Blogi 26.9.2014

Gofore voitti valtioneuvoston hanketiedon esiselvitys- ja määrittelytyön kilpailutuksen

Gofore

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 10 vuotta sitten.

Gofore Oy valittiin valtioneuvoston hanketiedon esiselvityksen arkkitehtuuri- ja määrittelytyön toimittajaksi. Goforen asiantuntijoiden tehtävänä on esiselvityksen arkkitehtuurityö sekä esiselvityksen osana tehtävä määrittely. Optiona Gofore tarjoaa asiantuntijat tekemään tarjouspyyntöön ja hankintapäätökseen tarvittavat materiaalit mukaan lukien tarjouspyynnön liitteeksi tulevan vaatimusmäärittelyn.
Hanketieto liittyy kiinteästi valtioneuvoston ja ministeriöiden sekä laajemmin koko julkishallinnon toimintaan. Esiselvitettävänä on ratkaisu, jonka avulla on mahdollista seurata yhtenäisesti valtioneuvoston yleisesti merkittäviä asioita. Tällaisia ovat mm. hallitusohjelman toimeenpano, säädösvalmisteluhankkeet, keskeiset eri asioita koskevat uudistamis- ja kehittämishankkeet, valtioneuvoston toimielimet ja niiden asettaminen sekä strategiat, selonteot ja valtioneuvoston linjaavat asiakirjat. Hanketietoratkaisun tarkoituksena on lisätä hallinnon avoimuutta ja toteuttaa julkisuuslain vaatimuksia tiedonsaannin ja hyvän tiedonhallinnan edistämiseksi.

Kokemus ja osaaminen arkkitehtuuri-, esiselvitys- ja määrittelytyöstä toivat voiton

Valtiovarainministeriön kilpailutuksessa Gofore osoitti tarjoajista parasta osaamista ja kokemusta julkishallinnon ICT-ratkaisujen kehittämisestä ja arkkitehtuurityöstä. Pitkäjänteinen ja määrätietoinen työ erityisesti julkishallinnon kehittäjien kumppanina sai esiselvitystyön myötä tärkeää jatkoa. Tämä tukee Goforen tavoitetta kehittyä julkisen hallinnon arkkitehtuurin kokonaisvaltaiseksi osaajaksi sekä toivotuimmaksi kumppaniksi.
Myös aikaisempi yhteistyö valtiovarainministeriön kanssa jatkuu. Goforella on käynnissä valtiovarainministeriölle toteutettava kuntien toiminta- ja taloustietojen käsitemallityö. Työn tavoitteena on luoda perusta kuntien talousohjauksen kehittämiselle siten, että mallin avulla ymmärretään toiminnan ja talouden rakenteet kokonaisuutena. Tämä mahdollistaa yhdenmukaisen vertailutiedon ja analyysin kuntien toiminnasta, sen tehokkuudesta sekä tarjoaa perustan tuottavuuden kehittämiselle.
Lisätietoja:
Gofore Oy
Mikael Nylund
Liiketoimintajohtaja
Sähköisten palveluiden arkkitehtuuritoimisto
p. 040 540 2280
mikael.nylund@gofore.com
 

Takaisin ylös