Blogi 4.12.2015

Vuoden Tivi-vaikuttaja Timur Kärki kaataa it-mammutteja ja uudistaa työkulttuuria

Gofore

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 9 vuotta sitten.

Konsultointi- ja ohjelmistoyhtiö Goforen perustajaosakas ja toimitusjohtaja Timur Kärki on Vuoden Tivi-vaikuttaja 2015. Valinta julkistettiin torstaina 3.12. Talentumin it-glögeillä sekä samana päivänä julkaistussa Tivi-lehden joulukuun numerossa.
Digitalisaation mahdollisuudet ratkaista yhteiskunnallisia ongelmia ovat nousseet yleiseen keskusteluun tänä vuonna. Tietotekniikka-ala tarvitsee johtajia, jotka suorapuheisuudellaan edistävät ict-teknologian hyödyntämistä ja joiden viesti puhuttelee ihmisiä yli organisaatioiden rajojen, Vuoden vaikuttajan valinnan tehnyt Tietoviikon toimituksen raati toteaa.
– Timur Kärki ottaa kantaa toimialalle tärkeisiin asioihin niin sosiaalisessa mediassa, tiedotusvälineissä kuin myös alan verkostoissa. Hän uskaltaa olla myös eri mieltä ja sanoa sen kiertelemättä. Kärki edistää toiminnallaan yhteistyötä tietotekniikka-alalla ja uudistaa työelämää sekä johtamista, Tivin raati perustelee valintaa julkistusartikkelissaan.
Vuoden Tivi-vaikuttajan valinnalla on pitkät perinteet. Kärki on 11. henkilö, jolle tunnustus on annettu. Edelliset kolme Vuoden vaikuttajaa ovat olleet Mikko Hyppönen, Jarno Limnéll sekä Pekka Ala-Pietilä.
Timur Kärki– Olen todella otettu tällaisesta huomionosoituksesta – arvostan suuresti edellisiä palkinnon saajia. Pyrimme yhtiönä yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen. Digitalisaatiossa sekä työkulttuurin muutoksessa on suuri mahdollisuus johon kansakuntana todellakin tulemme tarttumaan. On hienoa olla mukana tässä kehityksessä ja saada vieläpä tällainen tunnustus, Kärki iloitsee.
Kärjen johtamalla Goforella on takana yli kymmenen peräkkäistä kannattavan kasvun vuotta. Vuonna 2015 odotetaan noin 12,5 miljoonan euron liikevaihtoa. Juuri sovittu vuoden 2016 liikevaihtotavoite on 18,5 miljoonaa euroa. Tavoitellun kasvun saavuttaminen edellyttää noin 75 henkilön rekrytointia ensi vuonna. Kasvuluvut ja tavoitteet ovat jopa ict-toimialla poikkeukselliset.
Johtaminen ja vaikuttaminen ovat muuttaneet muotoaan digitaalisessa maailmassa. Keskustelut käynnistyvät ja etenevät nopeasti. Viestinnän merkitys on korostunut. Hyvät ajatukset saavat nopeasti elinvoimaa sosiaalisesta mediasta ja samalla kehittyvät entistä paremmiksi. Samalla ulkoinen viestintä on myös yrityksen sisäistä innostamista, Kärki jatkaa.
Vuoden vaikuttajan lisäksi Tietoviikko julkaisi 100 tivi-vaikuttajaa -listan. Lista on Tietoviikon toimituksen näkemys siitä, keitä alan ihmisiä kannattaa kuunnella ja seurata juuri nyt.
Lisätietoja:
Gofore Oy
Timur Kärki
Toimitusjohtaja
timur.karki@gofore.com
040 828 5886
 

Takaisin ylös