Blogi • 16.08.2013

Gofore mukana vuoden 2013 Enterprise Architecture Summer Schoolissa

Gofore mukana vuoden 2013 Enterprise Architecture Summer Schoolissa

Järjestyksessään neljäs Enterprise Architecture Summer School (EASS) on kokoontunut kuluvalla viikolla (33/2013) Espoossa Aalto-yliopiston tiloissa. EASS on joukko kokonaisarkkitehtuurityön nykytilaa ja tulevaisuutta käsitteleviä tilaisuuksia, jotka on suunnattu niin tutkijoille, opiskelijoille, kuin liike-elämänkin edustajille.
Gofore toimi 2013 Enterprise Architecture Summer Schoolin yritystukijana. Goforen Juha Siltanen osallistui tilaisuuteen myös yhtenä case-esitysten pitäjistä. Juhan torstai-iltapäivällä pitämä esitys käsitteli hänen kokemuksiaan kokonaisarkkitehtuurimenetelmän hyödyntämisestä Liikennevirastossa.
 

Juha kertomassa kokonaisarkkitehtuurityöstä Liikennevirastossa.
Juha kertomassa kokonaisarkkitehtuurityöstä Liikennevirastossa.

Niko Sipilä

Niko on kokenut projektipäällikkö ja tietojärjestelmiin liittyvän esitutkimuksen, kokonaisarkkitehtuurityön, vaatimusmäärittelyn, määrittelyn, hankintojen ja käyttöönoton asiantuntija. Erityisosaamista Nikolla on talous- ja henkilöstöhallinnon tietojärjestelmistä ja vakuutus- sekä pankkiliiketoiminnasta. Tietojärjestelmiin liittyvien tehtävien lisäksi Nikon toiminut mm. suuren Service Deskin toiminnasta ja palvelutasosta vastaavana esimiehenä sekä osallistunut useiden yritysten ja yhteisöjen hallitustyöskentelyyn.

Linkedin profile

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.