Liity joukkoon

IT-projektipäällikkö

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Haemme konsultteja toimimaan hanke- ja projektipäällikkönä asiakkaillamme useilla eri sektoreilla.


Tehtävänäsi on johtaa eri organisaatioiden edustajista koostuvia projektitiimejä tai useista projekteista koostuvia hankkeita, sekä merkittäviä liiketoiminnan transformaatioita. Hankkeiden ja projektien tavoitteena on pääasiassa IT-palveluihin ja -ratkaisuihin liittyvän käyttöönoton tai muutoksen läpivienti. Nämä ovat esimerkiksi ERP -muutoshankkeita. Asiakkaidemme projektit ovat merkittäviä sekä monipuolisia ja pitkäkestoisia. Meillä pääset soveltamaan laaja-alaisesti osaamistasi, joita eri transformaation vaiheissa tarvitaan.

Esimerkkejä asiakkaistamme ja hankkeista: TE-Digi ja Aimo Park.

Mitä toivomme sinulta

Odotamme sinulta motivaatiota ja paloa työskennellä suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti asiakkaan tavoitteiden saavuttamiseksi konsultoivalla otteella. Sinulla on jo useampia vuosia kokemusta ja ammattitaitoa konsultointi- ja asiakasprojekteista. Kaikkiaan asemoidut IT-alan kokemuksellasi kokeneiden asiantuntijoiden joukkoon. Puhut ja kirjoitat suomea ja englantia sujuvasti ja pystyt tuottamaan laadukkaita esitysmateriaaleja. Hyvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta tulet hyvin toimeen asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa, kommunikoiden monimutkaisia kokonaisuuksia sujuvasti. Työskentelet itsenäisesti ja olet aikaansaava sekä proaktiivinen. Pyrit päämäärätietoisesti kohti ratkaisuja ja uskallat tarttua asioihin sekä esittää näkemyksesi myös projektien sisältöön.

Tällä hetkellä suuri osa asiakkaistamme toimii pääkaupunkiseudulla, mutta toimimme myös muualla Suomessa ja kansainvälisesti. Meillä voit työskennellä missä tahansa, mikäli olet tarvittaessa valmis matkustamaan asiakasprojektien tarpeiden mukaan.

Katsomme eduksi sertifioidun projektiosaamisen. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta projektitoimeksiannoista suurissa ja keskisuurissa asiakasorganisaatioissa, järjestelmien (esim. ERP) käyttöönotto- ja muutosprojekteista, esiselvityksistä, ketterän kehittämisen projektien ohjauksesta, hankinnoista tai toiminnan kehittämisen suunnittelusta ja läpiviennistä. Lisäksi arvostamme kansainvälisen projektiympäristön osaamista ja kokemusta.

Tarjoamme sinulle

Goforella pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa, joissa rakennetaan parempaa digitaalista maailmaa. Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on nimenomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus, kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrimme inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemustasi haastavissa, monipuolisissa ja pitkäkestoisissa asiakasprojekteissa, mutta tuemme myös itseoppimista sekä osallistumista koulutuksiin ja tapahtumiin.

Goforelaisten yhteisöllisyys esiintyy mm. tiimi-iltoina, yhdessä sparrailuna sekä erilaisina yhteisinä aktiviteetteina. Näemme työelämän monimuotoisena ja meillä jokainen pystyy rakentamaan oman osaamisen kehittämisen polkunsa, erikoistuen tahtotilansa mukaisesti hyvin erilaisiin asioihin. Jotta työ ja vapaa-aika pysyvät tasapainossa, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet, kattavat etumme, jotka sisältävät mm. sairaan lapsen ja vanhemmat hoitoedun. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

LISÄTIETOJA

Lisätietoja saat projektitoiminnan vetäjältämme Laura Sipiläiseltä, jonka tavoitat parhaiten sähköpostilla laura.sipilainen@gofore.com

Palkkakehitys ja rekrytointiprosessimme

Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!) sekä oman osaamisen kehittäminen. Meiltä löytyy erilaisia palkkamalleja, minkä lisäksi kuukausipalkan ohessa on käytössä yrityksen menestykseen liittyviä erillisiä bonuksia. Bonukset voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen.

Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti.

Lue mitä tapahtuu sen jälkeen, kun lähetät meille hakemuksesi ja miten rekrytointi Goforella etenee: https://gofore.com/rekrytointi-goforella/

Toimipisteet

Helsinki, Jyväskylä, Lappeenranta, Tampere, Turku

Mikko Luokkamäen työssä asiantuntijuus luo joustavuutta

Gofore on moderni työnantaja, joka luottaa työntekijöihin ja tukee heitä yksilökohtaisesti. Ajan hermolla pysyminen vaatii jatkuvaa oppimista ja halua kehittyä. Goforella siihen tarjotaan monenlaisia polkuja ja mahdollisuuksia.

"Täällä ajatellaan työntekijöiden parasta, ja hyvistä tekijöistä halutaan pitää kiinni. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii alan ensimmäinen yrityskohtainen työehtosopimus."

Lue lisää

If we proceed in the recruitment process, what is your preferred method of contact?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös