Hallinnollinen tietoturvakonsultti

Hallinnollinen tietoturvakonsultti

Mitä tarjoamme sinulle

Haemme kasvavaan tietoturvatiimiimme hallinnollista tietoturvakonsulttia työskentelemään monipuolisissa asiakasprojekteissa.

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuria mukanamme myös asiakasprojekteihin.

Ammatillisen osaamisen kehittäminen on meille tärkeää ja saat itse valita mielenkiintoisimmat palat vaikkapa viikoittaisten esitysten, kiltatoiminnan tai koulutusten seasta. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle. Erilaiset aktiviteetit, kuten lautapelit, pyöräileminen, kiipeily ja videopelit ovat tapoja joilla vietämme aikaa yhdessä saunailtojen, tapahtumien ja perhepäivien ohessa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon saat itseohjautuvasti määrittää joustavan työaikasi, tehdä etätöitä ja valita työvalineet tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Menestyäksesi työssäsi

  • Tyypillisesti asiakasprojektimme sisältävät esimerkiksi tietoturvan auditointeja, hallintamallien käyttöönottoja, tietoturvan integroimista riskienhallintaan sekä tietoturvakulttuurin kehitystä. Jotta voisit menestyä työssäsi;
    • Sinun tulisi osata luoda organisaation tietoturvaohjeistuksia ja tarvittaessa konsultoida organisaation johtoa tietoturvaan liittyvissä asiossa.
    • Sinulla on kokemusta tietoturvariskien ja -uhkien hallinnasta sekä tietoturvan hallintamallien käyttönotosta.
    • Olet suunnitellut ja toteuttanut tietoturva-auditiointeja sekä omaat vahvan ymmärryksen tietoturvaan liittyvän lainsäädännön vaatimusten, viranomaisohjeistusten sekä vaatimuskehikkojen (esim. ISO27001, KATAKRI tai NIST CSF) soveltamisesta tietoturvan hallinnassa ja kehittämisessä.
    • Lisäksi sinulta löytyy jokin tai useampi seuraavista tietoturva-alan sertifikaateista: CISACISSPISO27001 Lead AuditorCISMCSX tai muita vastaavia yleisesti tunnustettuja alan sertifikaatteja.
  • Huomaathan että asiakasprojektiemme vuoksi, vaadimme hakijoilta EU-kansalaisuutta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

"Olen ****** ja työskentelen Goforella tietoturvakonsulttina osana tietoturvatiimiä. Työni on hyvin projektiluontoista ja kuluu pääsääntöisesti erilaisten auditointien, testauksien ja yleisen tietoturvakonsultoinnin parissa. Erityisen mielenkiintoisena projektina voisin mainita esim. ******:lle tuotetun ******-palvelun, jossa olen omalla työlläni päässyt vaikuttamaan lähes jokaisen suomalaisen päivittäiseen tietoturvaan. Tietoturvakonsulttina projektini myös vaihtuvat tiuhaan tahtiin, ja esimerkiksi uusien teknologioiden mukana pysymisessä on välillä omat haasteensa. Tähän pyrimme vaikuttamaan tiivillä yhteistyöllä ja hyvällä ryhmähengellä, sekä järjestämällä tiimin kesken esimerkiksi erilaisia tapahtumia ja tietoiskuja. Lisäksi kannustamme toisiamme suorittamaan esimerkiksi tarpeellisia sertifikaatteja ja muita kursseja. Konsultoinnin lisäksi työni käsittää myös Goforen sisäiseen turvallisuuteen liittyvien asioiden suunnittelua ja toteutusta, joista viimeisimpänä, hieman isompana projektina, voidaan mainita ******:n hankkiminen yritykselle. Kaiken tämän lisäksi Gofore tarjoaa tiimillemme jatkuvan mahdollisuuden kehittyä mm. mahdollisuutena osallistua vapaasti alan tapahtumiin ja meetuppeihin.""

******

Avainsanat

secure design, proactive controls, threat analysis, risk analysis, holistic perspective, secure coding, auditing, white hat hacking, information security, cryptography, authentication, authorization, access management

Tutustu työhömme tarkemmin

Kyberturvallisuus →

Liity joukkoomme!

Kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään!

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.