Blogi • 10.04.2013

Keskisuuren Goforen uudet sivut

Keskisuuren Goforen uudet sivut

Tervetuloa Goforen uusille www-sivuille! Uusittu sivustomme kertoo entistä paremmin palveluistamme, mutta ennen kaikkea sivut pyrkivät välittämään ainakin palasen siitä upeasta fiiliksestä mikä yrityksessämme tällä hetkellä vallitsee.
Nyt huhtikuussa Gofore siirtyi uuteen kokoluokkaan, kun 50. henkilö liittyi tällä viikolla riveihimme. Tämä tarkoittaa sitä, että emme ole enää pienyritys, vaan kuulumme EU:n luokittelun mukaisesti keskisuureen kokoluokkaan!
Pari viime vuotta onkin ollut voimakkaan kasvun aikaa. Se osaaminen ja palvelutarjonta, jota olemme yli kymmenen vuoden ajan Goforessa kehittäneet, on sellaista jolle juuri nyt on asiakaskunnassamme suuri kysyntä. Tämä on tapahtunut varkain – yhtäkkiä huomasimme että muutkin vouhottavat kokonaisarkkitehtuurista, ketterästä kehityksestä sekä julkisen hallinnon tietojärjestelmien haasteista.
Omaan konsultointirepertuaariini on kuulunut hankintojen valmistelua, arkkitehtuurilähtöistä vaatimusmäärittelyä ja monitoimijaympäristöjen toimintamallien kehitystä. Henkilökohtaisesti olen kokenut, että asiakkaidemme haasteet ja meidän roolimme niiden ratkaisemisessa ovat muuttuneet jatkuvasti mielenkiintoisemmiksi. Tällä tiellä aiomme myös jatkaa ja olla jatkossakin toimintalähtöisen, arkkitehtuuriohjatun ja ketterän kehittämisen (ja hankkimisen) parhaita asiantuntijoita maassamme.

Timur Kärki

Timur on Gofore Oy:n toimitusjohtaja ja yksi perustajaosakkaista. Hänellä on yli viidentoista vuoden kokemus haasteellisista tietojärjestelmien kehittämishankkeista. Erityisen kiinnostunut Timur on Suomen pelastamisesta onnistuneilla ja innovatiivisilla sähköisillä palveluilla yhdessä Goforen asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa. Timur itse konsultoi asiakkaita liittyen kokonaisarkkitehtuurityöhön, vaatimusmäärittelyihin sekä kilpailutusprosesseihin.

Linkedin profile

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.