Liity joukkoon

IT-projektipäällikkö

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa noin 1300 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

HAEMME

Haemme konsultteja toimimaan hanke- ja projektipäällikkönä asiakkaillamme. Tehtävänäsi on johtaa eri organisaatioiden edustajista koostuvia projektitiimejä tai useista projekteista koostuvia hankkeita. Hankkeiden ja projektien tavoitteena on useimmiten IT-palveluihin ja -ratkaisuihin liittyvän käyttöönoton tai muutoksen läpivienti. Asiakkaidemme projektit ovat erittäin monipuolisia ja vaihtelevia.

ODOTAMME SINULTA

Odotamme sinulta motivaatiota ja paloa työskennellä suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti asiakkaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Sinulla on jo useampia vuosia kokemusta ja ammattitaitoa vastaavista tehtävistä. Kaikkiaan asemoidut IT-alan kokemuksellasi kokeneiden asiantuntijoiden joukkoon. Puhut ja kirjoitat suomea ja englantia sujuvasti. Hyvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta tulet hyvin toimeen asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Työskentelet itsenäisesti ja olet aikaansaava. Pyrit päämäärätietoisesti kohti ratkaisuja ja uskallat tarttua asioihin sekä esittää näkemyksesi myös projektien sisältöön.

Tällä hetkellä suuri osa asiakkaistamme toimii pääkaupunkiseudulla, mutta toimimme myös muualla Suomessa ja kansainvälisesti. Meillä voit työskennellä missä tahansa, jos olet tarvittaessa valmis matkustamaan jonkin verran asiakasprojektien tarpeiden mukaan.

Katsomme eduksi sertifioidun projektiosaamisen. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta projektitoimeksiannoista suurissa ja keskisuurissa asiakasorganisaatioissa, järjestelmien käyttöönotto- ja muutosprojekteista, esiselvityksistä, ketterän kehittämisen projektien ohjauksesta, hankinnoista sekä toiminnan kehittämisen suunnittelusta ja läpiviennistä. Lisäksi arvostamme kansainvälisen projektiympäristön osaamista ja kokemusta.

TARJOAMME SINULLE

Pääset työskentelemään kasvavassa suomalaisessa konsultointiyrityksessä, jossa saat loistavat mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen. Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on nimenomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus, kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrimme inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemustasi pääasiallisesti monipuolisissa asiakasprojekteissa, mutta tuemme myös itseoppimista sekä osallistumista koulutuksiin ja tapahtumiin.

Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten saunailtojen, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja kattavat etumme, jotka sisältävät mm. sairaan lapsen ja vanhemman hoitoedun. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

LISÄTIETOJA

Lisätietoja saat projektitoiminnan vetäjältämme Katariina Karppaselta, jonka tavoitat parhaiten jättämällä soittopyynnön tekstiviestillä numeroon 040 516 6005.

Toimipistettä

Tampere, Turku, Helsinki, Jyväskylä, Lappeenranta

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös