Liity joukkoon

Pilviosaamisella varustettu IT-infrakonsultti

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Konsulttina työskentelet asiakkaidemme ICT-infra- ja pilviprojektien parissa, itse itseäsi johtaen, mutta tiimin tukemana. Tehtävät liittyvät palvelujen modernisointiin, teknisen arkkitehtuurin kuvaamiseen ja suunnitteluun, määrittelyyn, hankintaan, käyttöönottoon ja kehittämiseen. Projektit kattavat laajasti mitä tahansa asiakkaidemme infraympäristöihin liittyvää pilvipalveluinfrasta on-premise konesaleihin, tietoliikenteeseen, palvelinten ja työasemapalvelujen hallintaan, loppukäyttäjäpalveluihin sekä palvelutransitioihin palvelutoimittajalta toiselle. Toimit tiiviisti asiakasrajapinnassa sekä asiakkaan organisaatiossa konsulttina vastaten asiakkaiden projektien läpiviennistä sekä palvelutoimittajien hallinnasta. Projektit ovat erittäin monipuolisia ja vaihtelevia kestoltaan. Koska asiakkaamme toimivat enimmäkseen pääkaupunkiseudulla, sinulta löytyy tarvittaessa matkustusvalmiutta. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Esimerkki asiakkaastamme: Aidon pilviympäristö.

Mitä toivomme sinulta

Sinulla on aiempaa ”kädet savessa”-kokemusta ICT-infraprojekteissa työskentelystä tai infraprojektien vetämisestä muutaman vuoden ajalta esimerkiksi arkkitehtina, konsulttina tai projekti- tai palvelupäällikkönä sekä hyvä yleistason ymmärrys pilvipalveluista (AWS, Azure, GCP). Olet saattanut työskennellä yrityksen tietohallinnossa, IT-palvelutoimittajalla tai toisessa konsultointiin keskittyneessä yrityksessä. Kaikkiaan asemoidut IT-alan kokemuksellasi kokeneiden asiantuntijoiden joukkoon. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset myös yleisimpien palvelunhallintaprosessien kuten ITIL:n tuntemusta. Puhut ja kirjoitat suomea sujuvasti, ja hyvien vuorovaikutustaitojen ansiosta tulet hyvin toimeen asiakkaiden ja hankkeisiin liittyvien sidosryhmien kanssa. Työskentelytavoiltasi olet aikaansaava ja pystyt tuottamaan itsenäisesti laadukasta materiaalia asiakkaidemme käyttöön. Pyrit päämäärätietoisesti kohti ratkaisua ja uskallat tarttua asioihin. Katsomme eduksi arkkitehtuuri- ja tietoturvaosaamisen ja sertifioidun teknologia- tai projektiosaamisen.

Pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa, ja valitsemaan mielenkiintoisimmat tilaisuudet viikoittaisista esityksistä ja kiltatoiminnasta. Tuemme osallistumista myös muihin osaamistasi kasvattaviin koulutuksiin ja tapahtumiin. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten saunailtojen, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Palkkakehitys

Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!) sekä oman osaamisen kehittäminen.

Meiltä löytyy erilaisia palkkamalleja, minkä lisäksi kuukausipalkan ohessa on käytössä yrityksen menestykseen liittyviä erillisiä bonuksia. Bonukset voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen.

Lisätietoja saat tarvittaessa Joonas Vuorelalta, Head of ICT-infrastructure, puh. 040 551 5749.

Huomioithan, että tehtävä voi edellyttää turvallisuusselvitystä.

Olen Ari Vänskä ja työskentelen Goforella konsulttina. Työskentelen tällä hetkellä useammassa hankkeessa eri asiakkailla. Projektit, joissa työskentelen ovat erittäin mielenkiintoisia ja monipuolisia. Viime aikoina useat projektit ovat liittyneet asiakkaiden pilviympäristöihin tavalla tai toisella. Olen ollut mukana erilaisissa pilviympäristön kehittämishankkeissa, pilvimigraatioissa, tuottamassa asiakkaille arviointeja sekä ohjeistuksia, sekä parantamassa asiakkaiden käytäntöjä ja prosesseja. Pilvihankkeiden lisäksi olen osallistunut myös perinteisiin Infra-hankkeisiin, sekä kilpailutuksiin. Pidän siitä, että työ on vaihtelevaa ja jokainen päivä on erilainen.

Parasta työssäni on eri hankkeiden monipuolisuus, työn haasteellisuus sekä itsenäisyys. Toimin tiiviisti yhteistyössä asiakkaan tiimien kanssa. Uusien haasteiden edessä voin kuitenkin aina luottaa kollegoideni apuun. Työkaverini ovatkin erittäin ammattitaitoisia, asiantuntevia ja avuliaita – monenlaista apua löytyy aina haasteesta riippumatta.

Ari Vänskä,
Konsultti


Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti.

Toimipisteet

Helsinki, Jyväskylä, Lappeenranta, Tampere, Turku

If we proceed in the recruitment process, what is your preferred method of contact?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös