa tietoturvaosaamista ja DevSecOps-käytänteiden tuntemusta, kuin myös projekteja joissa ytimessä on datan hallinta ja automatisointi pilvessä.

Mitä tarjoamme sinulle

Goforelaisena freelancerina tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi mielenkiintoisia projekteja, jotka kehittävät ammatillista osaamistasi. Projektitarjontamme on laaja, ja kattaa erilaisia tehtäviä niin julkisen, kuin yksityisenkin sektorin kentistä, joissa toimimme molemmissa arvostettuna kumppanina asiakkaillemme. Liity joukkoomme freelancerina rakentamaan yhdenvertaisempaa, eettisempää ja kestävämpää digimaailmaa, ja vie asiakasprojektiemme myötä osaamisesi seuraavalle tasolle!

Mitä odotamme sinulta

Jotta menestyt asiakasprojekteissamme, odotamme että olet toiminut aiemmin freelancerina asiakasprojekteissa, tai omaat kattavan kokemuksen konsulttina monitoimittajaympäristössä toimimisesta. Laajojen projektikokonaisuuksien parissa kertyneen kokemuksen myötä sinulle on kertynyt näkemyksellisyyttä: tuot esille rohkeasti omaa asiantuntemustasi ja kommunikoit myös ratkaisuehdotuksiasi itsevarmasti ja rakentavasti vieden arsenaalistasi parhaita käytäntöjä mukaan asiakasprojekteihimme. Asiantuntijana olet itseohjautuva ja ratkaisukeskeinen ammattilainen. joka pärjää vaativassakin asiakastyössä.

Pilviarkkitehtina toimivana freelancerina odotamme, että osaamispalettiisi kuuluu lisäksi joitakin seuraavia kokonaisuuksia:

  • Lähtökohtana 5+ Vuoden kokemus infrastruktuurin suunnittelusta ja rakentamisesta julkipilveen Azuressa, AWS:ssa tai GCP:ssä.
  • Kokemus pilviarkkitehtuurin suunnittelusta ja dokumentoinnista resurssien riippuvuuksien, integraatioiden ja kuormanhallinnan näkökulmasta.
  • Kokemus pilvipalveluiden arkkitehtuurisuunnittelusta mikropalvelu-ympäristössä
  • Kokemus moderneista IaC-, CI/CD ja konttiorkestraatiotyökaluista
  • M365- ja Dynamics 365-ympäristön pilviarkkitehtuurikokemus
  • DevSecOps-osaaminen
  • DataOps-osaaminen

Freelancer-prosessimme

Tunnistitko kuvauksesta itsesi, ja etsit nyt haastavia ja merkityksellisiä projekteja, joissa pääset loistamaan? Jätä meille hakemus alla olevasta lomakkeesta, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Toimipisteet

Espoo, Freelancing, Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Lappeenranta, Oulu, Remote, Tampere, Turku

Do you have previous experience working as a freelancer or as a consultant?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös