Blogi 21.12.2016

Vauhdikas vuosi alkaa olla kauniissa paketissa

Gofore

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 8 vuotta sitten.

Vuosi 2016 tulee jäämään historiaan digiheräämisen vuotena. Uber ja kumppanit ovat ravistelleet markkinaa jo aikaisemmin, mutta tänä vuonna ryhtyivät sekä julkinen että yksityinen sektori panostamaan entistä kovemmin kehittämiseen.
Muutos lähtee aiempaa useammin innostuksesta. Maailma muuttuu digitaaliseksi vauhdilla. Teknologian ja palvelumallien kehittyessä koemme yhä useammin elämyksiä palveluita käyttäessämme – asiat tapahtuvat huomaamatta taustalla tai sitten sykähdyttävät muulla tavoin palvelukokemukseltaan. Palvelut kehittyvät organisaatioissa nyt aiempaa ketterämmin, kulttuurin ja toimintatapojen uudistuessa samanaikaisesti.
Vahvan asiakaskysynnän myötä kulunut vuosi on ollut myös Goforessa voimakkaan kehittymisen aikaa. Liikevaihtomme tulee kasvamaan noin 50 prosenttia lähelle 19 miljoonaa euroa. On hienoa todeta, että olemme rekrytoineet tänä vuonna yli 90 uutta goforelaista, saaneet 42 uutta asiakasta sekä osallistuneet 80 julkiseen tarjouskilpailuun, joista olemme voittaneet yli 50!
Kaiken tämän ohessa olemme jauhaneet noin 400 kiloa kahvipapuja, matkustaneet junassa yli miljoona kilometriä sekä hankkineet kolme viherseinää, 30 valkotaulua ja teettäneet 28 tapettia työntekijöistämme toimistomme seinille.
Mikä tärkeintä, olemme muotoilleet, rakentaneet ja johtaneet merkittävää joukkoa kaikkein tärkeimmistä kansallisista digitalisaatiohankkeista. Olen todella ylpeä siitä, että olemme saaneet luotetun kumppanin aseman isoissa muutoshankkeissa. Toisaalta olen yhtä lailla ylpeä ja innoissani niistä pienten aloittelevien yritysten palveluista, joita meidän väki on päässyt suunnittelemaan ja toteuttamaan. Näin se maailma muuttuu, paremmaksi, palvelu palvelulta.
Jos vuosi 2016 oli täynnä innostusta ja kehittymistä, niin tuleva vuosi näyttäisi toistavan tutuksi tullutta kaavaa. Oikeastaan aika villi vuosi on tulossa. Tulemme lanseeraamaan uusia palveluita, joita jo innoissamme suunnittelemme. Uskon, että uusien palveluidemme myötä tulemme tuottamaan entistäkin parempaa ja laaja-alaisempaa arvoa asiakkaillemme – tämä innostaa minua juuri tällä hetkellä kovasti.
Kiitän kaikkia asiakkaitamme ja kumppaneitamme loistavasta vuodesta. Toivon teille rauhallista joulua sekä odotuksia täynnä olevaa uutta vuotta 2017!
– Timur
gofore_joulukortti_2016_v01-1

Takaisin ylös