Liity joukkoon

Muutosjohtamisen seniorikonsultti

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Haemme nyt 

muutosjohtamisen seniorikonsultteja

jotka ovat aikaansaavia, periksiantamattomia, sosiaalisesti taitavia, ennakkoluulottomia, innostavia ja konkreettisia sekä ammattimaisia ja kokeneita muutosten tekijöitä. Tarjoamme mahdollisuuden olla osa merkittäviä muutosten menestystarinoita ja Suomen johtavaa muutoksen läpiviennin asiantuntijayhteisöä. Meillä pääset tekemään töitä inhimillisessä, avoimessa, innostavassa ja eteenpäin pyrkivässä porukassa.

Muutosjohtamisen seniorikonsulttina pääset soveltamaan laaja-alaisesti osaamistasi asiakkaidemme merkittävissä ja monipuolisissa projekteissa. Esimerkkejä asiakkaistamme ja hankkeista: Business Finland, Outokumpu ja Vaisala.

Mitä toivomme sinulta 

  • Kykyä ymmärtää organisaatioihin liittyviä kokonaisuuksia sekä toisaalta valmiutta hoitaa operatiivisiakin muutosten läpiviennin tehtäviä
  • Erinomaisia sosiaalisia sekä kommunikaatio- ja tiimityötaitoja
  • Joustavaa työotetta sekä kykyä sopeutua vaihteleviin tilanteisiin
  • Kokemusta projektityöskentelystä sekä muutosten suunnittelusta ja läpiviennistä osana muutos-, projekti- tai ketterää kehitystiimiä taikka muutosprojektin vetäjänä
  • Kokemusta konsultoinnista ja asiakastyöstä. Arvostamme erityisesti kokemusta kansainvälisistä organisaatioista ja julkisen puolen hankkeista.
  • Erinomaista kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa

Hyvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta tulet hyvin toimeen asiakkaiden, toimeksiantoihin liittyvien sidosryhmien sekä Goforen muiden konsulttien kanssa. Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, aikaansaava ja asiakaspalveluhenkinen. Ymmärrät laadukkaiden tuotosten ja asiakkaan odotusten täyttymisen olevan työsi keskiössä. Langat pysyvät käsissäsi, vaikka samanaikaisesti tulessa olisikin monta rautaa. Pyrit määrätietoisesti kohti ratkaisua ja uskallat tarttua toimeen. Lisäksi sinulla on intohimoinen asenne työhösi.

Katsomme eduksi kokemuksen projektijohtamisesta sekä korkeakoulututkinnon.

Tarjoamme sinulle

Gofore on vahva, kasvava ja menestyvä yhtiö, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittyä mukana. Toimintaamme leimaa luottamus, läpinäkyvyys ja välittäminen. Teemme työtä vahvan merkityksen pohjalta; rakennamme inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää maailmaa digitaalisen muutoksen avulla.

Rinnallasi ovat asiantuntevat kollegat, jotka jakavat tietoa ja osaamista sekä sparraavat arjen työssä. Meillä pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemustasi monipuolisissa asiakasprojekteissa ja valitsemaan itsellesi sopivimman tavan kehittää omaa osaamistasi.

Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten yhteisten aktiviteettien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvittavan tasapainon, tarjoamme joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeidesi mukaan. Työsuhde-etumme ovat kilpailukykyiset ja henkilöstölähtöiset. Tarjoamme mm. lounasedun, virike-edun, koulutukset sekä laajat terveyspalvelut.

Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Seniorikonsulttina kuukausipalkkasi sijoittuu 5000 € – 6200 € haarukkaan. Tämän lisäksi Gofore tarjoaa erilaisia yrityksen menestykseen perustuvia bonuksia esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen liittyen.

Hakeminen

Kuulostaako sinulle sopivalta paikalta? Jos vastaat kyllä, niin älä enää epäröi, vaan lähetä meille CV:si ja hakemuskirjeesi alta löytyvällä lomakkeella viimeistään 25.8.2024! Näin rekrytointi Goforella etenee: https://gofore.com/rekrytointi-goforella/

Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti.

Toimipisteet

Hybridi

Muutosjohtamisen konsultti Elina Rautjärvi toimii unelmatyössään

Ihmislähtöisen muutosjohtamisen johtavana konsulttina toimiva Elina Rautjärvi tukee asiakkaita erilaisten muutosten läpiviennissä.

Muutosjohtamisen käytännön työhön voivat kuulua esimerkiksi muutoksen kiteyttäminen ja konkretisointi, läpiviennin suunnittelu ja toteutus, viestintämateriaalien tuottaminen, sidosryhmien osallistumisen varmistaminen, erilaiset muutosverkostot, ihmisten sitouttaminen ja muutoksen mittaaminen. Palvelua asiakkaalle tuotetaan yhtenä tiiminä, jossa tehtävät jaetaan kunkin roolin ja osaamisen mukaisesti.

”Jos muutosjohtaminen kiinnostaa alueena, täällä on hyvä mahdollisuus kehittää itseään ja siirtyä halutessaan vaativampiin tehtäviin roolista toiseen – on siis olemassa looginen urapolku.”

Johtavan konsultin roolissa Elinaa inspiroi erityisesti tuoreempien kollegoiden ohjaaminen ja tukeminen, ja palvelutiimin vetäminen. Hän jatkaa lisäksi edelleen asiakastyön tekemistä ja palvelun tuottamista, joka hänelle on juuri tämän työn suola.

Lue lisää →

If we proceed in the recruitment process, what is your preferred method of contact?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös