Liity joukkoon

Data Engineer

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Ketterä Data, AI & Cloud-yksikkö etsii data-engineeria asiakasprojekteihimme!

Goforen datatiimissä työskentelee noin 20 asiantuntijaa, jotka rakentavat aidosti merkityksellisiä, satojen tuhansien suomalaisten elämään vaikuttavia palveluita. Tule mukaan data-engineeriksi, osaksi yhteisöämme, jossa arvostetaan hyvää työelämää, mahdollisuuksia kasvaa asiantuntijoina ja tilaisuuksia kehittää omia urapolkuja. Arvostamme suuresti uteliaisuutta ja innostusta uuden oppimiseen. Meillä sinulla on mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa koko Goforen datatiimin kasvutarinaan.

Monipuolisissa projekteissamme teemme läheistä yhteistyötä erityisesti pilviasiantuntijoiden kanssa – yksikössämme pääsee altistumaan data-aiheiden lisäksi mm. tekoälyyn ja koneoppimiseen liittyviin projekteihin. Juuri nyt yhteisömme etsii joukkoonsa innokasta ja pioneerihenkistä dataihmistä – data engineeria! Haemme end-to-end data engineeriä: meillä pääsee työstämään koko putkea, eli osallistumaan mm. arkkitehtuurin suunnitteluun, datan varastointi- ja hallinnointiratkaisuiden kehittämiseen ja myös toimimaan läheisessä yhteistyössä raportointi- ja analytiikka-asiantuntijoiden kanssa asiakasrajapinnassa. Aikaisempi data-arkkitehtikokemus on merkittävä etu tehtävässä.

Mitä toivomme sinulta

 • Halua työskennellä yhteistyössä muiden kanssa, kehittää ja jakaa osaamista tiimeissä
 • Kielitaitoosi sisältyy sujuva SQL ja Python
 • Useamman vuoden kokemus tietovarastojen tai nykyaikaisten data-alustojen rakentamisesta
 • Kyvykkyys ottaa omistajuutta jo olemassaolevista data pipeline -ratkaisuista ja omatoimisesti ylläpitää sekä jatkokehittää niitä
 • Kyvykkyydet tiedon mallintamiseen
 • Ymmärrät tiedonhallinnan syy-seuraussuhteita ja miten sen muut osa-alueet liittyvät data-alustatekemiseen
 • Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito: yrityskielemme on englanti, mutta monessa asiakasprojektissamme työskentelyyn käytetään suomen kieltä

Näistä asioista on etua projekteissamme

 • Arkkitehtuurikokemus
 • Konsultointitaidoterityisesti viestintätaidot sekä kyky edistää asioita
 • Data-alueen sertifikaatit (erityisesti Azure)
 • ETL/ELT-työkalut (Azure Data Factory tai Synapse)
 • Muu kokemus integraatioista, datamigraatioista ja rajapinnoista
 • Raportoinnin kehittäminen BI-työkaluilla (erityisesti Power BI)
 • Sinulla on aiempaa kokemusta ja intoa tehdä töitä julkisen sektorin, teollisuuden, terveydenhuollon tai finanssialan asiakkuuksissa.

Mitä tarjoamme sinulle


Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Meillä pääset nauttimaan työnteon vapaudesta ja joustavuudesta. Työajat on sovitettavissa omaan arkeen ja töitä on mahdollisuus tehdä vaikka täysin etänä kotoa käsin. Hyvä kuitenkin huomioida, että osa asiakastoimeksiannoista saattaa vaatia matkustamista tai ajoittaista läsnäoloa asiakkaan tiloissa. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten sporttikerhojen, lautapeli-iltojen ja perhepäivien muodossa.

Edellä mainittujen lisäksi tarjoamme sinulle:

 • Sertifiointibonukset ja opiskelumahdollisuudet (mm. Udemy)
 • Lounas-, liikunta-, työmatka- ja polkupyöräetu
 • Hieronta- ja hammaslääkärietu
 • Kattava työterveyshuolto
 • Sairaan lapsen hoitoetu sekä mahdollisuus palkalliseen vapaaseen lähiomaisen sairastuttua
 • Osakesäästöohjelma kaikille goforelaisille


Palkkakehitys

Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!) sekä oman osaamisen kehittäminen.

Meiltä löytyy erilaisia palkkamalleja, minkä lisäksi kuukausipalkan ohessa on käytössä yrityksen menestykseen liittyviä erillisiä bonuksia. Bonukset voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen.

Terveiset tiimistä:

Pääsin ensimmäisessä projektissani mukaan sote-sektorin julkishallinnon asiakkuuteen, jossa sain perehtyä kiinnostavaan toimialaan. Projektissa pääsin mukaan speksaamaan asiakkaan datan liikuttelua ja siivoamista raportointia varten. Työtä on tukenut mahdollisuus opiskella erilaisia sertifikaatteja sekä sparrausta tarjoavat mukavat ja osaavat työkaverit. Projektiarjen rinnalla Goforen yhteisöllisyyden voi tuntea, ja energinen ympäristö mahdollistaa erilaisia kohtaamisia sekä tilaisuuksia osallistua ja vaikuttaa työyhteisöön.
Minna, Data Engineer


Goforella olen ensimmäisistä projekteistani lähtien iloisesti havahtunut siihen, kuinka ympäröivä työkulttuuri on inspiroinut löytämään ratkaisuja projektissa kohdattuihin haasteisiin. Työnteon suurimpana voimavarana olen kokenut ympärilläni vilpittömästi neuvoa ja auttavaa kättä tarjoavat asiantuntevat työkaverit. Uusiin lähestymistapoihin perehtyminen on ollut erittäin inspiroivaa ja itseäni kehittävää.

Kai, Data Engineer

Rekrytointiprosessimme

Haluatko liittyä Minnan, Kain ja muiden data-ammattilaisten joukkoon? Lähetä hakemus alla olevasta lomakkeesta. Tutustu täältä mitä tapahtuu sen jälkeen, kun lähetät meille hakemuksesi ja miten rekrytointi Goforella etenee.

Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti.

Toimipisteet

Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Lappeenranta, Oulu, Remote, Tampere, Turku

If we proceed in the recruitment process, what is your preferred method of contact?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös