Blogi • 18.02.2014

Vantaan kaupunki valitsi Goforen

Vantaan kaupunki valitsi Goforen

Gofore tuli valituksi Vantaan kaupungin kokonaisarkkitehtuurin asiantuntijapalveluiden toimittajaksi. Asiantuntijapalveluja käytetään Vantaan tietohallinto-ohjelmassa, joka vuosille 2014-2017 korostaa arkkitehtuurimenetelmien käyttämistä. Hankintapäätös valituksi tulemisesta ilmoitettiin vuoden viimeistä edellisenä päivänä 30.12.2013.

Sähköisen asioinnin ja tiedolla johtamisen kehittämistä

Vantaan kaupunki kilpailutti kokonaisarkkitehtuurin asiantuntijapalvelunsa KL-kuntahankinnat Oy:n puitejärjestelyn sisäisenä tarjouskilpailuna. Kilpailuttamalla Vantaan kaupunki vahvistaa asiantuntijapalvelujen myötä sähköisen asioinnin ja tiedolla johtamisen viitearkkitehtuurien kehittämistä.

Kokonaisarkkitehtuuri mukaan strategiatyöhön

Vantaan kaupunki on samanaikaisesti kehittämässä ja suunnittelemassa kokonaisarkkitehtuuriaan. Goforen arkkitehtuuripalvelun avulla Vantaa haluaa hahmottaa kokonaiskuva ja tuottaa laadukasta kirjallista materiaalia nopealla aikataululla. Kokonaisarkkitehtuurityöskentely halutaan sitoa tiukasti strategisella tasolla talouden ja toiminnan ohjauksen tavoitteisiin.
 
Lisätietoja:
Vantaan kaupunki
Anne Lindblad-Ahonen
+358 40 516 8769

Gofore Oy
Mikael Nylund
Liiketoimintajohtaja, Sähköisten palveluiden arkkitehtuuritoimisto
+358 40 540 2280

Mikael Nylund

Mikael on Goforen toimitusjohtaja. Hän on työskennellyt Goforessa vuodesta 2010 lähtien ja auttanut sinä aikana lukuisia organisaatioita polulla kohti digitaalista liiketoimintaa. Mikael ajattelee, että parempi tulevaisuus tehdään teknologian avulla ihmisten ehdoilla.

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.