Liity joukkoon

Projektipäällikkö, IT-infra

Hae nyt!

People working

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Haemme

Haemme ICT-infraan erikoistuneita projektipäällikköjä. Työskentelet asiakkaidemme ICT-infraprojektien ja -hankkeiden eri vaiheissa vastuullisissa ja itsenäisissä tehtävissä. Tehtävät liittyvät palvelujen määrittelyyn, hankintaan, käyttöönottoon ja kehittämiseen. Projektit kattavat laajasti mitä tahansa asiakkaidemme infraympäristöihin liittyvää pilvipalveluinfrasta on-premise konesaleihin, tietoliikenteeseen, palvelinhallintaan, työasemapalvelujen hallintaan, loppukäyttäjäpalveluihin sekä palvelutransitioihin palvelutoimittajalta toiselle.

Toimit tiiviisti asiakasrajapinnassa sekä asiakkaan organisaatiossa konsulttina ja tehtävänäsi on vastata asiakkaiden projektien läpiviennistä sekä palvelutoimittajien hallinnasta. Esimerkkejä asiakkaistamme ja hankkeista: TE-Digi ja Aimo Park.

Toimeksiannot voivat edellyttää turvallisuusselvitystä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta

Sinulla on aiempaa ”kädet savessa” -kokemusta ICT-infraprojektien vetämisestä vähintään muutaman vuoden ajalta esimerkiksi infraprojekti- tai palvelupäällikkönä. Kaikkiaan asemoidut IT-alan kokemuksellasi kokeneiden asiantuntijoiden joukkoon. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset myös palvelunhallintaprosessien tuntemusta.

Puhut ja kirjoitat suomea ja englantia sujuvasti. Hyvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta tulet hyvin toimeen asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Työskentelet itsenäisesti ja olet aikaansaava. Pyrit päämäärätietoisesti kohti ratkaisuja ja uskallat tarttua asioihin sekä esittää näkemyksesi myös projektien sisältöön. Katsomme eduksi tietoturvaan ja pilveistämiseen liittyvän kokemuksen, sertifioidun projektiosaamisen. Lisäksi arvostamme kansainvälisen projektiympäristön osaamista ja kokemusta.

Tällä hetkellä suuri osa asiakkaistamme toimii pääkaupunkiseudulla, mutta toimimme myös muualla Suomessa ja kansainvälisesti. Meillä voit työskennellä missä tahansa, jos olet tarvittaessa valmis matkustamaan jonkin verran asiakasprojektien tarpeiden mukaan.

Tarjoamme sinulle

Pääset työskentelemään kasvavassa suomalaisessa konsultointiyrityksessä, jossa saat loistavat mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen. Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on nimenomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus, kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrimme inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemustasi pääasiallisesti monipuolisissa asiakasprojekteissa, mutta tuemme myös itseoppimista sekä osallistumista koulutuksiin ja tapahtumiin.

Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten saunailtojen, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja kattavat etumme, jotka sisältävät mm. sairaan lapsen ja vanhemman hoitoedun. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Palkkakehitys

Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!) sekä oman osaamisen kehittäminen.

Meiltä löytyy erilaisia palkkamalleja, minkä lisäksi kuukausipalkan ohessa on käytössä yrityksen menestykseen liittyviä erillisiä bonuksia. Bonukset voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen.

LISÄTIETOJA

Lisätietoja saat projektitoiminnan vetäjältämme Laura Sipiläiseltä, jonka tavoitat parhaiten jättämällä soittopyynnön tekstiviestillä numeroon 040 3564928.

Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti.

Lue mitä tapahtuu sen jälkeen, kun lähetät meille hakemuksesi ja miten rekrytointi Goforella etenee: https://gofore.com/rekrytointi-goforella/

***

”PARASTA TYÖSSÄNI ON SEN MONIPUOLISUUS JA TYÖN TARJOAMA HAASTEELLISUUS”

Olen Senni Jokinen ja työskentelen Goforella projektipäällikkönä. Työskentelen tällä hetkellä yhdellä asiakkaalla erittäin mielenkiintoisissa, mutta vaativissa projekteissa. Olen päässyt johtamaan ICT-infraan liittyviä transitioita sekä kehityshankkeita. Työtehtäviini kuuluu asiakasprojekteissa sekä toimittajien että asiakkaan vastuulla olevien töiden johtaminen, laadunvalvonta sekä erittäin tärkeänä osana myös muutosjohtaminen ja viestintä. Tehtäväni on varmistaa, että projekti valmistuu suunnitelman mukaisesti.

Olen työskennellyt Goforella neljä vuotta. Parasta työssäni on sen monipuolisuus ja työn tarjoama haasteellisuus. Alusta asti minua on konsultin työssä viehättänyt työn itsenäisyys ja vastuullisuus. Toimin osana asiakkaan tiimiä, mutta kuitenkin minulla on taustallani vahva joukko Goforen asiantuntevia kollegoita, joilta saan tarvittaessa apua. Voin luottaa siihen, että kollegani tekevät myös kaikkensa asiakkaan projektin onnistumiseksi. Koen että minulla on kaksi tärkeää työyhteisöä – asiakkaalla ja Goforella.

Goforella pidän eniten siitä, kuinka työntekijöiden osaamisen kehittäminen ja hyvinvointi on keskiössä kuitenkaan tyytyväistä asiakasta unohtamatta! Olen saanut osallistua mielenkiintoisiin koulutuksiin ja suorittaa projektinhallinnan sertifikaatteja. Henkilöstöedut ovat erinomaiset ja varsin vertailukelpoiset. Halutessaan voi vapaa-ajalla osallistua erilaisiin harrastusryhmiin, olen mm. ollut mukana tekemässä makramee-töitä ja maistelemassa olutta.

Senni Jokinen,
Projektipäällikkö

Toimipisteet

Helsinki, Jyväskylä, Lappeenranta, Remote, Tampere, Turku

“Täällä ajatellaan työntekijöiden parasta” – Mikko Luokkamäen työssä asiantuntijuus luo joustavuutta

Gofore on moderni työnantaja, joka luottaa työntekijöihin ja tukee heitä yksilökohtaisesti. Ajan hermolla pysyminen vaatii jatkuvaa oppimista ja halua kehittyä. Goforella siihen tarjotaan monenlaisia polkuja ja mahdollisuuksia.

Lue lisää →

If we proceed in the recruitment process, what is your preferred method of contact?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös