Liity joukkoon

ERP Project Manager (SAP, Microsoft Dynamics 365)

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Haemme kokeneita ERP -projektipäälliköitä toimimaan hanke- ja projektipäällikkönä asiakkaidemme ERP -projekteissa. Asiakkaidemme projektit ovat merkittäviä sekä monipuolisia ja pitkäkestoisia, joissa pääset soveltamaan laaja-alaisesti osaamistasi. Goforen ERP -hankkeiden ja projektien johtajilta toivomme vahvaa osaamista sekä liiketoiminnan että IT:n alueilla, sekä taitoa toimia ihmislähtöisesti muutosprojektien johtajana.

Tehtävästä

Tehtävässä johdat ja hallinnoit asiakkaidemme suuria ja keskisuuria ERP -projekteja esiselvityksistä käyttöönottoon varmistaen korkean asiakastyytyväisyyden. Projektitiimit ovat monitoiminnallisia ja koostuvat eri organisaatioiden edustajista, ja vastuullasi on edistää avointa viestintää eri sidosryhmille. Edistät innovointia ja kehitystä asiakkaidemme projekteissa ja varmistat, että projektit valmistuvat aikataulussa ja budjetissa. Toivomme, että haastat itsesi ja meidät tuomalla omat ideasi pöytään ja samalla autat meitä toimittamaan huippuluokan projekteja asiakkaillemme.

Mitä toivomme sinulta 

Odotamme sinulta motivaatiota ja paloa työskennellä suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti asiakkaan tavoitteiden saavuttamiseksi konsultoivalla otteella. Sinulla on jo useampia vuosia kokemusta ja ammattitaitoa konsultointi- ja asiakasprojekteista. Kaikkiaan asemoidut IT-alan kokemuksellasi kokeneiden asiantuntijoiden joukkoon. Puhut ja kirjoitat suomea ja englantia sujuvasti ja pystyt tuottamaan laadukkaita esitysmateriaaleja. Hyvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta tulet hyvin toimeen asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa, kommunikoiden monimutkaisia kokonaisuuksia sujuvasti. Työskentelet itsenäisesti ja olet aikaansaava sekä proaktiivinen. Pyrit päämäärätietoisesti kohti ratkaisuja ja uskallat tarttua asioihin sekä esittää näkemyksesi myös projektien sisältöön.

Goforella näemme, että ERP transformaatio on ensisijaisesti liiketoiminnan muutoshanke. ERP -projekteissamme on vahva liiketoimintafokus ja projektipäälliköiltämme toivomme osaamista eri toimialoilta. Ymmärrät, että muutosjohtaminen on keskeinen osa menestyksekästä ERP -transformaatiota, ja sinulla on taito ohjata sitä osana projektin kokonaisuutta. Osaat johtaa sidosryhmiä, toimittajia ja projektitiimiä yhteistyöhön perustuen ja kohti yhteisiä tavoitteita, samalla välttäen konflikteja.

Katsomme eduksi sertifioidun projektiosaamisen. Odotamme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta ERP -projektien johtamisesta usean vuoden ajalta suurissa ja keskisuurissa asiakasorganisaatioissa. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta esiselvityksistä, ketterän kehittämisen projektien ohjauksesta, hankinnoista tai toiminnan kehittämisen suunnittelusta ja läpiviennistä sekä kansainvälisen projektiympäristön osaamista ja kokemusta.

Tällä hetkellä suuri osa asiakkaistamme toimii pääkaupunkiseudulla, mutta toimimme myös muualla Suomessa ja kansainvälisesti. Meillä voit työskennellä missä tahansa, mikäli olet tarvittaessa valmis matkustamaan asiakasprojektien tarpeiden mukaan.

Tarjoamme sinulle

Goforella pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa, joissa rakennetaan parempaa digitaalista maailmaa. Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on nimenomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus, kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrimme inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemustasi haastavissa, monipuolisissa ja pitkäkestoisissa asiakasprojekteissa, mutta tuemme myös itseoppimista sekä osallistumista koulutuksiin ja tapahtumiin.

Goforelaisten yhteisöllisyys ilmenee mm. tiimi-iltoina, yhdessä sparrailuna sekä erilaisina yhteisinä aktiviteetteina. Näemme työelämän monimuotoisena ja meillä jokainen pystyy rakentamaan oman osaamisen kehittämisen polkunsa, erikoistuen tahtotilansa mukaisesti hyvin erilaisiin asioihin. Jotta työ ja vapaa-aika pysyvät tasapainossa, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet sekä kattavat etumme, jotka sisältävät mm. sairaan lapsen ja vanhemman hoitoedun. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Lisätietoja


Lisätietoja saat projektitoiminnan vetäjältämme Laura Sipiläiseltä, jonka tavoitat parhaiten sähköpostilla laura.sipilainen@gofore.com

Palkkakehitys ja rekrytointiprosessimme

Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen, että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!) sekä oman osaamisen kehittäminen. Meiltä löytyy erilaisia palkkamalleja, minkä lisäksi kuukausipalkan ohessa on käytössä yrityksen menestykseen liittyviä erillisiä bonuksia. Bonukset voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen.

Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti.

Lue mitä tapahtuu sen jälkeen, kun lähetät meille hakemuksesi ja miten rekrytointi Goforella etenee: https://gofore.com/rekrytointi-goforella/

Toimipisteet

Helsinki, Tampere, Turku

Pelko pois – yhdistetty projekti- ja muutosjohtaminen varmistaa hyötyjen saavuttamisen

Kun organisaatiossa kehitetään uusia palveluja tai valmistellaan uutta tietojärjestelmää, parhaimmillaan projekti etenee sulavasti, aikataulut pitävät, ja työntekijät innostuvat uusista työkaluista ja toimintatavoista.

Valitettavan monissa hankkeissa ei kuitenkaan onnistuta. Sujuvampaa toimintaa tavoitteleva järjestelmä ei vastaakaan toiminnallisuudeltaan arjen vaatimuksiin. Työntekijät eivät koe sitä hyödylliseksi eivätkä helppokäyttöiseksi, vaan jatkavat vanhojen excelien pyöritystä. Työhön sijoitetut eurot, työtunnit ja ihmisten into valuvat hukkaan. Projektiryhmä tai loppukäyttäjät väsyvät.

Hyvin johdetuissa projekteissa tulokset varmistetaan panostamalla sekä projektin tekniseen puoleen että muutoksen ihmispuoleen.

Lue lisää →

If we proceed in the recruitment process, what is your preferred method of contact?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös