Blogi 17.6.2016

Gofore on Euroopan kuudenneksi paras työpaikka!

Gofore

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 8 vuotta sitten.

Gofore on valittu toista kertaa yhdeksi Euroopan parhaista työpaikoista. Tämänvuotinen sijoitus nousi 20 pykälää, ja Gofore sijoittui hienosti kuudenneksi.
Vuoden 2016 Euroopan parhaiden työpaikkojen lista julkistettiin Dublinissa torstai-iltana 16.6. Listalle valittiin 100 parhaaksi arvioitua työpaikkaa yli 2250 yrityksen joukosta. Lista perustuu Great Place to Workin® toteuttamiin kansallisiin tutkimuksiin 19 eri Euroopan maassa.
Gofore osallistui parhaiden työpaikkojen tutkimukseen tänä vuonna toista kertaa. Yhtiö on valittu Suomen 3. parhaaksi työpaikaksi vuosina 2015 ja 2016. Molempina vuosina tuloksena on ollut myös sijoitus Euroopan parhaiden työpaikkojen listalla.
Goforen kulttuurista ja osaamisista vastaava johtaja Erkki Salminen on valinnasta ylpeä. ”Viimevuotinen tunnustus tuntui upealta, mutta pidän tämänvuotista sijoitustamme Euroopan työpaikkojen kirkkaimmassa kärjessä vieläkin hienompana. Olemme kasvaneet hurjaa vauhtia ja silti samaan aikaan onnistuneet noudattamaan ensimmäistä arvoamme eli olemaan hyvä työpaikka jokaiselle goforelaiselle”, Salminen sanoo.
Katso kaikki Euroopan parhaiden työpaikkojen listasijoitukset.
Lisätietoja:
Erkki Salminen
Johtaja, Kulttuuri ja osaamiset, Gofore Oy
+358 40 738 5650, erkki.salminen@gofore.com
Twitter: @SalminenErkki
Erkki matkustaa Dubliniin edustamaan Goforea. Hänet tavoittaa parhaiten puhelimitse tai tekstiviestillä, jolla voi jättää myös soittopyynnön.
Riikka Peltonen
Markkinointipäällikkö, Gofore Oy
+358 50 486 8600, riikka.peltonen@gofore.com
Timur Kärki
Toimitusjohtaja, Gofore Oy
+358 40 828 5886, timur.karki@gofore.com

Takaisin ylös