Blogi 18.2.2014

Vantaan kaupunki valitsi Goforen

Gofore

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 10 vuotta sitten.

Gofore tuli valituksi Vantaan kaupungin kokonaisarkkitehtuurin asiantuntijapalveluiden toimittajaksi. Asiantuntijapalveluja käytetään Vantaan tietohallinto-ohjelmassa, joka vuosille 2014-2017 korostaa arkkitehtuurimenetelmien käyttämistä. Hankintapäätös valituksi tulemisesta ilmoitettiin vuoden viimeistä edellisenä päivänä 30.12.2013.

Sähköisen asioinnin ja tiedolla johtamisen kehittämistä

Vantaan kaupunki kilpailutti kokonaisarkkitehtuurin asiantuntijapalvelunsa KL-kuntahankinnat Oy:n puitejärjestelyn sisäisenä tarjouskilpailuna. Kilpailuttamalla Vantaan kaupunki vahvistaa asiantuntijapalvelujen myötä sähköisen asioinnin ja tiedolla johtamisen viitearkkitehtuurien kehittämistä.

Kokonaisarkkitehtuuri mukaan strategiatyöhön

Vantaan kaupunki on samanaikaisesti kehittämässä ja suunnittelemassa kokonaisarkkitehtuuriaan. Goforen arkkitehtuuripalvelun avulla Vantaa haluaa hahmottaa kokonaiskuva ja tuottaa laadukasta kirjallista materiaalia nopealla aikataululla. Kokonaisarkkitehtuurityöskentely halutaan sitoa tiukasti strategisella tasolla talouden ja toiminnan ohjauksen tavoitteisiin.
 
Lisätietoja:
Vantaan kaupunki
Anne Lindblad-Ahonen
+358 40 516 8769
anne.lindblad-ahonen@vantaa.fi
Gofore Oy
Mikael Nylund
Liiketoimintajohtaja, Sähköisten palveluiden arkkitehtuuritoimisto
+358 40 540 2280
mikael.nylund@gofore.com

Takaisin ylös