Olemme käynnistämässä asiakkaamme kanssa yhtä Suomen suurimmista ja vaikuttavimmista big data -hankkeista ja etsimme uusia asiantuntijoita nopeasti kasvavaan tiimiimme.

MILLAISTA ON TYÖSKENTELY BIG DATA –PROJEKTISSA GOFORELLA?

“Olen Harri Hämäläinen ja työskentelen vanhempana ohjelmistosuunnittelijana Goforella projekteissa, joissa käsiteltävän tiedon määrä on erityisen suuri. Käytössä on usein hajautetun laskennan työkaluja, pilvipalveluiden päälle rakennettuja klustereita ja perinteisten tietokantojen lisäksi erilaisia hajautettuja NoSQL-kantoja. Työkalujen lisäksi erityisen arvokasta on ymmärtää data-analyysin osa-alueita tiedon hyödyntämiseksi.

Hyvän ohjelmointiosaamisen lisäksi tarvitaan halua ja kykyä ymmärtää sekä teknisiä ratkaisuja, että asiakkaan ekosysteemiä. Tehtäväkenttä on todella laaja-alainen ja nopeasti kehittyvä, mitä onneksi vakauttaa kokenut big data -asiantuntijoista koostuva tiimi.”

MITÄ TOIVOMME SINULTA?

Tunnet ohjelmistokehittämisen menetelmiä ja olet kiinnostunut koneoppimisesta ja datan analysoinnista. Funktionaalinen ohjelmointi miellyttää sinua ja saatat tietää mitä dataframe ja MapReduce tarkoittavat. Voit olla tutustunut hajautettuihin laskentaratkaisuihin (esimerkiksi Apache Spark, Apache Flink) sekä tiedonkeruun menetelmiin ja työkaluihin (esimerkiksi Apache Kafka, Apache Storm).

Pidät ryhmätyöstä ja haluat ymmärtää ja kehittää asiakkaiden liiketoimintaa. Osaat viestiä kirjallisesti ja suullisesti ja haluat olla rakentamassa Gofore-kulttuuria. Uskomme, että yksittäistä taitoa tärkeämpää on kuitenkin halu kehittyä ja oppia.

HAKEMUKSET

Toimimme nopeasti ja odotamme jo hakemustasi. Lähetäthän sen viimeistään su 5.3.2017 mennessä. Olemme valmiita aloittamaan haastattelut heti.

Hae TampereelleHae Helsinkiin

Miksi Gofore?

Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kansainvälisiin startup-projekteihin tai toteuttamaan vaikuttavia kärkihankkeita miljoonille suomalaisille.

Toimintamme on verkostomaista ja asioihin saa tarttua niin projektissa kuin sisäisissä töissä. Porukalla on mm. suunniteltu toimiston sisustus ja päätetty uusista eduista.

Olemme sijoittuneet Suomen ja Euroopan parhaiden työpaikkojen kärkisijoille. Lue mikä Teemun mielestä on parasta Goforella.