Blogi 18.3.2015

Täräytimme 54 prosentin kasvun vuonna 2014

Gofore

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 9 vuotta sitten.

Tilinpäätöksemme vuodelle 2014 on valmistunut. Liikevaihtomme oli 9,2 M€ ja liikevoittomme 1,4 M€ (14,9 % liikevaihdosta). Liikevaihtomme kasvoi vuodesta 2013 peräti 54 % ja liikevoittomme samaa tahtia 56 %. Henkilökunnan määrä kasvoi niin ikään yli 50 % liki sataan työntekijään.
Kannattava kasvu toteutui nyt kymmenentenä peräkkäisenä tilikautena. Viimeisten viiden tilikauden keskimääräinen kasvu on ollut 47 % ja liikevoitto 14 %.
Kasvu on syntynyt seurauksena jokaisen goforelaisen innokkuudesta työhömme. Goforessa koemme olevamme pelastamassa Suomea – digitalisaatio muuttaa maailmaa ja liiketoiminnan arvoketjuja kiihtyvällä tahdilla. Me olemme kehityksessä mukana, auttamassa suomalaisia yrityksiä ja organisaatioita tuottamaan state-of-the-art -ratkaisuja ja uusia digitaalisia palveluinnovaatioita.
Jo aiempina vuosina olemme saavuttaneet merkittävän aseman ketterän vaiheittaisen kehittämisen ja sen johtamisprosessin asiantuntijoina. Olemme avoimen, asiakaslähtöisen ja organisaatiorajat rikkovan yhteistyön tunnustettuja osaajia. Viime vuoden aikana kehityimme erityisesti palvelumuotoilun ja käyttäjäkokemuspalveluiden (UX) sekä tiedolla johtamisen palveluiden tarjonnassa.
Osallistuimme viime vuonna ensimmäistä kertaa Great Place to Work -tutkimukseen. Kaikista yleisen sarjan 90 osallistujista Gofore Oy valittiin kolmanneksi parhaaksi työpaikaksi. Ensikertalaiselle tämä tulos oli aivan poikkeuksellisen hyvä. Haluamme olla jatkossakin eturintamassa muuttamassa työelämää ja siten yleistä elämänlaatua parhaaksi mahdolliseksi. Uskomme, että myös asiakaskokemus rakentuu vahvan organisaatiokulttuurin ja henkilöstöviihtyvyyden varaan, ja täten myös asiakaskuntamme hyötyy tästä kehityksestä.
Tänä vuonna tavoittelemme yli 13 miljoonan euron liikevaihtoa. Henkilökuntamme määrän oletamme kasvavan noin 140 henkilöön vuoden loppuun mennessä.


Gofore Oy on tietoyhteiskunnan sähköisten palvelujen arkkitehtuuri- ja rakennustoimisto. Autamme asiakkaitamme kehittämään tietojärjestelmiään palvelulähtöisesti ja ketterästi pala palalta, arkkitehtuurilla ohjaten. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi sosiaali- ja terveysministeriö, Opetushallitus, Liikennevirasto ja Fonecta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, ripeys, aito vuorovaikutus sekä jatkuva, kannattava kasvu. Goforelaisia on Helsingissä ja Tampereella yhteensä 105 ja tavoittelemme tänä vuonna yli 13 miljoonan euron liikevaihtoa. Yritys on perustettu vuonna 2001. gofore.com

Takaisin ylös