Liity joukkoon

DevSecOps Engineer

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Etsimme DevSecOps-asiantuntijaa rakentamaan turvallisempia digitaalisia palveluita asiakkaillemme.

Goforen tietoturvabisnes on hyvässä vauhdissa. Viime vuosina homma on vakiintunut ja kasvanut isosti, ja olemme nyt usean suuren suomalaisen organisaation kyberturvakumppani. Meillä on ydintiimissämme jo useita teknisen ja hallinnollisen tietoturvan ammattilaista sekä isoja asiakasprojekteja käynnissä. Yhdessä rakennamme ja turvaamme aidosti merkityksellisiä, kaikkien suomalaisten elämään vaikuttavia palveluita. Muutama esimerkki asiakkaistamme: Aimo Park, Labkotec, Cardiffin yliopisto, Digi- ja väestötietovirasto, VR, Valtra.

Voit tutustua Goforen DevSecOps -malliin lataamalla Ketterää laatua & turvaa -oppaan.

Tehtäväsi asiakasprojekteissamme

Työskentelet konsulttina yhdessä julkisen ja yksityisen sektorin asiakkaidemme kanssa. Pyrit ymmärtämään asiakkaidemme toimintaympäristön vaatimukset ja tuet kehitystiimejä asiakasprojekteissamme turvallisen ohjelmistokehityksen asiantuntijana.

Kehitystiimin jäsenenä suunnittelet ja integroit DevSecOps-käytäntöjä saumattomasti ohjelmistokehitysprosessiin varmistaen, että tietoturva on kiinteä osa koko digitaalisen palvelun ja tuotteen elinkaarta. Tuet myös asiakkaitamme tietoturvavaatimusten hallinnassa ja ylläpitämisessä koko elinkaaren ajan.

Käytännössä työsi sisältää esimerkiksi tietoturvan ja sen testaamisen työkalujen implementointia ja optimointia CI/CD-prosesseihin. Lisäksi kehität mm. turvallisuusarviointien, haavoittuvuusskannausten sekä uhkamallinnusten systemaattista toteutusta.

Huolehdit, että toimintaympäristön standardien ja vaatimuskehikkojen mukaiset turvallisuuskriteerit täyttyvät. Siksi pidätkin ymmärryksesi ja osaamisesi ajan tasalla alan parhaista käytännöistä ja sertifikaateista. Lisäksi koulutat ja opastat kehitystiimeille turvallisia koodauskäytäntöjä sekä tietoturvan integrointia tiimien prosesseihin.

Useimmissa projekteissamme hyödynnetään pilvialustoja (pääasiassa AWS ja Azure), joten sinulla on vähintään perustason osaamista pilviarkkitehtuurista, -teknologioista ja -menetelmistä. Ymmärrät, miten rakennetaan tietoturvallisia pilviympäristöjä ja hyödynnetään näiden teknologioiden tarjoamia ratkaisuja havainnointiin, valvontaan, ympäristöjen hallintaan, tilannekuvaan, pääsyn- ja identiteetinhallintaan, lokitukseen ja tietoturvatapahtumiin reagointiin ja toipumiseen.

Toivomme sinulta

 • Konsultatiivista ja ratkaisukeskeistä otetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä tehtävässä työskentelet yhteistyössä asiakkaiden ja muiden kollegojen kanssa.
 • Aiempaa kokemusta DevSecOpsin Sec-käytännöistä, -prosesseista ja työkaluista.
 • Laajaa tietämystä ja kokemusta ohjelmistokehityksestä sekä koko turvallisen ohjelmistokehityksen elinkaaresta.
 • CI/CD-automaatiotyökalujen hallintaa, esim. Jenkins, GitLab CI tai vastaavat
 • Vahvaa skriptaus- ja koodausosaamista, esim. Python, Bash ja PowerShell
 • Kokemusta kontti- ja orkestrointiteknologioista, kuten Docker ja Kubernetes
 • Perusosaamista pilviympäristöistä ja -teknologioista, erityisesti AWS ja/tai Azure
 • Ymmärrys ja kyky soveltaa turvallisuuskäytäntöjä ja standardeja, kuten NIST CSF 2.0

Katsomme eduksi:

 • Relevantit sertifikaatit erityisesti pilven tietoturvaan ja turvalliseen ohjelmistokehitykseen liittyen, sekä myös muut yleisesti arvostetut tietoturvasertifikaatit nähdään eduksi. Esimerkiksi Azure Security Engineer Associate, Microsoft Certified Cybersecurity Architect Expert, AWS Certified Security –specialty. Tarjoamme myös mahdollisuuden näiden opiskeluun ja suorittamiseen.
 • Korkeakoulututkinnon tietotekniikan, tietojenkäsittelytieteen, tietoturvan tai muun vastaavan alan parista.

Huomaathan, että asiakasprojektiemme vuoksi edellytämme hakijoilta EU-kansalaisuutta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Valitulle henkilölle voidaan tehdä myös asiakkaan edellyttämä turvallisuusselvitys.

Mitä tarjoamme sinulle

Osaamisen kehittäminen: Meillä pääset kehittymään haastavassa roolissa ja monipuolisissa asiakasprojekteissa yhdessä muiden kanssa. Kuuntelemme tarkalla korvalla mitä haluat tehdä ja mihin suuntaan osaamistasi viedä. Lisäksi pääset kehittämään osaamistasi esimerkiksi sertifikaatteja opiskellen ja kursseille tai yhteisiin osaamisen jakamisen tilaisuuksiin osallistuen.

Joustava ja yhteisöllinen arki: Meillä pääset nauttimaan työnteon vapaudesta ja joustavuudesta. Työajat on sovitettavissa omaan arkeen ja töitä on mahdollisuus tehdä vaikka etänä kotoa käsin. Huomioithan, että osa asiakastoimeksiannoistamme saattaa vaatia matkustamista tai ajoittaista läsnäoloa asiakkaan tiloissa. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten sporttikerhojen, lautapeli-iltojen ja perhepäivien muodossa. 

Edut: Tarjoamme sinulle laajan paketin etuja tekemään elämästä mukavampaa niin työssä kuin ja vapaa-ajalla, esimerkiksi:

 • Sertifiointibonukset, opiskelumahdollisuudet (mm. Udemy, OffSec)
 • Lounas-, liikunta-, työmatka-, polkupyöräetu
 • Vapaavalintaiset työvälineet
 • Sairaan lapsen hoitoetu sekä mahdollisuus palkalliseen vapaaseen lähiomaisen sairastuttua
 • Hieronta- ja hammaslääkärietu
 • Kattava työterveyshuolto
 • Osakesäästöohjelma kaikille goforelaisille
Palkkakehitys: Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!) sekä oman osaamisen kehittäminen.

Tässä tehtävässä kuukausipalkan ohessa on käytössä yrityksen menestykseen liittyviä erillisiä bonuksia. Bonukset voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen.

Rekrytointiprosessimme

Lue täältä mitä tapahtuu sen jälkeen, kun lähetät meille hakemuksesi ja miten rekrytointi Goforella etenee.

Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti.

Toimipisteet

Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Lappeenranta, Oulu, Remote, Tampere, Turku

If we proceed in the recruitment process, what is your preferred method of contact?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös