Blogi 4.10.2016

Goforelaisten korville musiikkia

Gofore

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 8 vuotta sitten.

Digitykki Gofore on solminut HifiStudion kanssa sopimuksen, jossa äänentoiston ammattilainen HifiStudio sitoutuu huolehtimaan, että jokainen goforelainen löytää itselleen sopivimmat kuulokkeet. Gofore aikoo ensi vuonna rekrytoida 100 uutta goforelaista, joiden ensimmäisen päivän rutiineihin kuuluu käynti HifiStudiolla sovittamassa kuulokkeita.

HifiStudion Kimmo Lauttajärvi opastaa Goforen Petri Sarasvirtaa valitsemaan hänelle sopivimmat kuulokkeet.
HifiStudion Kimmo Lauttajärvi opastaa Goforen Petri Sarasvirtaa valitsemaan hänelle sopivimmat kuulokkeet.

– Haluamme tarjota työntekijöillemme aina parasta mahdollista. HifiStudion ammattitaitoiset myyjät sekä kattava hifituotteiden valikoima takaavat soivan lähdön uudessa työpaikassa, Goforen toimitusjohtaja Timur Kärki hymyillen toteaa.
– Loistavaa olla Goforen vahvassa kasvussa mukana. Jo aiemmin olemme päässeet toteuttamaan Goforen uudelle toimistolle äänentoisto- ja kuvaratkaisuja. Tällä sopimuksella yhteistyömme syvenee, HifiStudion toimitusjohtaja Jarmo Nevari sanoo.
Goforessa on ollut jo pari vuotta käytössä Spotify-etuus, jossa jokainen goforelainen saa Spotify Premium -tilin käyttöönsä. Hyvät biitit ja korkealaatuiset kuulokkeet nostavat inspiraation nextille levelille sekä auttavat keskittymään.
Lisätietoja:
Gofore Oy
Timur Kärki
Toimitusjohtaja
timur.karki@gofore.com, 040 828 5886
HifiStudio
Jarmo Nevari
Toimitusjohtaja
jarmo.nevari@hifistudio.fi, 0400 500 446
Gofore Oy on johdon konsultoinnin ja tietojärjestelmien kehittämisen asiantuntijayritys. Missiomme on muuttaa maailma paremmaksi − digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Suunnittelemme ja rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa sähköisiä palveluita ketterästi pala palalta, arkkitehtuurilla ohjaten. Olemme innoissamme uudesta digitaalisesta aikakaudesta, joka tarjoaa jatkuvaa uuden kokemisen ja synnyttämisen riemua. Goforelaisia on Helsingissä ja Tampereella lähes 200 ja tavoittelemme tänä vuonna n. 18,5 miljoonan euron liikevaihtoa. Gofore saavutti 3. sijan Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa (2015, 2016) ja 6. sijan Euroopan parhaat työpaikat -tutkimuksessa (2016). Yritys on perustettu vuonna 2001. 
HifiStudio on Suomen suurin kauppiaiden omistama äänentoiston ammattilainen, jonka liikevaihto on 10 MEUR. Lisätietoja: www.hifistudio.fi.

Takaisin ylös