Liity joukkoon

Pilviasiantuntija (Azure)

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Ketterä pilvitiimimme etsii Azure-asiantuntijoita asiakasprojekteihimme!


Goforella työskentelee julkipilvien parissa jo noin 50 asiantuntijaa, jotka rakentavat aidosti merkityksellisiä, satojen tuhansien suomalaisten elämään vaikuttavia palveluita. Tule mukaan pilviasiantuntijaksi innostavaan pilviyhteisöömme, jossa arvostetaan hyvää työelämää, mahdollisuuksia kasvaa asiantuntijoina ja tilaisuuksia kehittää omia urapolkuja.

Goforelaisena pääset itse rakentamaan oman urapolkusi ja roolisi: Voit esimerkiksi keskittyä ja syventyä teknisiin toteutuksiin, infran pystyttämiseen ja jatkokehitykseen pilvikehittäjänä. Tai jos olet mieluummin laajemmassa roolissa suunnittelemassa arkkitehtuureja ja kestäviä pilviratkaisuja, voit asettua tai kasvaa meillä pilviarkkitehdiksi. Tärkeintä on halu tehdä töitä kädet savessa pilven parissa ja löytää parhaat teknologiaratkaisut asiakkaidemme onnistumisen mahdollistamiseksi.

Haluatko kuulla lisää mitä Azure-pilviasiantuntijana Goforella toimiminen käytännössä on? Cloud project radar 2023 -blogitekstissä kerromme millaisissa projekteissa goforelaiset pilviasiantuntijat työskentelevät ja mitä teknologioita niissä käytetään. Voit lisäksi tutustua työhömme pilviasiantuntijoina KEHA:n ja Aimo Park asiakasprojekteissa.  


Mitä toivomme sinulta

Odotamme, että sinulla on itseohjautuva työote ja reipas asenne asiakastyöhön. Sinulla on kertynyt vähintään muutaman vuoden käytännönläheistä kokemusta pilviratkaisujen parista, esimerkiksi pilviasiantuntijan, järjestelmäasiantuntijan tai ohjelmistokehittäjän roolissa. 

Toivomme, että sinulta löytyy kokonaisnäkemystä, kykyä toimi järjestelmällisesti ja työkalupakistasi lisäksi jotain seuraavista kokonaisuuksista:

 • Sujuva osaaminen Azuren IaaS-, PaaS- tai FaaS-palveluista
 • Kokemus konttiteknologioista ja -orkestraatiosta
 • Kokemus DevOps-toimintamalleista ja CI/CD -teknologioista
 • Serverless-ratkaisujen tunteminen
 • Käsitys Infra as Code hyödyntämisestä
 • Käsitys Azuren verkkoratkaisuista
 • Kyky työskennellä yhteistyössä sekä asiakkaiden että muiden sidosryhmien kanssa
 • Kokemus Azuren data-alusta teknologioista ja Azuren tietoturvaratkaisuista luetaan eduksi

Tämä rooli tarjoaa mahdollisuuden kasvaa asiantuntijana yhdessä pilviliiketoimintamme kanssa. Kaikkea sinun ei tietenkään tarvitse osata, vaan arvostamme ennen kaikkea intoa kehittyä ja aitoa kiinnostusta pilviratkaisuja kohtaan. Lupaamme tarjota sinulle haastavia asiakasprojekteja, asiantuntijayhteisömme tuen ja tarvitsemasi välineet osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen.

Yrityskielemme on englanti, mutta monessa asiakasprojektissamme edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Huomioithan, että valitulle henkilölle voidaan tehdä asiakkaan edellyttämä henkilöturvallisuusselvitys.


Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Meillä pääset nauttimaan työnteon vapaudesta ja joustavuudesta. Työajat on sovitettavissa omaan arkeen ja töitä on mahdollisuus tehdä vaikka täysin etänä kotoa käsin. Hyvä kuitenkin huomioida, että osa asiakastoimeksiannoista saattaa vaatia matkustamista tai ajoittaista läsnäoloa asiakkaan tiloissa. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten sporttikerhojen, lautapeli-iltojen ja perhepäivien muodossa.


Edellä mainittujen lisäksi tarjoamme sinulle:

 • Sertifiointibonukset ja opiskelumahdollisuudet (mm. Udemy)
 • Lounas-, liikunta-, työmatka- ja polkupyöräetu
 • Hieronta- ja hammaslääkärietu
 • Kattava työterveyshuolto
 • Sairaan lapsen hoitoetu sekä mahdollisuus palkalliseen vapaaseen lähiomaisen sairastuttua
 • Osakesäästöohjelma kaikille goforelaisille

Palkkakehitys

Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!) sekä oman osaamisen kehittäminen.

Meiltä löytyy erilaisia palkkamalleja, minkä lisäksi kuukausipalkan ohessa on käytössä yrityksen menestykseen liittyviä erillisiä bonuksia. Bonukset voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen.

Terveiset tiimistä

Olen Tero Vartiainen ja työskentelen Goforella pääsääntöisesti Azuren parissa pilviasiantuntijana sekä Scrum Masterina. Taustaltani olen tekninen projektipäällikkö, jossa roolissa pääsin seuraamaan hyvin läheltä projektien käyttöönottoa hyödyntäen uusimpia pilvipalveluratkaisuja. Omalla kohdallani olikin varsin luontevaa sukeltaa syvemmälle pilvimaailmaan ja kehittää itseäni pilviasiantuntijana. Minua kiinnosti hyödyntää pilven mahdollistamia ketteriä, kustannustehokkaita ja tietoturvallisia ratkaisuja yleisimpiin kehitysprojektien haasteisiin niiden koko elinkaaren ajalta.

Omat projektini ovat olleet varsin kirjavia esim. asiakasprojektin infran rakentamista IaC (Infrastructure as Code) -menetelmin, CI/CD-putkien, monitorointi- ja hälytysmekanismien rakentelua sekä pilviarkkitehtuurin suunnittelua asiakkaan tarpeisiin. Ja mikä parasta, halutessasi se voi olla kaikkea tätä ja paljon muuta! Goforella työskentelyn parhaita puolia on, että työntekijän kiinnostuksenkohteet ja toiveet otetaan huomioon, kun sopivaa asiakasprojektia mietitään yhdessä työntekijän kanssa. Olen voinut päättää, haluanko keskittyä johonkin tiettyyn osa-alueeseen pilvessä vai kiinnostaako minua mahdollisesti ”iso kuva” enemmän. Pilvimaailma tarjoaa jatkuvasti uutta opittavaa, ja mikä parasta, Gofore tukee kehittymistä pilviasiantuntijana antamalla parhaat työkalut ja osaavan ympäristön itsensä kehittämisen tueksi.

Tero Vartiainen

Pilviasiantuntija / Tekninen projektipäällikkö


Rekrytointiprosessimme

Liittyisitkö Teron kollegaksi pilviasiantuntijaksi? Tutustu rekrytointiprosessiimme, ja jätä hakemus alla olevasta lomakkeesta, niin olemme sinuun yhteydessä.

 Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti.

Toimipisteet

Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Lappeenranta, Oulu, Remote, Tampere, Turku

Cloud project radar 2023

What are the latest trends and the most common technologies in Cloud projects at Gofore?

To get actual data on all the cloud things we do, we created an annual Cloud Radar survey and are excited to share the results with you. The blog covers what sort of projects we work with, what we do there, and which technologies are being used.

Lue lisää →

If we proceed in the recruitment process, what is your preferred method of contact?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös