Blogi 5.1.2015

Gofore Oy:n henkilömäärä ylitti sadan

Gofore

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 9 vuotta sitten.

Tänään 5.1.2015 Goforen henkilökunnan määrä ylittää ensimmäistä kertaa sadan. Kuinka hienoa onkaan palkata jatkuvasti uusia työntekijöitä – tänään meillä aloitti viisi uutta henkilöä. Vuonna 2014 pystyimme palkkaamaan 38 uutta työntekijää, ja tänä vuonna pyrimme palkkaamaan vielä selvästi enemmän.
He tulevat meille muodostamaan tulevan hyvinvointiyhteiskunnan rakenteita, eli pelastamaan Suomea tietotekniikan keinoin. Digitalisaatio etenee kaikilla elämänaloilla, ja me Goforessa haluamme olla asiakkaidemme tukena tässä murroksessa.
Jokainen uusi henkilö tuo palasen uutta osaamista ja näkemystä yhteisöömme. Uudet työntekijämme ovat tyypillisesti tehneet jo uraa muissa yhtiöissä – monet heistä niissä meitä selvästi isommissa yhtiöissä, jotka muuntautumiskykynsä menettäneenä supistavat toimintojansa. Osa henkilöistä tietysti tulee kilpailijoiltamme, ja muutamat suoraan koulun penkiltä. Kun nämä älykkäät ja eteenpäin katsovat ihmiset, työmarkkinoiden helmet, pääsevät meidän avoimeen ja välittömään työyhteisöömme, syntyy taikuutta, joka omalta osaltaan muuttaa yhteiskuntaamme. Paremmaksi, väittäisin.
Olemme jatkaneet voimakkaan kasvun uralla nyt viimeiset kymmenen vuotta. Joka vuosi olemme kasvaneet ja joka vuosi olemme myös tehneet tulosta. Emme mitenkään vallattomasti, mutta kasvua mahdollistavalla tavalla kuitenkin. Tämä kehitys on muodostanut pohjan hyvälle työviihtyvyydellemme, kuten Erkki Salminen hienosti blogissaan tuo ilmi.
Alla olevassa kaaviossa kuvataan tärkeimpien tunnuslukujen osalta Gofore Oy:n viimeiset kymmenen vuotta, lisättynä vuoden 2015 tavoitteilla. Miten tarina jatkuu tästä, sen aika näyttää. Nyt vuonna 2015 tavoittelemme kuitenkin yli 13 miljoonan euron liikevaihtoa ja siten noin 50 % kasvua.

Gofore Oy:n kasvu
Gofore Oy:n kasvu

Takaisin ylös