Liity joukkoon

Cloud Security Consultant

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Etsimme kasvavaan tiimiimme kokenutta pilviturvan asiantuntijaa! 

Goforen tietoturvabisnes on hyvässä vauhdissa. Viime vuosien aikana homma on vakiintunut ja kasvanut isosti, ja olemme nyt usean suuren suomalaisen organisaation kyberturvakumppani. Meillä on ydintiimissämme jo useita teknisen ja hallinnollisen tietoturvan ammattilaista sekä isoja asiakasprojekteja käynnissä. Nyt haluamme kasvattaa pilven tietoturvan kyvykkyyttämme ja osaajajoukkoamme.

Gofore kiihdyttää niin julkisen kuin yksityisen sektorin asiakkaiden turvallista pilvisiirtymää ja pilvinatiivia kehitystä. Kyber-tiimiläistemme lisäksi pääsetkin työskentelemään myös Goforen julkipilven parissa työskentelevien asiantuntijoiden kanssa. Yhdessä rakennamme aidosti merkityksellisiä, kaikkien suomalaisten elämään vaikuttavia palveluita. Lue lisää Goforen asiakasprojekteista: Aimo Park, Labkotec, Cardiffin yliopisto, Digi- ja väestötietovirasto, DigiOne.

Tehtäväsi asiakasprojekteissamme

Tehtäväsi keskeisin tavoite on tukea asiakkaitamme turvallisten ja vaatimustenmukaisten pilviympäristöjen ja –palveluiden kehittämisessä ja operoinnissa. Työskentelet erilaisissa pilviturvaan liittyvissä toimeksiannoissa esimerkiksi julkishallinnon, kriittisen infrastruktuurin, älykkään teollisuuden tai muiden yksityisten sektorin projektien parissa.

Käytännössä työsi voi sisältää esimerkiksi pilvi-infrastruktuurin ja -arkkitehtuurin sekä näiden yksittäisten komponenttien tietoturvan suunnittelua, toteutusta ja ylläpitoa. Tyypillisesti projekteissamme on käytössä Azure tai AWS. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi IAM-ratkaisujen toteuttamista ja ylläpitoa sekä tietoturvan automaation kehittämistä. Saatat myös toteuttaa asiakkaillemme tietoturva-arviointeja hyödyntäen yleisesti käytettyjä viitekehyksiä, ohjeistuksia ja työkaluja. 

Toivomme sinulta

 • Konsultatiivista ja ratkaisukeskeistä otetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä tehtävässä työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja muiden kollegoiden kanssa.
 • Vahvaa kokemusta tietoturva-arkkitehtuurin suunnittelusta ja toteuttamisesta pilviympäristössä.
 • Syväosaamista Azuresta ja/tai AWS:stä. Osaat soveltaa asiakasratkaisuihin näiden teknologioiden omia, tai muita näihin pilvialustoihin tarkoitettuja kaupallisia tietoturvatyökaluja ja -palveluja.
 • Tunnet ja osaat soveltaa olennaisia viitekehyksiä ja parhaita käytäntöjä, kuten esimerkiksi MCSB (Microsoft Cloud Security Benchmark) ja AWS Well Architected Framework.
 • Osaamista verkkoteknologioista, aliverkoista ja virtuaalisista privaattipilvistä (VPC).
 • Kokemusta tietoturva-arvioinneista pilviympäristöissä.

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Iso plussa on, jos sinulla on jo relevantteja julkipilveen ja pilven tietoturvaan liittyviä sertifikaatteja (esim. Azure Security Engineer Associate, Microsoft Certified Cybersecurity Architect Expert, AWS Certified Security –specialty tms.) Tarjoamme myös mahdollisuuden näiden opiskeluun ja suorittamiseen. Uteliaisuutesi oppia uutta ja kehittää osaamistasi on kuitenkin välttämätöntä!
 • Korkeakoulututkinnon tietotekniikan, tietojenkäsittelytieteen, tietoturvan tai muun vastaavan alan parista.

Huomaathan, että asiakasprojektiemme vuoksi edellytämme hakijoilta EU-kansalaisuutta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Valitulle henkilölle voidaan tehdä myös asiakkaan edellyttämä turvallisuusselvitys.

Mitä tarjoamme sinulle

Osaamisen kehittäminen: Meillä pääset kehittymään haastavassa roolissa ja monipuolisissa asiakasprojekteissa yhdessä muiden kanssa. Kuuntelemme tarkalla korvalla mitä haluat tehdä ja mihin suuntaan osaamistasi viedä.Lisäksi pääset kehittämään osaamistasi esimerkiksi sertifikaatteja opiskellen ja kursseille tai yhteisiin osaamisen jakamisen tilaisuuksiin osallistuen.

Joustava ja yhteisöllinen arki: Meillä pääset nauttimaan työnteon vapaudesta ja joustavuudesta. Työajat on sovitettavissa omaan arkeen ja töitä on mahdollisuus tehdä vaikka etänä kotoa käsin. Huomioithan, että osa asiakastoimeksiannoistamme saattaa vaatia matkustamista tai ajoittaista läsnäoloa asiakkaan tiloissa. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten sporttikerhojen, lautapeli-iltojen ja perhepäivien muodossa. 

Edut: Tarjoamme sinulle laajan paketin etuja tekemään elämästä mukavampaa niin työssä kuin ja vapaa-ajalla, esimerkiksi:

 • Sertifiointibonukset, opiskelumahdollisuudet (mm. Udemy, OffSec)
 • Lounas-, liikunta-, työmatka-, polkupyöräetu
 • Vapaavalintaiset työvälineet
 • Sairaan lapsen hoitoetu sekä mahdollisuus palkalliseen vapaaseen lähiomaisen sairastuttua
 • Hieronta- ja hammaslääkärietu
 • Kattava työterveyshuolto
 • Osakesäästöohjelma kaikille goforelaisille
Palkkakehitys: Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!) sekä oman osaamisen kehittäminen.

Tässä tehtävässä kuukausipalkan ohessa on käytössä yrityksen menestykseen liittyviä erillisiä bonuksia. Bonukset voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen.

Rekrytointiprosessimme

Lue täältä mitä tapahtuu sen jälkeen, kun lähetät meille hakemuksesi ja miten rekrytointi Goforella etenee.

Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti.

Toimipisteet

Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Lappeenranta, Oulu, Remote, Tampere, Turku

If we proceed in the recruitment process, what is your preferred method of contact?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös