Tiedote

Gofore Oyj: Espoon kaupunki valitsi Goforen digitransformaation tuen ICT-konsultointiasiantuntijapalveluiden ensisijaiseksi toimittajaksi

Gofore Oyj: Espoon kaupunki valitsi Goforen digitransformaation tuen ICT-konsultointiasiantuntijapalveluiden ensisijaiseksi toimittajaksi

GOFORE OYJ PÖRSSITIEDOTE, SISÄPIIRITIETO 30.3.2021 KLO 09.50   


Espoon kaupunki valitsi 
Goforen digitransformaation tuen ICT-konsultointiasiantuntijapalveluiden ensisijaiseksi toimittajaksi 
 
Espoon kaupunki on valinnut julkisen tarjouskilpailun perusteella Gofore-konserniin kuuluvan Gofore Lead Oy:n (Silver Planet Oy 28.1.2021 asti) ensisijaiseksi toimittajaksi ICT-konsultointiasiantuntijapalveluiden puitejärjestelyyn. Puitejärjestelyyn valittu Gofore Lead Oy tukee Espoon kaupunkia tämän digitaalisessa transformaatiossa. Puitejärjestelyn kesto on seitsemän vuotta, ja sen arvioitu kokonaisarvo on noin 25 miljoonaa euroa sopimuskaudella. Puitejärjestelyssä Espoon kaupungilla ei ole määräostovelvoitetta.  

Espoon kaupunki on tarjouspyynnössä arvioinut ICT-konsultointiasiantuntijapalveluiden tarpeen vastaavan vuositasolla noin 5 500–7 500 henkilötyöpäivää. Espoon kaupungilla on mahdollisuus kilpailuttaa palveluita puitejärjestelyyn valituilta kahdelta muulta toimittajilta. ICT-konsultointiasiantuntijapalveluiden puitejärjestely jatkaa yhteistyötä, joka pohjautuu aiempaan puitejärjestelyyn Espoon kaupungin ja Silver Planet Oy:n välillä. 

Espoon kaupunki teki asiasta päätöksen tänään 30.3.2021. Hankintapäätös on lainvoimainen hankintalain mukaisen valitusajan päätyttyä. 


Lisätietoja:
   
Mikael Nylund, toimitusjohtaja, Gofore Oyj   
p. 040 540 2280   
   


Gofore
 Oyj on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä yli 700 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 78 miljoonaa euroa.Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Tutustu meihin paremmin osoitteessawww.gofore.fi.