Liity joukkoon

Hallinnollinen tietoturvakonsultti

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa noin 1300 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Haemme kasvavaan tietoturvatiimiimme hallinnollista tietoturvakonsulttia työskentelemään monipuolisissa asiakasprojekteissa.

Mitä tarjoamme sinulle 

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuria mukanamme myös asiakasprojekteihin.

Ammatillisen osaamisen kehittäminen on meille tärkeää ja saat itse valita mielenkiintoisimmat palat vaikkapa viikoittaisten esitysten, kiltatoiminnan tai koulutusten seasta. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle. Erilaiset aktiviteetit, kuten lautapelit, pyöräileminen, kiipeily ja videopelit ovat tapoja joilla vietämme aikaa yhdessä saunailtojen, tapahtumien ja perhepäivien ohessa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon saat itseohjautuvasti määrittää joustavan työaikasi, tehdä etätöitä ja valita työvalineet tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Tyypillisesti asiakasprojektimme sisältävät esimerkiksi tietoturvan auditointeja, hallintamallien käyttöönottoja, tietoturvan integroimista riskienhallintaan sekä tietoturvakulttuurin kehitystä.

Jotta voisit menestyä työssäsi

  • Sinun tulisi osata luoda organisaation tietoturvaohjeistuksia ja tarvittaessa konsultoida organisaation johtoa tietoturvaan liittyvissä asiossa.
  • Sinulla on kokemusta tietoturvariskien ja -uhkien hallinnasta sekä tietoturvan hallintamallien käyttönotosta.
  • Olet suunnitellut ja toteuttanut tietoturva-auditiointeja sekä omaat vahvan ymmärryksen tietoturvaan liittyvän lainsäädännön vaatimusten, viranomaisohjeistusten sekä vaatimuskehikkojen (esim. ISO27001, KATAKRI tai NIST CSF) soveltamisesta tietoturvan hallinnassa ja kehittämisessä.
  • Lisäksi sinulta löytyy jokin tai useampi seuraavista tietoturva-alan sertifikaateista: CISA, CISSP, ISO27001 Lead Auditor, CISM, CSX tai muita vastaavia yleisesti tunnustettuja alan sertifikaatteja.
Huomaathan että asiakasprojektiemme vuoksi, vaadimme hakijoilta EU-kansalaisuutta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Toimipistettä

Oulu, Helsinki, Jyväskylä, Lappeenranta, Tampere, Turku, Remote, Espoo

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös