Blogi 13.9.2012

Gofore uudistaa Kela.fi-verkkopalvelun

Gofore

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 12 vuotta sitten.

Kansaneläkelaitos parantaa kansalaisille tarjottavien sähköisten palveluidensa käytettävyyttä uudistamalla Kela.fi-palvelun helppokäyttöisemmäksi.
Kela.fi-palvelun käyttöliittymä muuttuu uudistuksen myötä helppokäyttöisemmäksi. Uudistuksen jälkeen sujuvoituu myös selaaminen mobiililaitteilla, kertoo kehittämispäällikkö Marika Leed.
Verkkoasiointipalvelut toimivat entiseen tapaan uudistuksen jälkeenkin. Kirjautuminen asiointipalveluun nostetaan kuitenkin etusivulla paremmin esiin.
Verkkosivujen käyttöliittymä ja ilme uudistettiin keväällä Recommended Finland Oy:n ja Deasign Oy:n kanssa ja työ jatkuu alkusyksyyn. Syksyn aikana kela.fi toteutetaan Liferay-alustalle Kelan ja Goforen yhteistyönä.
Yhteistyö kattaa palvelun teknisen toteutuksen sekä toimituksen jälkeisen jatkokehityksen ja tukipalvelut.
Gofore Oy kilpailutettiin toimittajaksi Hanselin teknisen it-konsultoinnin puitesopimuksen kautta. Gofore on IT-johdon konsultoinnin ja sähköisten palveluiden kehittämisen asiantuntijayritys. Se on toteuttanut aiemmin verkkopalveluja mm. sosiaali- ja terveysministeriölle sekä Tampereen kaupungille.
Kela.fi-sivuston uudistus käynnistyi syyskuussa. Uusi sivusto otetaan käyttöön vuodenvaihteessa.
Kela.fi-palvelun asiakkaita ovat kaikki Suomen sosiaaliturvan piiriin kuuluvat ihmiset.
Lisätietoja
Verkkoviestinnän kehittämispäällikkö Marika Leed, Kela, 0400 600 892, marika.leed@kela.fi
Liiketoimintajohtaja Juha Virtanen, Gofore, 050 413 3136, juha.virtanen@gofore.com
Kelan nykyiset verkkosivut www.kela.fi

Takaisin ylös