Blogi 15.10.2014

Gofore on IT-päivien pääyhteistyökumppani

Gofore

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 10 vuotta sitten.

Pääyhteistyökumppanina olemme mahdollistamassa korkeakoulujen valtakunnallisia IT-päiviä Helsingissä 4.–5.11.2014. Tapahtuman tavoite on edistää korkeakoulujen yhteistyötä ja tiedonvaihtoa, keskustella ja väitelläkin ajankohtaisista aiheista sekä verkostoitua niin korkeakoulujen kuin toimittajienkin suuntaan.

Mielenkiintoisia puheenvuoroja viidellä eri trackilla

Puheenvuorossamme, Maailma murroksessa – tietohallinnot siinä mukana?, Mikko Kolehmainen luo katsauksen muutoksesta, jonka tulemme kohtaamaan seuraavan 20 vuoden kuluessa. Tietojärjestelmille kohdistuu aivan uudella tavalla tarve joustavuuteen ja mukautumiskykyyn teknisen sekä toiminnallisen ympäristön muuttuessa. Samaan aikaan taloudelliset realiteetit asettavat omia reunaehtojaan. Esittelemme lyhyesti digitaalisen maailman megatrendit sekä linkitämme ne opetusalaan vaikuttaviin ilmiöihin. Näistä tarina jatkuu kansallisten hankkeiden esittelyn kautta yksittäisen oppilaitoksen tietohallinnolle suunnattuihin toimintaohjeisiin.
Pääyhteistyökumppanin puheenvuoron lisäksi Arto Puikkonen puhuu käyttäjälähtöisestä suunnittelusta ja Mikael Nylund avoimesta tiedosta.
Tervetuloa tapaamaan meitä osastollemme sekä kuulemaan asiantuntijoidemme esitykset. Olemme mukana myös iltajuhlassa.
Tutustu IT-päivien ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!
Valtakunnalliset korkeakoulujen IT-päivät 2014
Gofore on uuden opetusalan ekosysteemin integraattori ja arkkitehti. Työskentelemme keskeisten opetusalan uudistusten kuten Opetushallituksen Oppija -verkkopalvelun sekä Helsingin yliopiston verkkopalveluhankkeiden parissa.
 

Takaisin ylös