Pilviosaamisella varustettu IT-infrakonsultti

Pilviosaamisella varustettu IT-infrakonsultti

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa, ja valitsemaan mielenkiintoisimmat tilaisuudet viikoittaisista esityksistä ja kiltatoiminnasta. Tuemme osallistumista myös muihin osaamistasi kasvattaviin koulutuksiin ja tapahtumiin. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten saunailtojen, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Mitä toivomme sinulta

Konsulttina työskentelet asiakkaidemme ICT-infra- ja pilviprojektien parissa, itse itseäsi johtaen, mutta tiimin tukemana. Tehtävät liittyvät palvelujen modernisointiin, teknisen arkkitehtuurin kuvaamiseen ja suunnitteluun, määrittelyyn, hankintaan, käyttöönottoon ja kehittämiseen. Projektit kattavat laajasti mitä tahansa asiakkaidemme infraympäristöihin liittyvää pilvipalveluinfrasta on-premise konesaleihin, tietoliikenteeseen, palvelinten ja työasemapalvelujen hallintaan, loppukäyttäjäpalveluihin sekä palvelutransitioihin palvelutoimittajalta toiselle. Toimit tiiviisti asiakasrajapinnassa sekä asiakkaan organisaatiossa konsulttina vastaten asiakkaiden projektien läpiviennistä sekä palvelutoimittajien hallinnasta. Projektit ovat erittäin monipuolisia ja vaihtelevia kestoltaan. Koska asiakkaamme toimivat enimmäkseen pääkaupunkiseudulla, sinulta löytyy tarvittaessa matkustusvalmiutta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Sinulla on aiempaa ”kädet savessa”-kokemusta ICT-infraprojekteissa työskentelystä tai infraprojektien vetämisestä muutaman vuoden ajalta esimerkiksi arkkitehtina, konsulttina tai projekti- tai palvelupäällikkönä sekä hyvä yleistason ymmärrys pilvipalveluista (AWS, Azure, GCP). Olet saattanut työskennellä yrityksen tietohallinnossa, IT-palvelutoimittajalla tai toisessa konsultointiin keskittyneessä yrityksessä. Kaikkiaan asemoidut IT-alan kokemuksellasi kokeneiden asiantuntijoiden joukkoon. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset myös yleisimpien palvelunhallintaprosessien kuten ITIL:n tuntemusta. Puhut ja kirjoitat suomea sujuvasti, ja hyvien vuorovaikutustaitojen ansiosta tulet hyvin toimeen asiakkaiden ja hankkeisiin liittyvien sidosryhmien kanssa. Työskentelytavoiltasi olet aikaansaava ja pystyt tuottamaan itsenäisesti laadukasta materiaalia asiakkaidemme käyttöön. Pyrit päämäärätietoisesti kohti ratkaisua ja uskallat tarttua asioihin. Katsomme eduksi arkkitehtuuri- ja tietoturvaosaamisen ja sertifioidun teknologia- tai projektiosaamisen.

Lisätietoja saat tarvittaessa Joonas Vuorelalta, Head of ICT-infrastructure, puh. 040 551 5749.

Huomioithan, että tehtävä voi edellyttää turvallisuusselvitystä.

Goforelaiselta

Olen Ari Vänskä ja työskentelen Goforella konsulttina. Työskentelen tällä hetkellä useammassa hankkeessa eri asiakkailla. Projektit, joissa työskentelen ovat erittäin mielenkiintoisia ja monipuolisia. Viime aikoina useat projektit ovat liittyneet asiakkaiden pilviympäristöihin tavalla tai toisella. Olen ollut mukana erilaisissa pilviympäristön kehittämishankkeissa, pilvimigraatioissa, tuottamassa asiakkaille arviointeja sekä ohjeistuksia, sekä parantamassa asiakkaiden käytäntöjä ja prosesseja. Pilvihankkeiden lisäksi olen osallistunut myös perinteisiin Infra-hankkeisiin, sekä kilpailutuksiin. Pidän siitä, että työ on vaihtelevaa ja jokainen päivä on erilainen.

Parasta työssäni on eri hankkeiden monipuolisuus, työn haasteellisuus sekä itsenäisyys. Toimin tiiviisti yhteistyössä asiakkaan tiimien kanssa. Uusien haasteiden edessä voin kuitenkin aina luottaa kollegoideni apuun. Työkaverini ovatkin erittäin ammattitaitoisia, asiantuntevia ja avuliaita – monenlaista apua löytyy aina haasteesta riippumatta.

Ari Vänskä,
Konsultti

Avainsanat

ICT-infra, tietoturva, pilvipalvelut, AWS, Azure, GCP, projektinhallinta, hankintakonsultointi, vaatimusmäärittely

Tutustu työhömme tarkemmin

Ohjelman- ja projektinhallinta →

Hakemukset

Kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään!

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.