Blogi 7.11.2016

Gofore Korkeakoulujen IT-päivillä Oulussa 10.–11.11.

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 8 vuotta sitten.

Tämän vuoden Korkeakoulujen IT-päivien teemat ovat yhteistyö ja teknologiat sekä opetus ja tutkimus. Olemmekin jo etupainotteisesti edistäneet teemojen mukaisesti korkeakoulujen digitalisaatiota mm. Opetushallituksen, Tampere3:n, Helsingin yliopiston, CSC:n, Aalto-yliopiston sekä paikallisen Oulun ammattikorkeakoulun projekteissa. Opetussektori on yksi Goforen suurimmista asiakastoimialoista ja myös yksi suurimmista digitalisaation hyödyntäjistä, nyt ja tulevaisuudessa.
Korkeakoulujen ja muiden julkisten organisaatioiden lisäksi olemme päässeet tänä vuonna osallistumaan Frank Students Oy:n digitalisaatioon. Ladatuimpien mobiilisovellusten kärkisija osoittaa onnistumistamme myös opiskelijoiden keskuudessa. Sovellusta pääsee kokeilemaan kehittäjämme Ianin opastuksella paikan päällä Oulussa.
Tule tapaamaan meitä ständillemme ja keskustelemaan lisää digitalisaation mahdollisuuksista 10.–11.11. Halutessasi voit myös varata tapaamisajankohdan etukäteen: ville.nordberg@gofore.com.
Nähdään Oulussa!

IT-päivät

Korkeakoulujen IT-Päivät

opetus

Takaisin ylös