Blogi 7.9.2015

Kuntien digiloikan tekijöitä tarjolla – Gofore jatkaa KL-Kuntahankintojen puitesopimustoimittajana

Gofore

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 9 vuotta sitten.

Gofore Oy on valittu KL-Kuntahankintojen puitejärjestelytoimittajaksi neljällä palvelualueella (A, B, C, E) vuosille 2015–2017. Optiona on sopimuksen jatkaminen vuoden 2019 loppuun asti.
Yhteishankintayhtiö KL-Kuntahankinnat Oy kilpailuttaa avoimella menettelyllä ja neuvottelee asiakkaittensa puolesta puitejärjestelyjä ja hankintasopimuksia sekä vastaa sopimushallinnasta. Yhtiö tuo volyymietua, laatua, hinta- ja prosessisäästöjä sekä monipuolista hankintaosaamista kaikkien asiakkaiden ulottuville riskittömästi. Kuntahankintojen asiakkaita ovat mm. suomalaiset kunnat ja kuntayhtymät, kunnalliset liikelaitokset sekä kuntien omistamat konserniyhtiöt.
Gofore on mukana puitejärjestelyn neljällä ICT-asiantuntijapalvelualueella:

  • A Tietohallinnon ja toimintaprosessien kehittäminen
  • B Suunnittelu- ja määrittelypalvelut
  • C Ohjelmointi-, integrointi- ja testauspalvelut
  • E Tietovarastointi ja tiedolla johtamisen asiantuntijapalvelut.

Sopimuskauden aikana monet kunnat ja muut puitesopimuksen käyttäjät tulevat käymään läpi merkittäviä rakenteellisia muutoksia ja pyrkivät tehostamaan toimintojaan digitalisaation keinoin. Tähän työhön Gofore tarjoaa avuksi asiantuntijoidensa monipuolisen osaamisen, jota täydennämme kattavalla alihankkijaverkostolla.
 ”Tiedämme, että tietojärjestelmäprojekteissa voi onnistua. Ja me tiedämme onnistumisen reseptit. Odotamme innolla päästä palvelemaan KL-Kuntahankinnat piiriin kuuluuvia asiakkaita seuraavan neljän vuoden aikana. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää”, sanoo Goforen liiketoimintajohtaja Mikael Nylund.
Lisätietoja
Mikael Nylund
Gofore Oy
Liiketoimintajohtaja, sähköisten palveluiden arkkitehtuuritoimisto
040 540 2280, mikael.nylund@gofore.com

Takaisin ylös