Liity joukkoon

Hallinnollinen tietoturvakonsultti

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Haemme kasvavaan tietoturvatiimiimme hallinnollista tietoturvakonsulttia työskentelemään monipuolisissa asiakasprojekteissa.

Goforen kyberliiketoiminta on kasvanut vauhdikkaasti viime vuosina, ja olemme vakiinnuttaneet paikkamme niin julkishallinnon, kriittisen infrastruktuurin, älykkään teollisuuden ja muiden yksityisen sektorin asiakkaidemme kumppanina. Tiimimme koostuu useista teknisen ja hallinnollisen tietoturvan ammattilaisista. Meillä on isoja asiakasprojekteja käynnissä, joita toteuttamaan etsimme nyt uutta työkaveria.

Tyypilliset tehtäväsi asiakasprojekteissamme sisältävät esimerkiksi tietoturvan vaatimuksenmukaisuus- ja nykytila-arviointeja, hallintamallien käyttöönottoja, tietoturvan integroimista riskienhallintaan sekä tietoturvakulttuurin kehitystä tai toimimista kokonaisvaltaisemmin esimerkiksi asiakkaidemme CISO:na. Konsulttina tehtävänkuvasi voi vaihdella projektista riippuen. Joustava ja utelias asenne onkin asiantuntijoitamme yhdistävä piirre.

Yhdessä rakennamme aidosti merkityksellisiä, kaikkien suomalaisten elämään vaikuttavia palveluita. Muutama esimerkki asiakkaistamme: Aimo Park, Labkotec, Cardiffin yliopisto, Digi- ja väestötietovirasto, VR, Valtra.

Mitä toivomme sinulta

 • Useamman vuoden työkokemusta tietoturvatehtävistä.
 • Osaat luoda organisaation tietoturvaohjeistuksia, kehittää ja kuvata tietoturvaprosesseja sekä konsultoida organisaation johtoa tietoturvaan liittyvissä asiossa.
 • Sinulla on kokemusta tietoturvariskien ja -uhkien hallinnasta sekä tietoturvan hallintamallien käyttönotosta.
 • Olet suunnitellut ja toteuttanut erilaisia tietoturva-arviointeja tai -auditointeja
 • Omaat vahvan ymmärryksen tietoturvaan liittyvän lainsäädännön vaatimusten, viranomaisohjeistusten sekä vaatimuskehikkojen (esim. NIS2, ISO27001, Katakri, Julkri, PiTuKri, NIST CSF) soveltamisesta tietoturvan hallinnassa ja kehittämisessä asiakkaan ympäristössä.
 • Itsensäjohtamiskykyä sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja, sillä tehtävässä työskentelet yhteistyössä asiakkaiden ja muiden kollegojen kanssa.

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Ymmärryksen teknisestä tietoturvasta, esim. pilviympäristöjen perusteet.
 • Varautumisen ja jatkuvuudenhallinnan osaamisen.
 • Relevantin korkeakoulututkinnon.
 • CISA, CISSP, ISO27001 Lead Auditor, CISM, CSX tai muut vastaavat yleisesti tunnustetut alan sertifikaatit.

Huomaathan, että asiakasprojektiemme vuoksi, odotamme hakijoilta EU-kansalaisuutta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Valitulle henkilölle voidaan tehdä myös asiakkaan edellyttämä turvallisuusselvitys

Mitä tarjoamme sinulle
 

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Meillä pääset nauttimaan työnteon vapaudesta ja joustavuudesta. Työajat on sovitettavissa omaan arkeen ja töitä on mahdollisuus tehdä vaikka täysin etänä kotoa käsin. Hyvä kuitenkin huomioida, että osa asiakastoimeksiannoista saattaa vaatia matkustamista tai ajoittaista läsnäoloa asiakkaan tiloissa. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten sporttikerhojen, lautapeli-iltojen ja perhepäivien muodossa.

Edellä mainittujen lisäksi tarjoamme sinulle:

 • Kattavan työterveyshuolto
 • Sertifioitumis- ja opiskelumahdollisuudet (mm. Udemy for Business, Offsec)
 • Lounas-, liikunta-, työmatka- ja polkupyöräetu
 • Hieronta- ja hammaslääkärietu
 • Sairaan lapsen hoitoetu sekä mahdollisuus palkalliseen vapaaseen lähiomaisen sairastuttua
 • Osakesäästöohjelma kaikille goforelaisille

Palkkakehitys: Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!) sekä oman osaamisen kehittäminen. Tässä tehtävässä kuukausipalkan ohessa on käytössä yrityksen menestykseen liittyviä erillisiä bonuksia. Bonukset voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin olemme sinuun yhteydessä. Haku on auki toistaiseksi, mutta pyrimme täyttämään paikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Huomaathan, että lomailemme heinäkuun, joten mikäli jätät hakemuksesi heinäkuun aikana, palaamme sinulle elokuun alussa.

Voit lukea lisää täältä mitä tapahtuu sen jälkeen, kun lähetät meille hakemuksesi ja miten rekrytointi Goforella etenee.

Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti.

Toimipisteet

Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Lappeenranta, Oulu, Remote, Tampere, Turku

Ihmislähtöinen kyberturvallisuus

Kyberturvallisuus ymmärretään usein hyvin tekniseksi asiaksi ja aiheeksi, jonka vain kyberturvallisuuden kovat ammattilaiset tietävät ja osaavat. Monesti luotetaan siihen, että nämä samat ammattilaiset myös huolehtivat asioista niin ettei tavallisen ihmisen, työntekijän nyt niin edes tarvitse ymmärtää tai osata.

Useimmiten esillä on vain kyberturvallisuuden ns. tekninen puoli kuten työkalut, järjestelmät ja prosessit. Harvoin asioissa on huomioitu kyberturvallisuuden ihmislähtöinen näkökulma: tunteet, ihmisen mieli ja sen vaikutus kyberturvallisuuteen tai ihmisen käyttäytyminen ja sitä ohjaavat tekijät.

Lue lisää →

If we proceed in the recruitment process, what is your preferred method of contact?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös