Liity joukkoon

Tietoturvakonsultti projektinhallintakokemuksella

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Haemme asiakasprojekteihimme hallinnollisen tietoturvan ammattilaista, jolla pysyy projektit tiukasti hyppysissä. 

Goforen kyberliiketoiminta on kasvanut vauhdikkaasti viime vuosina, ja olemme vakiinnuttaneet paikkamme niin julkishallinnon, kriittisen infrastruktuurin, kuin yksityisen sektorin asiakkaidemme kumppanina. Tiimimme koostuu useista teknisen ja hallinnollisen tietoturvan ammattilaisista. Meillä on isoja asiakasprojekteja käynnissä, joita toteuttamaan ja vetämään etsimme nyt uutta työkaveria.

Olet ennen kaikkea tietoturva-ammattilainen, jolla on lisäksi kokemusta ja kiinnostusta projektinhallintaan. Toimeksiannosta riippuen sinulla saattaa olla projektinvetovastuuta esimerkiksi jonkin tietoturvapalvelun- tai prosessin kehittämiseen tai tietoturvan kehitysohjelman toteuttamiseen ja johtamiseen liittyen. Lisäksi tehtäväsi asiakasprojekteissamme voivat sisältää esimerkiksi tietoturvan auditointeja, hallintamallien käyttöönottoja, tietoturvan integroimista riskienhallintaan sekä tietoturvakulttuurin kehitystä tai toimimista kokonaisvaltaisemmin esimerkiksi asiakkaidemme tietoturvapäällikkönä/CISO:na.  

Konsulttina tehtävänkuvasi voi vaihdella projektista riippuen. Joustava ja utelias asenne onkin asiantuntijoitamme yhdistävä piirre.

Yhdessä rakennamme aidosti merkityksellisiä, kaikkien suomalaisten elämään vaikuttavia palveluita. Muutama esimerkki asiakkaistamme: Aimo Park, Labkotec, Cardiffin yliopisto, Digi- ja väestötietovirasto, VR, Valtra.

Mitä toivomme sinulta

 • Useamman vuoden työkokemusta tietoturvatehtävistä. Kokemusta kyberturvan kyvykkyyksien ja kehittämishankkeiden läpiviennistä ja jalkauttamisesta organisaatioissa.
 • Kokemusta projektinhallinnasta ja kykyä määritellä, suunnitella ja johtaa erilaisia tietoturvaprojekteja ja -kehitysohjelmia.
 • Osaat luoda organisaation tietoturvaohjeistuksia, kehittää ja kuvata tietoturvaprosesseja sekä konsultoida organisaation johtoa tietoturvaan liittyvissä asioissa.
 • Kokemusta tietoturvariskien ja -uhkien hallinnasta, tietoturvan hallintamallien käyttöönotosta, sekä tietoturva-auditointien suunnittelusta ja toteutuksesta.
 • Omaat vahvan ymmärryksen tietoturvaan liittyvän lainsäädännön vaatimusten, viranomaisohjeistusten sekä vaatimuskehikkojen (esim. ISO27001, Katakri, Julkri, PiTuKri tai NIST CSF, NIS2) soveltamisesta tietoturvan hallinnassa ja kehittämisessä asiakkaan ympäristössä.
 • Itseohjautuvuutta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja, sillä tehtävässä työskentelet yhteistyössä asiakkaiden ja muiden kollegojen kanssa.

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Ymmärryksen teknisestä tietoturvasta, esim. pilviympäristöjen perusteet
 • Jatkuvuuden hallinnan osaamisen
 • Relevantin korkeakoulututkinnon 
 • Tietoturvan ja projektinhallinnan sertifikaatit, esim. CISA, CISSP, ISO27001 Lead Auditor, CISM, CSX, Prince2, PMP, IPMA C/D

Huomaathan, että asiakasprojektiemme vuoksi, vaadimme hakijoilta EU-kansalaisuutta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Valitulle henkilölle voidaan tehdä myös asiakkaan edellyttämä turvallisuusselvitys

Mitä tarjoamme sinulle
 

Osaamisen kehittäminen: Meillä pääset kehittymään monipuolisissa asiakasprojekteissa yhdessä muiden kanssa. Kuuntelemme tarkalla korvalla mitä haluat tehdä ja mihin suuntaan osaamistasi viedä. Lisäksi pääset kehittämään osaamistasi esimerkiksi sertifikaatteja opiskellen ja kursseille tai yhteisiin osaamisen jakamisen tilaisuuksiin osallistuen.

Joustava & yhteisöllinen arki: Meillä pääset nauttimaan työnteon vapaudesta ja joustavuudesta. Työajat on sovitettavissa omaan arkeen ja töitä on mahdollisuus tehdä vaikka täysin etänä kotoa käsin. Hyvä kuitenkin huomioida, että osa asiakastoimeksiannoista saattaa vaatia matkustamista tai ajoittaista läsnäoloa asiakkaan tiloissa. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten sporttikerhojen, lautapeli-iltojen ja perhepäivien muodossa. Tutustu Goforen Kulttuurikirjaan ja omaan työehtosopimukseemme.


Edut:
Tarjoamme sinulle laajan paketin etuja tekemään elämästä mukavampaa niin työssä kuin ja vapaa-ajalla, esimerkiksi:

 • Sertifiointibonukset, opiskelumahdollisuudet (mm. Udemy, OffSec)
 • Lounas-, liikunta-, työmatka-, polkupyöräetu
 • Hieronta- ja hammaslääkäriedut
 • Sairaan lapsen hoitoetu sekä mahdollisuus palkalliseen vapaaseen lähiomaisen sairastuttua
 • Kattava työterveyshuolto
 • Osakesäästöohjelma kaikille goforelaisille

Palkkakehitys: Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!) sekä oman osaamisen kehittäminen.

Tässä tehtävässä kuukausipalkan ohessa on käytössä yrityksen menestykseen liittyviä erillisiä bonuksia. Bonukset voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen.

Rekrytointiprosessimme

Lue täältä mitä tapahtuu sen jälkeen, kun lähetät meille hakemuksesi ja miten rekrytointi Goforella etenee.

Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti.

Toimipisteet

Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Lappeenranta, Oulu, Remote, Tampere, Turku

Eettisen digitalisaation tekijät: Vastuullisen kyberturvaosaajan pelikirja

Jututimme kyberturvaliiketoiminnan johtajaamme Markusta ja kahta kyberturvakonsulttiamme siitä, miten tekninen kyberturvaosaaja toimii vastuullisesti omassa työssään ja miten Goforella tätä osaajien tärkeää työtä tuetaan.

Digitalisaatio muokkaa väistämättä yhteiskuntaamme ja liiketoimintamallejamme. Sen edistäminen tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia, mutta samalla se herättää eettisiä kysymyksiä. Kyberturvatoimet ovat keskeinen osa eettistä digitalisaatiota, sillä kyberturvaosaajan toiminta vaikuttaa suoraan asiakkaiden ja käyttäjien turvallisuuteen ja yksityisyyteen.

Miten kyberturvaosaaja sitten voi toimia mahdollisimman vastuullisesti?

Lue lisää →

If we proceed in the recruitment process, what is your preferred method of contact?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös