Blogi 15.2.2017

Goforen liikevaihto kasvoi kannattavasti ja orgaanisesti 50 % 

Gofore

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 7 vuotta sitten.

Vuosi 2016 oli Goforelle lukujen valossa erityisen menestyksekäs. Liikevaihto kasvoi 50 prosenttia 18,6 miljoonaan euroon. Kasvu on poikkeuksellisen kova jopa muiden voimakkaasti kasvavien digitaalisia palveluita kehittävien asiantuntijayritysten joukossa. Goforen liikevoitto oli 2,6 miljoonaa euroa eli 14,1 prosenttia liikevaihdosta. Liikevoitto kasvoi 69 prosenttia.
”Jatkuva uudistuminen ja asiakasarvon tuottaminen, ensimmäisestä päivästä lähtien, leimaavat toimintaamme. Olemme asiakkaidemme tukena digitaalisessa muutoksessa, kaikissa sen vaiheissa”, Goforen toimitusjohtaja Timur Kärki kertoo menestysreseptistä.
Vuosi 2016 oli Goforelle menestyksekäs myös muilla tavoin. Toukokuussa yhtiön hallitustyö palkittiin Kultainen Nuija -palkinnolla. Kunnianosoitus myönnetään pk-yritykselle hyvästä hallitustyöstä. Great Place to Work® -tutkimus valitsi Goforen helmikuussa Suomen kolmanneksi parhaaksi ja kesäkuussa Euroopan kuudenneksi parhaaksi työpaikaksi.
Tänä vuonna GPTW-listasijoitus parani entisestään, kun Gofore valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi keskisuurten organisaatioiden sarjassa. Voitto julkistettiin viime viikolla Helsingissä. ”Yhtiössämme on hieno tekemisen fiilis tällä hetkellä. Vahva yrityskulttuuri innostaa goforelaisia ja on omiaan muodostamaan onnistumisen kehää yhdessä asiakkaidemme kanssa”, toteaa Goforella kulttuurista ja osaamisista vastaava johtaja Erkki Salminen.
Vuonna 2017 Goforen kasvun odotetaan jatkuvan vahvana ja se pyrkiikin rekrytoimaan noin 120 henkilöä Helsinkiin, Tampereelle ja Jyväskylään. Yhtiö tutkii mahdollisuutta listautua Helsingin Pörssin First North markkinapaikalle loppuvuoden aikana. 

Gofore valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi torstaina 9.2.2017 Helsingissä.

Lisätietoja:
Gofore Oy
Toimitusjohtaja
Timur Kärki
040 828 5886, timur.karki@gofore.com
Gofore Oy
Johtaja, Kulttuuri ja osaamiset
Erkki Salminen
040 738 5650, erkki.salminen@gofore.com

Takaisin ylös