Liity joukkoon

Hallinnollinen tietoturvakonsultti

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Haemme kasvavaan tietoturvatiimiimme hallinnollista tietoturvakonsulttia työskentelemään monipuolisissa asiakasprojekteissa. 

Goforen tietoturvabisnes on hyvässä nosteessa. Kahden vuoden aikana homma on vakiintunut ja kasvanut isosti. Meillä on ydintiimissämme useita teknisen ja hallinnollisen tietoturvan ammattilaista sekä isoja asiakasprojekteja käynnissä. Tehtävässä pääset kehittämään julkisen hallinnon ja kriittisen infrastruktuurin asiakkaiden tietoturvaa tai voit toimia yksityisen sektorin monipuolisissa tietoturvaprojekteissa.

Tyypilliset tehtäväsi asiakasprojekteissamme sisältävät esimerkiksi tietoturvan auditointeja, hallintamallien käyttöönottoja, tietoturvan integroimista riskienhallintaan sekä tietoturvakulttuurin kehitystä tai toimimista kokonaisvaltaisemmin esimerkiksi asiakkaidemme CISO:na.  

Yhdessä rakennamme aidosti merkityksellisiä, kaikkien suomalaisten elämään vaikuttavia palveluita. Muutama esimerkki asiakkaistamme: Aimo Park, Labkotec, Cardiffin yliopisto, Digi- ja väestötietovirasto, VR, Valtra.

Mitä toivomme sinulta

 • Useamman vuoden työkokemusta tietoturvatehtävistä
 • Osaat luoda organisaation tietoturvaohjeistuksia, kehittää ja kuvata tietoturvaprosesseja sekä tarvittaessa konsultoida organisaation johtoa tietoturvaan liittyvissä asiossa
 • Sinulla on kokemusta tietoturvariskien ja -uhkien hallinnasta sekä tietoturvan hallintamallien käyttönotosta
 • Olet suunnitellut ja toteuttanut tietoturva-auditiointeja
 • Omaat vahvan ymmärryksen tietoturvaan liittyvän lainsäädännön vaatimusten, viranomaisohjeistusten sekä vaatimuskehikkojen (esim. ISO27001, Katakri, Julkri, PiTuKri tai NIST CSF) soveltamisesta tietoturvan hallinnassa ja kehittämisessä asiakkaan ympäristössä
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä tehtävässä työskentelet yhteistyössä asiakkaiden ja muiden kollegojen kanssa

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Ymmärryksen teknisestä tietoturvasta, esim. pilviympäristöjen perusteet
 • Jatkuvuuden hallinnan osaamisen
 • Relevantin korkeakoulututkinnon 
 • CISA, CISSP, ISO27001 Lead Auditor, CISM, CSX tai muut vastaavat yleisesti tunnustetut alan sertifikaatit

Huomaathan, että asiakasprojektiemme vuoksi, vaadimme hakijoilta EU-kansalaisuutta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Valitulle henkilölle voidaan tehdä myös asiakkaan edellyttämä turvallisuusselvitys.

Mitä tarjoamme sinulle
 

Osaamisen kehittäminen: Meillä pääset kehittymään monipuolisissa asiakasprojekteissa yhdessä muiden kanssa. Kuuntelemme tarkalla korvalla mitä haluat tehdä ja mihin suuntaan osaamistasi viedä. Lisäksi pääset kehittämään osaamistasi esimerkiksi sertifikaatteja opiskellen ja kursseille tai yhteisiin osaamisen jakamisen tilaisuuksiin osallistuen.

Joustava & yhteisöllinen arki: Meillä pääset nauttimaan työnteon vapaudesta ja joustavuudesta. Työajat on sovitettavissa omaan arkeen ja töitä on mahdollisuus tehdä vaikka täysin etänä kotoa käsin. Hyvä kuitenkin huomioida, että osa asiakastoimeksiannoista saattaa vaatia matkustamista tai ajoittaista läsnäoloa asiakkaan tiloissa. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten sporttikerhojen, lautapeli-iltojen ja perhepäivien muodossa.


Edut:
Tarjoamme sinulle laajan paketin etuja tekemään elämästä mukavampaa niin työssä kuin ja vapaa-ajalla, esimerkiksi:

 • Sertifiointibonukset, opiskelumahdollisuudet (mm. Udemy, OffSec)
 • Lounas-, liikunta-, työmatka-, polkupyöräetu
 • Vapaavalintaiset työvälineet
 • Sairaan lapsen hoitoetu sekä mahdollisuus palkalliseen vapaaseen lähiomaisen sairastuttua
 • Hieronta- ja hammaslääkärietu
 • Kattava työterveyshuolto
 • Osakesäästöohjelma kaikille goforelaisille

Palkkakehitys: Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!) sekä oman osaamisen kehittäminen.

Tässä tehtävässä kuukausipalkan ohessa on käytössä yrityksen menestykseen liittyviä erillisiä bonuksia. Bonukset voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen.

Rekrytointiprosessimme

Lue täältä mitä tapahtuu sen jälkeen, kun lähetät meille hakemuksesi ja miten rekrytointi Goforella etenee.

Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti.

Toimipisteet

Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Lappeenranta, Oulu, Remote, Tampere, Turku

Digitaalista Suomea rakennetaan tietoturvallisen tiedonhallinnan varaan

Digi- ja väestötietovirasto (DVV) hallinnoi Suomi.fi-palveluväylää, jonka avulla viranomaiset, yritykset ja organisaatiot hoitavat asioita sujuvasti keskenään. Suomen kansalaisille tämä näkyy sujuvampina palveluina sekä siten, että viranomainen kyselee vähemmän tietoja asiointia varten.

Tavoitteena oli lisätä tietoturvaa ja standardoida IT-infrastruktuuria. Vaikka Suomi oli jo pitkälle digitalisoitunut, haasteita aiheutti erilaisten järjestelmien yhteensovittaminen, joka perustui point-to-point-yhteyksiin. Tämän haasteen voittamiseksi päätettiin rakentaa kansallinen palveluväylä, joka tarjoaisi vakioidun ja tietoturvallisen tavan siirtää tietoja julkisten ja yksityisten organisaatioiden tietojärjestelmien välillä.

Palveluväylä oli ensimmäinen isompi DVV:n hanke, jonka kehittämisessä Gofore oli mukana. Hyvin sujunut yhteistyö on jatkunut tiiviinä ja laajentunut muillekin osa-alueille.

Lue lisää →

If we proceed in the recruitment process, what is your preferred method of contact?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös